BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken Flickor 09
Jakob omgiven av Flickor 09 2018
Är du  9 år gammal och är nyfiken på fotboll, kom till oss och var med!

Vi tränar på Höllvikens Idrottsplats onsdagar  K1 onsdagar 17.30-19.00 och inomhus Ängdala Skolors Idrottshall söndagar klockan 12.00

Vi står på två ben, Kamratskapet och Svenska Fotbollsförbundets Spelarutbildningsplan såsom det står i BK Höllvikens Ungdomspolicy.."På flicksidan utgår vi från Svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan som anger lämpligt träningsinnehåll vid olika åldrar" samt vidare..."Som fotbollsförening skall vi verka för att våra ungdomar utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Vi ska erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt att spela och utvecklas genom fotbollsverksamheten i föreningen. Varje spelare ska ges möjlighet att bli så bra som han/hon kan bli, efter sina förutsättningar".


Välkomna!
Träningsmatch mot IF Lödde
2018-03-11 19:52
Töserna glada efter match med många passningar & mål!
Idag mötte vi IF Lödde på Höllvikens IP. Inför matchen pratade vi om att inte få ett långt lag på planen så Iva, Captain of the day, fick styra sitt lag från sin backposition. Det fungerade väldigt bra. Töserna uppvisade gott passningsspel och individuell skicklighet.  Eftersom hela laget i princip vill spela topp så satte vi upp två toppar idag och i sista, tredje halvleken hade vi tom 3 toppar. Det offensiva draget gav utfall, nästan 7 mål producerades idag och det kunde blivit en drös till. Det är väldigt kul se våra tjejer utvecklas och deras styrka är, och har alltid varit, rörelseglädjen framåt, alla vill göra mål. Vilket bevisades av att Iva avslutade som topp och gjorde sista målet för dagen. Tack Lödde för en kul match. Molly gjorde 7-manna premiär, likaså Stella. Kul! 
Årets 7-mannapremiär
2018-02-12 13:04
Iisa, Madison, Nellie, Maja, Matilda, Smilla, Stella, Lovisa och Nelly!
 
2018-02-12 12:52
Matchpremiär 2018 med snö, årets första mål & glädje!
Så var årets matchpremiärer avklarade! Vi hade bjudits in av Oxie SK för en 7-mannamatch och en 5-mannamatch vilket passade oss utmärkt eftersom det är så vi ska spela denna vår!

Vårat härligt offensiva lag fick en kanonstart i 7-mannamatchen då Maja snabbt satte årets första mål! Alla i laget är duktiga målgörare dock extra skoj att Maja satte den då hon hade så många chanser i Skånecupen. Individuellt visade töserna upp sina skills och vi är övertygade om att laget kan utvecklas än mer under våren. 

Till 5-mannamatchen  hade vi bjudit in några flickor födda 10 för att hjälpa oss. Det var nya och trevliga bekantskaper som vi hoppas se mera av under våren. Vi tackar också deras tränarstab för ett gott coachande! I denna match gjorde Molly och Stella, våra nya spelare matchdebut och vilka sådana! Molly gjorde sitt första mål i sin första match i BK Höllviken och Stella höll nollan som målvakt och visade sedan upp snygg teknik som utespelare! Sålunda gjorde det inget att snön föll stort under denna match. 


Härlig fotbollshelg i sol och värme!
2017-09-03 14:50
Fantastiska fotbollstjejer!
Så var denna helg till ända! 
Fotbollsmatcher såväl lördag som söndag. Vi bjöds på fina prestationer och härligt engagemang i såväl 7- som 5-manna matcher. Och dessutom i härligt väder... Knappt vi kan tro att det är september!
Imorgon är det måndag och träning på IP - varmt välkomna. 

Borgeby Cup med rapport från lag vit
2017-08-15 08:52
Ett riktigt kämpargäng!
Tredje lag i Borgeby var lag vit som gjorde en fantastisk insats med endast en avbytare.

Elvira och Felicia S fick göra debut i 7-manna. Kul!

Matchen mot Hittarp var en riktig kämpainsats som tog lite på krafterna för kommande matcher.

Höstens seriepremiärer är avklarade!
2017-08-14 09:08
Två glada lag!
I lördags hade vi en härlig fotbollsdag uppe i Borgeby och igår gästade Borgeby oss på ett soligt Höllvikens IP. I våras när vi mötte dem hade vi stundtals svårt komma till vår rätt. Dagens tillställning var det nästan tvärtom. Hela laget jobbade för varandra vilket renderade i ett fantastiskt passningsspel ända fram till motståndarnas mål. Härligt att se! Efter matchen mot Borgeby var det dags för ytterligare en match och då mot Askeröd. Tjejerna bjöd på härligt engagemang och kämpade med och för varandra över hela planen. Vi bjöds på ett flertal härliga mål och våra målvakter stod för fina räddningar. Nu har vi lagt ribban för höstens seriespel!
Mer från Borgeby Cup
2017-08-13 10:15
Glada fotbollstjejer!
Vilken fotbollsdag det blev för 5-mannalaget i Borgeby! Vi hade 5 (!!) spelare i de tre första matcherna och i den sista fick vi en tacksam förstärkning av Lovisa. 
Så utan avbytare kämpade tjejerna och som de gjorde det! Det var en fantastisk lagprestation där alla hjälptes åt och jobbade och slet. Ingen gav upp! 
Och från sidlinjen fick vi se fina dribblingar, passningar, mål samt fina brytningar och räddningar. Målvakterna gjorde fina insatser och såväl Olivia som Matilda debuterade i målet. Mellan matcherna roade vi oss med olika aktiviteter med och utan boll.  Dock försökte vi välja så stillsamma lekar som möjligt för att spara energin till matcherna. 
Efter fjärde matchen fick laget ta emot sina välförtjänta medaljer och det var fem glada tjejer som tog emot dem; Iisa, Matilda, Ida, Olivia och Izabella. 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS