BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken Flickor 08/09
Är du 8 eller 9 år gammal och är nyfiken på fotboll, kom till oss och var med!

Vi tränar på Höllvikens Idrottsplats både måndag och onsdag,  K2 måndagar 17.30-18.30  och K1 onsdagar 17.30-19.00!

Vi står på två ben, Kamratskapet och Svenska Fotbollsförbundets Spelarutbildningsplan såsom det står i BK Höllvikens Ungdomspolicy.."På flicksidan utgår vi från Svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan som anger lämpligt träningsinnehåll vid olika åldrar" samt vidare..."Som fotbollsförening skall vi verka för att våra ungdomar utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Vi ska erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt att spela och utvecklas genom fotbollsverksamheten i föreningen. Varje spelare ska ges möjlighet att bli så bra som han/hon kan bli, efter sina förutsättningar".


Välkomna!
Härlig fotbollshelg i sol och värme!
2017-09-03 14:50
Fantastiska fotbollstjejer!
Så var denna helg till ända! 
Fotbollsmatcher såväl lördag som söndag. Vi bjöds på fina prestationer och härligt engagemang i såväl 7- som 5-manna matcher. Och dessutom i härligt väder... Knappt vi kan tro att det är september!
Imorgon är det måndag och träning på IP - varmt välkomna. 

Borgeby Cup med rapport från lag vit
2017-08-15 08:52
Ett riktigt kämpargäng!
Tredje lag i Borgeby var lag vit som gjorde en fantastisk insats med endast en avbytare.

Elvira och Felicia S fick göra debut i 7-manna. Kul!

Matchen mot Hittarp var en riktig kämpainsats som tog lite på krafterna för kommande matcher.

Höstens seriepremiärer är avklarade!
2017-08-14 09:08
Två glada lag!
I lördags hade vi en härlig fotbollsdag uppe i Borgeby och igår gästade Borgeby oss på ett soligt Höllvikens IP. I våras när vi mötte dem hade vi stundtals svårt komma till vår rätt. Dagens tillställning var det nästan tvärtom. Hela laget jobbade för varandra vilket renderade i ett fantastiskt passningsspel ända fram till motståndarnas mål. Härligt att se! Efter matchen mot Borgeby var det dags för ytterligare en match och då mot Askeröd. Tjejerna bjöd på härligt engagemang och kämpade med och för varandra över hela planen. Vi bjöds på ett flertal härliga mål och våra målvakter stod för fina räddningar. Nu har vi lagt ribban för höstens seriespel!
Mer från Borgeby Cup
2017-08-13 10:15
Glada fotbollstjejer!
Vilken fotbollsdag det blev för 5-mannalaget i Borgeby! Vi hade 5 (!!) spelare i de tre första matcherna och i den sista fick vi en tacksam förstärkning av Lovisa. 
Så utan avbytare kämpade tjejerna och som de gjorde det! Det var en fantastisk lagprestation där alla hjälptes åt och jobbade och slet. Ingen gav upp! 
Och från sidlinjen fick vi se fina dribblingar, passningar, mål samt fina brytningar och räddningar. Målvakterna gjorde fina insatser och såväl Olivia som Matilda debuterade i målet. Mellan matcherna roade vi oss med olika aktiviteter med och utan boll.  Dock försökte vi välja så stillsamma lekar som möjligt för att spara energin till matcherna. 
Efter fjärde matchen fick laget ta emot sina välförtjänta medaljer och det var fem glada tjejer som tog emot dem; Iisa, Matilda, Ida, Olivia och Izabella. 
Borgeby Cup Lag Röd Flickor 9
2017-08-12 16:05
Lag Röd BK Höllviken
Idag åkte flickor 08/09 med tre lag  till Borgeby Cup. Solskenet uteblev men fotbollsglädjen var det inget fel på. Lag Röd flickor 9 inledde med möta en ny bekantskap, Jonstorp. Det blev stundtals en
 bra match där Linnea stod i mål hela matchen och gjorde fina resoluta utkast och snygga räddningar. Sedan mötte vi Rosengård och där fick vi lägga fokus på att träna närkampsspelet. Hatten av för Evelina och Madison som stod i mål varsin halvlek.  Sedan mötte vi Uppåkra där vi det spelades fin fotboll och där de första målen kom. Vår avslutningsmatch var våra vänner LB07 och det blev en fantastisk tillställning med massa mål, ribbträffar och ett väldigt bra passningsspel!  Det blev en härlig dag i fotbollens tecken! Tack spelare och föräldrar, vi ses imorgon igen då Seriespelet kickar igång!
Sommaravslutning för F08/09
2017-06-22 19:19
Härlig fotbollskamp på stranden mellan tjejer och mammor!
Söndagen den 18 juni var det Sommaravslutning för F08/09. Vi fick en härligt solig fotbollseftermiddag tillsammans! Fotbollskamp mellan tjejerna och deras mammor stod på programmet och det blev en ordentlig kamp på planen och mycket glädje och många skratt. Ett stort tack till alla som var med. 
Nu tar vi sommaruppehåll och ses igen i augusti. Stort tack till alla tjejer för ett fantastiskt kul och härlig vår. Till alla föräldrar -Tack! Tack för er hjälp och ert stöd. 

Nu ser vi fram emot en höst med nya spännande och kul utmaningar på fotbollsplanen! Men först passar vi alla på att njuta av sommaren. 

Den planerade teknik work shopen den 25 juni utgår. Men vi försöker hitta en möjlighet under hösten istället. 

Njut av sommaren! 
Serieavslutning i Hjärup
2017-06-17 12:02
Idag spelades vårens sista seriematch för Flickor 08 och vi mötte Uppåkra som vi tidigare mött i Tjejcupen. Det blev en intressant match där vi stundtals blommade ut väldigt bra, fick tid att ta emot bollen och hitta passningslösningar. Ett särskilt tjusigt mål gjordes där Stella, Captain of the Day, från sin mittfältsposition vinner bollen och  passar ytterspelaren Linnea som sedan lägger upp en smörpassning till Tilde S som kan lägga in bollen i öppet mål.  Tjejerna gör fina val på planen och så kul att se hur de jobbar för varandra.  Nu jobbar vi vidare med tjejernas utveckling och att få in fler 09:or i dessa matcher.  Idag var Emmy, Chloe och Nellie M med och de är så redo för 7-mannaspel!   Kom ihåg Beachfotboll imorgon och träning måndag och onsdag innan vi kör sommaruppehåll! Vi kör igång den 7 Augusti och påminner om Borgeby Cup 12 augusti!!!
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 23/11 11:33 
BK Höllviken, 22/11 12:32 
BK Höllviken, 20/11 08:42 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS