BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
Välkomna till BK Höllviken Flickor 08/09
Är du 8 eller 9 år gammal och är nyfiken på fotboll, kom till oss och var med!

Vi tränar på Höllvikens Idrottsplats K2 Måndagar 17.30-18.30  och Onsdagar Stora Hammars skolas konstgräs 17.30-19.00

Vi står på två ben, Kamratskapet och Svenska Fotbollsförbundets Spelarutbildningsplan såsom det står i BK Höllvikens Ungdomspolicy.."På flicksidan utgår vi från Svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan som anger lämpligt träningsinnehåll vid olika åldrar" samt vidare..."Som fotbollsförening skall vi verka för att våra ungdomar utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Vi ska erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt att spela och utvecklas genom fotbollsverksamheten i föreningen. Varje spelare ska ges möjlighet att bli så bra som han/hon kan bli, efter sina förutsättningar".


Välkomna!
Knattesöndag!
2017-05-07 16:12
Bästa knattelagen! ( Izabella var också med idag fast hon saknas på bild)
Knattesöndag igen... Lite kallt i vinden men härlig kraft och engagemang på planen. Båda lagen fick spela fyra matcher var och som de gjorde det! Kämpaglöd och långa löpningar, varvat med härliga passningar, sulor, skott och mål så klart!!
Vilka tjejer vi har!
Tack till alla föräldrar som arbetade i kiosk och grill. Ni är också fantastiska! Dessutom tack till er som också ställde upp som domare, när det tyvärr saknades vid en del matcher. Det är härligt att vi alla hjälps åt! 
Strålande solsken och fantastiskt engagemang på planen!
2017-05-07 10:47
Bästa gänget efter match!
I härligt vårväder var det åter dags för 7-mannamatch lördagen den 6/5. Hemmamatch mot Staffanstorp stod på schemat. 
Det var en match med mycket driv och många mål!
Våra tjejer lyckades bra att blomma ut och passa mellan lagdelarna. Stundsvis var de ivriga så det blev mer än en spelare på bollen, men det var inte så ofta.
Bra finter, skott och inkast. De kämpade väl och tog jobb över hela planen. Härligt!
Nu ser vi fram emot nästa match.

Härliga matcher på knatte!
2017-04-23 16:26
Dagens kämpar! Izabella, Evelina, Chloe, Nelly, Emmy och Olivia (som inte är med på bild).
Så var det dags för knatte igen! Hela söndagseftermiddagen spelades det boll på IP. Den här gången hade vi bara ett lag anmält och de bjöd på en härlig kämparinsats med fint spel och mycket mål! 
Det blev straffar också... Först fick vi en straff och den satte Emmy snyggt i mål! Sedan i slutminuten på den sista matchen fick vi en straff emot oss - men den stoppade Chloe på bästa sätt. Ni kan tro tjejerna var stolta! 
Nu blir det två veckors vila innan det åter är dags för knatte. 
Seriepremiären är avklarad!!
2017-04-15 12:04
Peppramsa innan match!
Idag var det så dags för premiär i serien för sjumanna!! Vädret var inte på vår sida - utan det regnade, regnade och regnade... Men om vädret var botten så var spelet och tjejernas engagemang på topp! Alla kämpade och slet och det bjöds på fina passningar, välplacerade skott, snygga brytningar och fina räddningar. 
Många mål blev det av Höllvikentjejerna! 
Tack till tjejerna för en härlig match och till föräldrar och övrig publik som höll humöret uppe trots vädret. 
Ny hejaramsa kördes hela knatte!
2017-04-09 15:55
Tjejerna har själva kommit på en ny hejaramsa och den sjöngs både innan, under och efter matcherna! 
Knattepremiär i härligt vårväder!
2017-04-09 15:41
Bästa laget bjöd på härligt spel!
Så var vi äntligen igång med knattematcher igen!!
Vårens knattepremiär bjöd på härligt väder och fantastiskt spel av tjejerna! Det dribblades och passades och gjordes mål hela eftermiddagen lång. 
Dessutom sjöngs det hejarramsor och lektes lekar, vilket gjorde eftermiddagen till en härlig samvaro för alla! Tack alla fotbollstjejer och publik! 
Efterlängtad 7-manna premiär!
2017-04-03 15:33
Sjumannapremiär i Falsterbo Flickor 08
Så var dagen kommen för flickornas första 7-mannamatch någonsin! Debuten skedde i ett soligt Falsterbo där vi mötte våra vänner från Knatteserien , Skanör -Falsterbo. Töserna uppvisade mycket av det vi tränat på under vintern, tekniska riktningsförändringar, löpningar utan boll och hela tiden beslutsamt, inga tjongbollar what so ever. Linnea gjorde både match- och 7-mannadebut på samma gång, härligt att se. Överhuvudtaget var det ett gäng glada flickor  på planen som härmed kickat igång matchsäsongen! 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS