Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken Flickor 09
Jakob omgiven av Flickor 09 2018
Är du  9 år gammal och är nyfiken på fotboll, kom till oss och var med!

Vi tränar på Stora Hammar (K3) tisdagar 17.30-19.00 samt på Höllvikens Idrottsplats torsdagar (K2) torsdagar 17.30-19.00.

Vi står på två ben, Kamratskapet och Svenska Fotbollsförbundets Spelarutbildningsplan såsom det står i BK Höllvikens Ungdomspolicy.."På flicksidan utgår vi från Svenska fotbollförbundets spelarutbildningsplan som anger lämpligt träningsinnehåll vid olika åldrar" samt vidare..."Som fotbollsförening skall vi verka för att våra ungdomar utvecklas till goda fotbollsspelare och kamrater. Vi ska erbjuda så många barn och ungdomar som möjligt att spela och utvecklas genom fotbollsverksamheten i föreningen. Varje spelare ska ges möjlighet att bli så bra som han/hon kan bli, efter sina förutsättningar".


Välkomna!
Derby i Skanör!
2018-04-22 19:45
I ett härligt solsken spelades det idag en 7-manna match mot våra vänner i Skanör Falsterbo. Vi ställde upp med vår numera lite klassiska enbackslinje för att utmana våra backar lite samt få mer folk i anfallet.
Tjejerna gjorde också snygga mål. Framför allt var det dock en närkampsmatch där alla tjejerna visade upp rätt inställning i tjej mot tjej- situationer. Filippa gjorde 7-mannadebut med bravur där hon ställde upp som målvakt i första halvleken och fick stå öga mot öga med en straffläggare. Modigt! Filippa visade sen upp vad hon lärt sig tekniskt, bland annat en effektiv sula. Kul att se! Madison stod sedan i mål och bjöd på årets roligaste grej då hon som målvakt helt sonika tog och kastade ett inkast! En sån stil hon har! Coolaste laget i solen, Flickor 09! 
Seriepremiärer 5- och 7-manna
2018-04-15 18:52
Seriepremiär i Åkarp och Västra Ingelstad
Helgen bjöd på både skönt vårväder i Åkarp på lördagen och kall dimma i Västra Ingelstad på söndagen.

Oavsett väder så spelade tjejerna härlig fotboll och med ett bra driv och fokus. Förutom att ha kul på planen så låg fokus på att spela runt på kanterna samt våga skjuta när man kom in vid mål. Tjejerna var duktiga på att titta upp och spela bollen med många fina uppspel som resultat. Att våga skjuta gav riktigt bra utdelning, så det blev en mycket målrik helg för tjejerna.

Nu ser vi till att slipa lite till i veckan inför nästa helgs matcher.
Träningsmatch mot Backarna
2018-03-25 18:41
Olivia, Stella B, Stella J, Maja ,Iva, Madison, Emmy, Iisa, Molly & Nellie
Idag mötte vi Backarnas flickor 07/08 lag till vår förvåning. Dock lät inte det hindra töserna utan  de spelade loss väldigt teknik- och passningsskickligt utan att släppa in ett enda mål i de två första halvlekarna. Istället var det Höllviken som gjorde nästan 6 mål, alla riktigt snygga varianter, riktigt skoj att se. Så det ser riktigt bra ut inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg.  
Träningsmatch mot IF Lödde
2018-03-11 19:52
Töserna glada efter match med många passningar & mål!
Idag mötte vi IF Lödde på Höllvikens IP. Inför matchen pratade vi om att inte få ett långt lag på planen så Iva, Captain of the day, fick styra sitt lag från sin backposition. Det fungerade väldigt bra. Töserna uppvisade gott passningsspel och individuell skicklighet.  Eftersom hela laget i princip vill spela topp så satte vi upp två toppar idag och i sista, tredje halvleken hade vi tom 3 toppar. Det offensiva draget gav utfall, nästan 7 mål producerades idag och det kunde blivit en drös till. Det är väldigt kul se våra tjejer utvecklas och deras styrka är, och har alltid varit, rörelseglädjen framåt, alla vill göra mål. Vilket bevisades av att Iva avslutade som topp och gjorde sista målet för dagen. Tack Lödde för en kul match. Molly gjorde 7-manna premiär, likaså Stella. Kul! 
Årets 7-mannapremiär
2018-02-12 13:04
Iisa, Madison, Nellie, Maja, Matilda, Smilla, Stella, Lovisa och Nelly!
 
2018-02-12 12:52
Matchpremiär 2018 med snö, årets första mål & glädje!
Så var årets matchpremiärer avklarade! Vi hade bjudits in av Oxie SK för en 7-mannamatch och en 5-mannamatch vilket passade oss utmärkt eftersom det är så vi ska spela denna vår!

Vårat härligt offensiva lag fick en kanonstart i 7-mannamatchen då Maja snabbt satte årets första mål! Alla i laget är duktiga målgörare dock extra skoj att Maja satte den då hon hade så många chanser i Skånecupen. Individuellt visade töserna upp sina skills och vi är övertygade om att laget kan utvecklas än mer under våren. 

Till 5-mannamatchen  hade vi bjudit in några flickor födda 10 för att hjälpa oss. Det var nya och trevliga bekantskaper som vi hoppas se mera av under våren. Vi tackar också deras tränarstab för ett gott coachande! I denna match gjorde Molly och Stella, våra nya spelare matchdebut och vilka sådana! Molly gjorde sitt första mål i sin första match i BK Höllviken och Stella höll nollan som målvakt och visade sedan upp snygg teknik som utespelare! Sålunda gjorde det inget att snön föll stort under denna match. 


Härlig fotbollshelg i sol och värme!
2017-09-03 14:50
Fantastiska fotbollstjejer!
Så var denna helg till ända! 
Fotbollsmatcher såväl lördag som söndag. Vi bjöds på fina prestationer och härligt engagemang i såväl 7- som 5-manna matcher. Och dessutom i härligt väder... Knappt vi kan tro att det är september!
Imorgon är det måndag och träning på IP - varmt välkomna. 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 07/10 17:04 
BK Höllviken, 11/09 15:40 
BK Höllviken, 11/09 08:58 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS