BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Vi gör det tillsammans!
2018-05-21 13:03

VI GÖR DET TILLSAMMANS I HALÖRHALLEN 2 JUNI

Elva föreningar – Fotboll, scouter, pingis m.fl. – visar upp sig samtidigt på en stor aktivitetsdag!


VÄLKOMMEN TILL HALÖRHALLEN I HÖLLVIKEN KL. 11 – 14 DEN 2 JUNI


Ett fantastiskt idé från Lions Club Reng blir nu till verklighet i Höllviken!

Det blir uppvisningsmatcher och möjlighet att prova på badminton, handboll, boxning, innebandy och fotboll. Kanske en klubbtävling i hopprep och den som inte kan cykla får en möjlighet att lära sig! Utmana en robot i bordtennis, upptäck naturen och lös problem med scouterna. Du får information om hur du navigerar på land och till sjöss, både i jolle och segelbåt.

Syftet med dagen är att presentera våra verksamheter för varandra och Höllvikenborna. Vi vill sprida information och skapa förståelse för våra olika organisationer. Särskilt med tanke på allt som görs för att engagera barn och ungdomar.

Det krävs ett stort engagemang för att få ideella organisationer och föreningar att fungera. Det känns därför angeläget att vid detta tillfälle presentera flertalet av de som verkar för olika former av rörlighet ”på hemmaplan”!

 

Initiativtagare är Lions Club Reng Höllviken. Deltagande föreningar är BK Höllviken, Falsterbokanalens båtklubb, Höllviken Cykelklubb, Höllvikens Badmintonklubb, Höllvikens Boxningsklubb, Höllvikens Innebandyförening, Kämpinge Gymnastikförening, Ljungens Motions och Idrottsförening, Ljungens Sjöscoutkår, Ljunghusens Handbollsklubb och SMU Scouterna.

 

Café och grill kommer att vara öppna under dagen. Vi bjuder på korv!  

Vi hälsar alla våra medlemmar välkomna till Halörhallen den 2/6 klockan 11-14

 

Välkomna!

 


Bilder från Halör Cup!
2018-05-21 08:25
Under årets Halör Cup fanns en fotograf på plats
HÄR kan ni gå in och se hans bilder
Hittar ni något riktigt bra på ert lag så går även bilderna att beställa
Halör Cup tackar för i år!
2018-05-13 21:44
Nu är den 36:e upplagan av Halör Cup färdigspelad!
Vi tackar alla våra besökare för tre fantastiska dagar på Höllvikens IP och hoppas ni alla tar med er härliga minnen hem runt om i Sverige, Danmark och Finland!

Vi vill även tacka Oskar och alla hans domare för ett fantastiskt jobb under de tre långa matchdagarna!

Och ett stort tack till Martin och alla föräldrarna i Pojkar och Flickor 2008 som på ett fantastiskt sätt planerat och genomfört årets Halör Cup!

Nästa års Halör Cup kommer att spelas den 30/5-1/6!
Då hälsar vi alla lag födda 2009 välkomna!

TACK FÖR I ÅR!
Södra Sandby IF och Hammarby IF vinnare av Halör Invitational 2018!
2018-05-13 20:31
För första gången har vi denna Krist Himmelfärdshelg även arrangerat Halör Invitational för inbjudna 14-års lag.

Tillsammans med Vellinge IF arrangerades och spelades flickturneringen i Vellinge. 
Efter tre dagars spel med många riktigt bra matcher stod finalen mellan Hammarby IF och Södra Sandby IF.
Finalen som spelades på Höllvikens IP slutade med en 3-1 vinst för Sandbytjejerna medan andra platsen välförtjänt gick till tjejerna från Hammarby.
På tredje plats kom det danska laget Hellerup!

På samma gång spelades P14-turneringen i Skanör, i samarbete med Skanör Falsterbo IF. Här var turneringen helt fullsatt med 16 st elitsatsande lag och det bjöds på fin fotboll och många spännande matcher. 
I B-slutspelet vann Halmstads BK över Nacka FC och GAIS tog hem tredje priset.

I A-slutspelets final möttes Helsingborgs IF och Hammarby IF, även denna spelades på Höllvikens IP. En mycket jämn final där Hammarbykillarna till slut vann finalen med 2-1.
 På tredje plats kom Malmö FF.

Vi gratulerar Södra Sandby IF F14 och Hammarby IF P14 till de allra första segrarna i Halör Invitational!

På samma gång vill vi tacka alla deltagande spelare, ledare, tränare och supportrar för en fantastisk fotbollshelg!
Vi vill också rikta ett stort tack till Skanör Falsterbo IF och Vellinge IF som varit med och arrangerat Halör Invitational

Vill ni se alla resultaten från Halör Invitational kan ni se dem HÄR
Melker Roslin uttagen i landslagstruppen till UEFA-turnering i maj
2018-05-05 20:25

När förbundskapten Christofer Augustsson i veckan tog ut 20 spelare till sin U16-landslagstrupp var BK Höllvikens Melker Roslin en av spelarna i truppen

P16-landslaget spelar en UEFA-turnering i Bohuslän 18-22 maj där Sverige möter  Irland, Turkiet och Österrike.

Vi gratulerar och önskar Melker Lycka till!
BK Höllviken lägger ytterligare fokus på flickfotboll!
2018-04-20 10:31

BK Höllviken kan mycket stolt titulera sig med att vi nu anställt en blockledare som våra flickor i föreningen! Daniel Ndreca från Helsingborg med förflutet i bland annat Helsingborgs IF träder in i rollen som ytterst ansvarig i flickornas utbildning. Lär känna Daniel i texten nedan:


Välkommen till vår fina förening, Daniel! Vad är din första bild av BK Höllviken  ?

Vilket engagemang och kompetens. Tränarna på flicksidan brinner verkligen för det dem gör. Man ser det tydligt på deras kroppsspråk under träningarna. Man går inte med händerna i fickorna precis. Dem ser till att flickorna blir väl omhändertagna och känner sig välkomna. Tränarna har en klar bild över vad dem vill lära ut och implementerar det bra i övningarna.

 

Vad har du för målsättning i din roll som koordinator ?

Individuell utveckling, öka numerären och trivsel.

Vi vill att alla tjejer ska utvecklas i sin takt. Alla befinner sig i olika stadier i utvecklingen och därför måste alla få utmaningar anpassade till deras nivå. Numerären är viktig för att verksamheten ska växa och övergångarna i ålderskullarna ska vara så smidiga som möjligt. Det största gapet är mellan våra duktiga F03´or och damlaget, det ska vi fylla. Sist men inte minst är trivseln, där vi måste se till att alla mår bra i vår omgivning, har rätt förutsättningar och känner sig delaktiga.

 

Hur ska vi nå detta målet ?

Genom ett aktivt samarbete mellan tränarna, spelarna och klubben. Det är viktigt med en kontinuerlig dialog och att man tar itu med problemen/situationer som uppstår direkt. Vi är här för tjejerna, inte dem för oss. Därav måste vi lyssna på vad dem behöver och hur dem ser på saker och ting. Kommunikation är A och O.

 

Är det på fältet eller inne på kontoret som du kommer tillbringa mest tid ?

Ute på fältet såklart. Hittils har det varit mer på kontoret men från och med denna vecka är det på träningar och matcher jag kommer synas. Tanken är 80/20. Jag har träffat dem flesta och ska sakta men säkert bekanta mig med tränarna mer och mer. Jag har fått ett mycket bra mottagande av alla och det är ju förutsättningen för att vårt samarbete ska mynna ut i något positvt.

 

Vid sidan om fotbollen driver du idag företaget Printamera. Vad är detta?

Jag har varit i branschen i 15 år, där jag har jobbat med alla arbetsuppgifter som omfattas av reklam/tryck. Startade i Helsingborg med omnejd, men sen 3 år tillbaka driver jag eget bolag i Malmö. Nu är vi stolt sponsor i BK Höllviken och även väldigt nöjda med att få vara delaktiga i det fina Nätverk som Martin Silvhed driver. Det vi erbjuder är att vara en så kompett leverantör som möjligt. Ska ni på ett event så har vi beachflaggor, mässväggar och rollups, är ni ute hos kund så har vi visitkort och broschyer ni kan lämna över eller jobbar ni på fältet så trycker vi upp banderoller och skyltar. Kommer gärna ut för att titta på jobb och offerera kostnadsfritt. - www.printamera.com


Hjärtligt välkommen till BK Höllviken och lycka till!

 

Välkomna till Fotbollsskolan för alla barn födda 2013!
2018-03-31 12:02
Nu är det äntligen dags!
Lördagen den 7 april startar vår Fotbollsskola för alla barn födda 2013!
Välkomna till Höllvikens IP kl 9,00-10,00
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS