Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Förlust mot serieledarna 0-2(0-0)
2016-05-22 19:16

På lördagseftermiddagen hade vi besök av Bjärred, ett av lagen som är topptippade i årets serie. Skador, avstängningar och resor gjorde att det blev en hel del förändringar och givetvis fanns där en del osäkerhet inför matchen. Årets upplaga av BK kännetecknas av mycket inställning och kämpaglöd och ännu en gång gjorde killarna oss inte besvikna. Taktiken inför matchen var att vi skulle minimera riskerna och sätta försvarsspelet redan från start. Att Bjärred skulle vara spelförande hade vi räknat med men ännu en gång visar killarna prov på bra organisation och vi känns inte direkt hotade under den första halvleken. Vi skapar en del omställningslägen med en del bra kombinationer under halvleken men vilken slutar mållös. Den andra halvleken påminner om den första men i den 62:e min kommer tyvärr 0-1 när ett distansskott ställer både vårt försvar och Daniel i målet. Direkt efter målet gör vi lite förändringar och i den 70:e min kommer den stora chansen till ett eventuellt oavgjort resultat när Stoltz får ett friläge men tyvärr går avslutet utanför stolpen. I den 93:e min när vi satsar allt framåt kommer 0-2 på en straff där även JD drabbas av en frilägesutvisning(konstig regel där man straffas två gånger) och matchen är förlorad. Trots förlusten måste jag ge samtliga spelare ett stort plus för att de följer taktiken till 100 % och aldrig ger upp! Fortsätter vi att jobba tillsammans kommer vi få bonus i form av flera poäng!

Laget: Daniel, Stoltz, Oggie, Zebbe, Gotte, Tinmark, JD, Blomberg, Jacob, Silvhed, Charlie, Jesper, Flenhagen, Sören, Mackan A,

PS! Tyvärr uteblev matchreferatet från Åkarps matchen 0-1(0-0) pga tidsbrist men där tycker jag att vi skulle haft en rättvis poäng med oss hem.