Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Välkomna till BK Höllviken!
2020-06-21 12:15
Vi hoppas ni alla ser fram emot en riktigt skön sommar!

Under ett tag framåt är BK Höllvikens anställda korttidspermitterade och därför har vårt kansli begränsade öppettider och under sommaren ber vi er kontakta oss via mail så hör vi av oss så fort vi kan!

Välkommen att kontakta oss via  mail
Landslagets Fotbollsskola på Höllvikens IP
2020-06-21 11:12

Fler bilder (+41) >>
Under tre härliga och varma dagar samlades näst intill 150 barn för att inleda sitt sommarlov med att spela fotboll med oss!

Tack till alla barn och ungdomar som var med oss på fotbollsskolan, och tack till alla våra fantastiska ungdomsledare och alla andra som hjälpte till för att genomföra denna!

Missade ni denna fotbollscampen så kommer det en ny chans i augusti när Supercamp och SkillTwins kommer till Höllviken!
BK Höllvikens personal korttidspermitteras från 1 juni
2020-06-20 15:30
Personalen i BK Höllviken, Annica, Niklas och Martin kommer from måndag 1:e juni att vara korttidspermitterade på 80% tillsvidare.
Då det bl a fortsatt råder osäkerhet kring vilka arrangemang klubben kommer att kunna genomföra under året så har styrelsen i BK Höllviken i samråd med klubbens personal kommit överens om att detta är en nödvändig åtgärd för att säkerställa klubbens målsättning om en ekonomi i balans.

Personalen jobbar hela sommaren fördelat under måndag till fredag men kansliet kommer bara vara öppet efter överenskommelse 
Ni når oss hela sommaren på kansli@bkhollviken.se

Vi behöver alla hjälpas åt extra mycket under denna perioden och vi ber er respektera personalens nya arbetstider då dessa följer reglerna för korttidspermittering.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen BK Höllviken
Ta plats på sidlinjen och "se" ditt lag i BK Höllviken!
2020-06-12 13:36

Alla ni som saknar att få gå på match och se barn och vuxna utöva sin favoritsysselsättning dvs fotboll i BK Höllviken, har nu möjlighet att ”visa sig som åskådare och som riktig supporter”.

Vi har nu, tillsammans med CA Andersson och dublik.se skapat förutsättningar för en ”närvaro” genom att vi tar fram en unik skylt med din egen bild och klädd i Höllvikens lagtröja.

Du beställer och betalar i webbappen och sedan sätter vi upp din skylt när matchen spelas. Klubben sponsras med 50:- per skylt, så din insats är av stor betydelse nu i dessa annorlunda tider.

Vi tackar på förhand för din insats och så ses vi vid matchen!


www.dublik.se

Information från BK Höllvikens Styrelse
2020-06-10 11:29

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Efter några väldigt intensiva månader har vi, med andra föreningar i Sverige, nu börjat hitta en vardag igen. En vardag som inte ser ut som innan men en vardag som gör att våra aktiva tränar och de flesta spelar även matcher. När vi går tillbaka till det normala igen vet ingen idag men vi följer utvecklingen noga och anpassar oss därefter.

Under de mest hektiska veckorna ändrades och tolkades riktlinjerna frekvent från myndigheter och förbund, vilket resulterade i stor osäkerhet runt vilken verksamhet vi fick bedriva. En del föreningar, runt om Sverige, tog snabba beslut att stänga ner all verksamhet. Andra föreningar avvaktade och försökte vara kreativa i sina lösningar för att kunna hålla igång verksamheten. Styrelsen tog ett tidigt principbeslut att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förbund och vi hade ständigt direktkontakt med Skånes Fotbollsförbund för att förstå riktlinjerna för att kunna ta beslut baserade på fakta. 

 

Matcher – utan publik

Våra matcher idag spelas utan publik och kommer så att göras till att riktlinjerna förändras. Föreningen har genomför flertalet förändringar för att kunna genomföra matcher och vi ber alla att respektera dessa riktlinjer för att få lov att fortsätta att hålla igång verksamheten. Riktlinjerna finns tillgängliga på vår hemsida och på flertalet skyltar på Höllvikens IP.

 

Vi vill samtidigt framföra ett stort tack till alla ledare och anställda som har lagt ytterligare tid och engagemang för att bidra till att våra riktlinjer kommuniceras och efterlevs så bra det går. Det är nu upp till varje individ att ta sitt personliga ansvar att följa riktlinjerna vilket var väldigt tydligt i samtalen med Skånes Fotbollsförbund, att det personliga ansvaret är stort.

 

Anpassad verksamhet

Från och med den 1 juni anpassar vi verksamheten genom att nyttja möjligheten att korttidspermittera våra anställda. Nya öppettider finns tillgängliga på hemsidan och är anpassade för att kunna hålla igång verksamheten på bästa sätt i dessa tider.

 

Halör Cup och Halör Invitational

Tyvärr behöver vi flytta årets Halör Cup till nästa år. Detta på grund av fortsatta restriktioner från Folkhälsomyndigheten och våra politiker. Vårt evenemang innefattar flera tusen spelare, ledare och besökare vilket gör att arrangemanget inte går att genomföra.
BK Höllvikens styrelse har tagit ett beslut på att genomföra turneringen för pojkar och flickor födda 2010 och 2011 i samband med Kristi Himmelsfärdshelgen 2021. Det kommer alltså bli Halör Cup för två åldersgrupper kommande år. Som tidigare så planerar vi att genomföra Halör Invitational vecka 44 givet att vi kan genomföra cupen inom då rådande riktlinjer från myndigheterna. 


Bli företagspartner i BK Höllviken

Föreningen arbetar kontinuerligt med att säkra fler sponsorer som ska bidra till att hålla nere kostnader för att spela fotboll. För att förtydliga våra erbjudande har fyra sponsorpaket skapats. Det går att läsa mer om Platina, Guld, Silver och Brons paketen på vår hemsida.

 

Avslutningsvis

Fotbollsskolan 2015 är äntligen igång. Sjuttiofem barn har påbörjat sin fotbollsutveckling och tar sitt första steg att utvecklas tillsammans i grupp inom en idrott. Vi hälsar alla nya ledare och spelare samt föräldrar varmt välkomna till att vara en del av BK Höllvikens framgång samtidigt som vi fortsätter att vara kostnadsmedvetna för att bli en ännu mer hållbar och bättre fotbollsförening i dessa tider.

Vi ses på Höllvikens IP – Bästa fotbollshälsningar Styrelsen BK Höllviken

Halör Cup 2020 - Inställt och flyttas fram.
2020-06-08 19:47

BK Höllviken måste dessvärre behöva ställa in årets Halör Cup. Detta på grund av fortsatta restriktioner från Folkhälsomyndigheten och våra politiker. Vårt evenemang innefattar flera tusen spelare, ledare och besökare vilket gör att arrangemanget inte går att genomföra.


I vanlig ordning var tanken att genomföra arrangemanget under Kristi Himmelsfärdshelgen men fick flytta fram det till vecka 32. Med en stor optimism har vi verkligen hoppats att kunna genomföra det denna veckan men har alltså nu tagit ett beslut på att ställa in och flytta turneringen, återigen.

BK Höllvikens styrelse har tagit ett beslut på att genomföra turneringen för pojkar och flickor födda 2010 i samband med Kristi Himmelsfärdshelgen 2021. Det innebär att vi kommer att ha två turneringar nästa år, Halör Cup för tio och elvaåringar!


Samtliga lag som har anmält sig kommer att behålla sin plats.

Vi hoppas naturligtvis att så många som möjligt väljer att behålla sin plats så barnen, ledare, föräldrar och övriga medresenärer får möjlighet att uppleva Halör Cup 2021.


Har ni några tankar, funderingar eller frågor är ni alltid välkomna att höra av er till oss.


Med vänliga hälsningar,
BK Höllviken & Halör Cup
040-451152 - måndag till fredag 09.00-13.00
kansli@bkhollviken.se

Seriestart På Höllvikens IP
2020-04-30 12:41
Vi i BK Höllviken ser fram emot att seriespelet för alla barn och ungdomar nu startar!
Vi hälsar alla lag välkomna till Höllvikens IP, 
men fortfarande krävs det att vi alla hjälps åt för att förhindra smittspridning.

Vi i BK Höllviken följer de råd och riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Skånes Fotbollsförbund och litar på att även ni som gästar oss följer dessa

Lycka till i era matcher!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F 2012/2013, 26/07 21:23 
F 2012/2013, 31/05 21:12 
F 2012/2013, 31/05 20:58 
P 08, 06/05 11:01 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS