Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
KLUBBDAGAR PÅ TEAM SPORTIA!
2019-05-17 09:37

Klubbdagar på Team Sportia med 25% på ett helt köp.

Gäller ord.priser och kampanjpriser för dig som är eller blir medlem i sportklubben.


GÄLLER ÄVEN PÅ KLUBBSORTIMENTET.


Tom söndag 19/5. Välkomna!

Damlaget BK Höllviken – förändring i ledarstaben
2019-05-16 14:12

Vår tränare för damlaget har idag meddelat att han lämnar uppdraget på egen begäran.

I samråd med klubben har Kenneth framfört att det behövs en förändring i ledarstaben efter vårens träningar och matcher.

Tills att en ny ansvarig för damlaget är på plats så kommer Thorsten Bohlen att träna och matcha laget. Thorsten är idag ansvarig för U-19 laget och har tidigare erfarenhet av att träna vårt damlag.

 

Vi tackar Kenneth för hans tid och engagemang med avancemanget till division två som en stor framgång förra året och önskar honom lycka till.

Fotbollsrådet & Styrelseordförande – BK Höllviken

Sommarens roligaste fotbollscamp - SUPERCAMP HÖLLVIKEN!
2019-05-09 13:44

SUPERCAMP HÖLLVIKEN!!

Sommarens största och bästa fotbollscamp!


Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollsspelare under tre dagars supercamp i samarbete med SkillTwins och Supercoach!


För alla barn och ungdomar födda 2005-2011, den 17-19 juni!


SkillTwins är Josef och Jakob El-Zein som har gjort succé världen över med sina fotbolls-skills. De har mer än 8 miljoner följare på sina sociala medier och nu får du en unik chans att träffa dem och lära från dem. SkillTwins håller i tekniska övningar och kommer att lära ut några av sin patenterade "skills". 
  
Vi erbjuder även fantastiska möjligheter till träning med rutinerade ledare från Supercoach och BK Höllviken. Du kommer att träna tillsammans med andra  kompisar i din ålder. 

Det är begränsat med platser så först till kvarn gäller. 
Vi rekommenderar att du anmäler dig snabbt för att säkra din plats.


ANMÄL DIG HÄR!


Välkomna!!

Information från BK Höllvikens styrelse
2019-05-06 10:45

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Vi är inne i en intensiv vår med många härliga träningar och matcher på vår idrottsplats som kommer vara välbesökt under kommande månader. På tal om vår idrottsplats kommer det under sommaren hända saker på konstgräsplan 1. Den 17 juni stängs K1 för byte av konstgräs samtidigt som säkerheten ska förbättras genom att stängslet lagas runt planen. K1 kommer att öppnas igen i början av augusti.

 

Halör Cup 2019 – Nordens största cup för 10 åringar

Gemenskap – Glädje – Utveckling; och Fotboll i dagarna 3. Kan det bli bättre? I år är det 28 tjejlag och 128 pojklag som kommer att vara med i vår fantastiska cup som skapar minnen för livet. Vi hoppas Ni tar er tid och besöker idrottsplatsen 30 maj till 1 juni för att få ta del av Halör cup.  

Samtidigt spelas Halör Invitational, en cup för pojkar 14 år samt flickor och pojkar 15 år. Cupen spelas för andra året i rad och är fulltecknad. Varumärket Halör är återigen bevisat som väldigt starkt, vilket vi ska förvalta varje år genom att vara den bästa värden för cuperna.

 

Fotboll i centrum

Vi fortsätter arbetet med att vi ska bli ”bättre än igår”.  Våra styrdokument som ska ligga som grund för utvecklingen av klubben framöver finns tillgängliga på föreningens hemsida. Tillsammans med våra ledare kommer vi börja implementera detta i september. Ambitionen är att så många barn och ungdomar som möjligt så länge som möjligt i så bra miljöer som möjligt ska spela fotboll på IP.

Samtidigt har vårens ledarutbildningar startat för våra ledare i föreningen. Som SUP föreningen, har vi obligatoriska utbildningar, vilket ska bidra till att vi ska ha sunda ledare inom föreningen. Vi har också tagit beslut på att skriva avtal med Supercoach, vilket kommer stärka vår ambition med en röd tråd genom föreningen. Supercoach är en nätbaserad utbildningsplattform för spelare i åldrarna 6–15 år. Alla övningar och fotbollsaktioner presenteras med intuitiva videos som kompletteras med text och bilder. Planeringen förenklas avsevärt och du kan dela träningsupplägg och träningskalender med alla ledare i ditt lag. I dagsläget så använder fyra åldersgrupper detta verktyg.

Att vara domare är en del av våra spelares utveckling. Det finns under våren flera tillfällen för våra spelare att gå domarutbildningar, för att sedan känna på att döma en match. Tänk på att vi alla har en skyldighet att stödja våra domare, för att de ska vilja fortsätta att döma.

 

Säkerhet

Det är många barn som är på väg till och från Höllvikens IP och vi måste hjälpas åt att hålla deras väg så säker som möjligt. Höllvikens IP har tyvärr en väldigt liten parkering och gatorna runt om idrottsplatsen har parkeringsförbud. För att upprätthålla säkerheten ber vi alla att parkera på de parkeringsplatser som finns runt om Höllvikens IP. Mer information finns på hemsidan.


Ekonomi

Övergripande följer vi hittills budget under våra första månader. Dock har vi säsongsvariationer i både intäkter och kostnader tack vare att Halör Cup och Halör Invitational är populära cuper. Fortsatt behöver vi hjälpas åt med att vara kostnadsmedvetna för att skapa en stabilare ekonomisk grund i föreningen.

Avslutningsvis

Fotbollsskolan 2014 är igång och det var ca 50 stycken flickor och pojkar som var sugna på att prova på att spela fotboll. Detta är vår framtid och vi vill skapa de bästa förutsättningarna för barnen och ledarna att ha kul med fotboll under lång tid framöver i BK Höllviken.


Vi ses på Höllvikens IP – Bästa fotbollshälsningar Styrelsen BK Höllviken

Stoby Måleri ny partner med BK Höllviken!
2019-05-03 14:08

BK Höllviken är otroligt stolta att kunna presentera Stoby Måleri som ny partner i föreningen!
En målerifirma som funnits sedan 1969 och har expanderat till att bli en av Sveriges största målerifirmor. Idag har man utvecklad sin verksamhet och kan erbjuda helhetslösningar på hantverkartjänster. Besök gärna hemsidan för vidare information: www.stoby.se


Projektledarna, Johan Sjöström och Magnus Assarsson, har många års erfarenhet nere på Näset och över 20 års erfarenhet i branschen.
Trots storleken på bolaget så är inget jobb för litet. Med konkurrenskraftiga priser och snabb service levererar Stoby alltid bra resultat. Något som gjort att man är ett av de mest rekommenderande bolagen i södra Sverige.


Är du eller ditt företag intresserade av offert är ni välkomna att höra av er.

Magnus.assarsson@stoby.se – 040-287805

Johan.sjostrom@stoby.se – 040-287806

www.stoby.se

fd BK Höllviken spelare på landslagsuppdrag
2019-05-02 22:53

Vi vill gratulera Evelina Pettersson till sina tre första landskamper som hon spelade i en UEFA turnering i Slovenien. Evelina lämnade BK Höllviken i år för spel i FC Rosengård.
Senare under året väntar bland annat Nordisk Flickturnering i Bohuslän samt en för-EM turnering under hösten.


Stort grattis!

 

Välkomna alla flickor födda 2012/2013 till er egen fotbollsgrupp!
2019-04-30 11:09

På torsdag, den 2/5, startar en alldeles egen
fotbollsgrupp för alla tjejer födda 2012 och 2013!

Välkomna till K2 med start kl 17,30!
City Däck blir partner med BK Höllviken!
2019-04-26 12:37
Citydäck är ett företag som har många år inom däck- och hjulbranschen. Nyligen har man dessutom expanderat sin verksamhet genom att etablera sig i Vellinge. Med förmånliga priser hjälper de er med däckbyte mm. 

Vi välkomnar City Däck till BK Höllviken och tackar för det kommande samarbetet!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrlag, 17/05 15:18 
Herrlag, 06/05 17:21 
Herrlag, 03/05 08:52 
Herrlag, 24/04 12:21 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS