Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Sommartider!
2019-06-30 09:44

Äntligen är sommaren, semestern och lovet här!

Vi vill önska alla våra medlemmar en riktigt skön sommar med lata dagar, mycket sol och sköna bad - och självklart en hel del fotboll!

Under sommaren har kansliet och klubbhuset lite mer begränsade öppettider och håller öppet så här:


V26-27 Mån-Tors 9,00-12,00, A-plan stängd

V28-29 STÄNGT, B-plan stängd

V30 Mån-Tors 9,00-12,00, B-plan stängd

V31-32 Mån-Tors 9,00-12,00

V33 ÖPPET SOM VANLIGT


K1 byggs om och är stängd för alla hela sommaren


Behöver ni vår hjälp, så kontakta oss via denna mail så svarar vi så fort vi kan! Vi kommer under hela sommaren kolla av telefon och mail på kansliet regelbundet!


Ha en riktigt skön sommar!
VÄLKOMNA TILL BK HÖLLVIKENS KNATTESPEL!
2019-06-26 09:30
Nu är vårens omgångar av både vår Knatteserie och Miniserien avslutade och vi vill tacka alla lag, spelare och tränare för en riktigt rolig vår!

Vi önskar er alla en härlig sommar och hälsar er välkomna tillbaka till sensommaren och hösten!

Knatteserien, för alla barn födda 2011 starar igen den 18/8!
I Knatteserien spelar vi 5 mot 5 fotboll med både pojk och flicklag, med 3 matcher vid varje tillfälle i 5 omgångar under hösten. Mer info och anmälan gör du HÄR!

Miniserien spelas för alla barn födda 2012, här spelar vi 3 mot 3 fotboll med sarg.
Varje lag spelar 3 matcher vid varje tillfälle i 4 omgångar och vi startar den 31/8!
Mer info och anmälan till Miniserien gör du HÄR!

VÄLKOMNA!!

SkillTwins besökte vår Supercamp!
2019-06-25 19:53

Fler bilder (+12) >>
Igår startade Höllviken Supercamp och nästan 100 barn och ungdomar fyllde Höllviken IP för att träna och lära sig mer om fotboll 
På tisdagen kom SkillTwins på besök och lärde ut och visade sina skills i de olika grupperna, därefter fick både barnen, ungdomarna och tränarna en chans att utmana dem i Para Games
Imorgon onsdag är det dags för sista dagen av Supercampen och nya spännande utmaningar väntar deltagarna!
Avslutning av Miniserien
2019-06-24 18:14

Fler bilder (+8) >>
Idag var det dags att avsluta Höllvikens Miniserie
Efter att ha kämpat hårt i fyra omgångar  tog alla spelarna idag emot sina välörtjänta medaljer!

Vi vill tacka alla lag, spelare och tränare som varit med i vårens Miniserie och bidragit till den härliga stämning det varit hela våren! Tack även till alla supportrar som varit med och hejat fram alla lag

Vi önskar er all en riktigt skön sommar och hälsar er välkomna tillbaka till hösten!

Trevlig sommar!
SUPERCAMP HÖLLVIKEN!
2019-06-24 09:27
ETT STORT TACK TILL ALLA HÄRLIGA BARN SOM VAR MED PÅ SUPERCAMP HÖLLVIKEN!

VI TACKAR ÄVEN ALLA VÅRA FANTASTISKA UNGDOMSLEDARE OCH SUPERCOACH FÖR EN SUPERCAMP!

VI ÖNSKAR ER NU ALLA EN RIKTIGT HÄRLIG SOMMAR!
Nytt konstgräs på K1!
2019-06-23 08:53

Idag kommer arbetet med att byta ut konstgräset
på K1 att starta!

Från kl 15,00 idag och hela sommaren kommer därför
K1 att vara helt stängd!

Vi ser fram emot att få en ny fin plan inför hösten!
Herrlag
Referat: Limhamns FF - BK Höllviken
Hattrick av Adam Karlsson.....
2019-06-16 22:14, Herrlag
Slutresultatet 2-5 på Limhamns IP i fredags kväll och 17-årige Adam Karlsson stod för ett äkta hattrick.

Fredag kväll och match borta mot Limhamns FF på, för ovanligheten, konstgräs. Som jag nämnde i senaste referatet, så var vi mycket revansch sugna efter debaclet i premiären mot Limhamn. Förlust med 3-0 satte sina spår och jag var hundra på att Limhamn skulle bli ett lag att räkna med i årets serie med tanke på deras namnkunniga trupp. Men som många andra lag, så drabbas man av skador, sjukdomar etc som gör att kontinuiteten saknas och resultaten uteblir.


Vi hade bestämt oss för att kräva revansch och revansch skulle vi få. Vi kom till matchen med en kombination av både unga spelare, men även rutinerade sådana och samspelet visade sig bli riktigt bra denna härliga fredagskväll.


Inom loppet av en kvart ledde vi med två mål mot noll och båda målen inprickade av Adam Karlsson. Framspelningen till båda målen gjordes av ett fint förarbete där Mattias Lindell, som för övrigt var på ett strålande spelhumör, var sista man på bollen innan Adam kunde sätta dit dem. Limhamn blev tagna på sängen av den starka öppningen från vår sida och inte blev det bättre när Mr. Hattrick, Adam Karlsson, presenterade sig för tredje gången i målprotokollet denna kväll. Klockan hade inte passerat mer än ca 30 minuter och resultatet stod sig fram till första halvleks slut.


I paus pratade vi mycket om att inte bli övermodiga och det är med egen erfarenhet man lyfter fram en sådan diskussion. Hur många ggr har man inte varit med om att en säker ledning helt plötsligt förvandlas till en mardröm. Nåja, killarna tog mig på orden och la i högsta växel redan från start i andra halvlek och det tog inte mer än 2 minuter, så drev Kalle Ingesson upp ett anfall på vänster kant och med ett inspel som touchade en Limhamn spelare, så stod det helt plötsligt 0-4.

Men tror ni matchen var avgjord? Nej då, Limhamn ville mer och fick in en reducering via Linus Nyberg och med kvarten kvar av matchen hittade ständigt målfarlige Tobias Lewicki rätt en andra gång för Limhamns del. Lite oro i lägret trots allt, men i den 82:a minuten gjorde Mattias Lindell en bra prestation som till sist hittade in bakom Limhamns målvakten och slutresultatet 2-5 kändes oerhört skönt.


Kul att notera från matchen är också att Calle Svensson och målvakten Mikkel Nielsen fick göra a-lagsdebut denna kväll.


Sista matchen innan vi går på ledighet spelas dagen innan midsommarafton och då kommer Dösjöbro IF på besök till Höllvikens IP. Avspark sker kl 19.15.


Välkomna till Höllvikens IP!


/Coach Nordbladh

Herrlag
Referat: BK Höllviken - Åkarps IF
Sen kvittering.....
2019-06-16 21:53, Herrlag
Lagkapten Marcus Grankvist offrade liv och lem när han stänkte in kvitteringsmålet på hörna i slutminuterna.

I lördags fick vi besök av Åkarps IF. Ett Åkarp som tillhör övre delen av tabellen och som gärna ville snuva oss på 3 poäng, men det blev inte riktigt så.


Matchen startade bra från vår sida och redan i den 12:e minuten blev det 1-0 till oss. Målet föranleddes av ett långt inkast från Emil Lilius via skarv som målvakten själv vispade in i buren. Vår uddamålsledning såg ut att stå sig till halvlek, men ett misstag från vår sida bäddade för en kvittering när Åkarp tilldömdes straff i den 44:e minuten. Inga tveksamheter från Åkarps Carl Svensson och 1-1 var ett faktum.


I andra halvlek gick vi ner oss en del och lät Åkarp föra spelet. Detta resulterade i att Åkarp tog ledningen med kvarten kvar av matchen, vilket kändes tungt. Vi försökte med alla medel vi kunde för att få till en kvittering, men det ville sig inte. Inte förrän klockan stod på 88 min och vi fick en hörna från höger. Allt manskap skickades upp i motståndarens straffområde inklusive vår målvakt Peter Nilsson. Hörnan som slogs av Mattias Lindell blev en väl avvägd smörpass och vem dyker upp på bortre om inte vår egen kapten Marcus Grankvist som med kraft slänger sig för att nicka bollen i mål och vilket jubel som uppstod. Åkarp drabbades av en utvisning minuten efter kvitteringsmålet, men det var för kort tid kvar av matchen för att det skulle kunna få påverkan på resultatet. Matchen slutade 2-2 och jag får nog ändå säga att resultatet var rättvist sett över nittio minuter.


Nästa match spelas mot Limhamns FF, då serien vänder och tar klivet in i höstomgången. En hemmaförlust från våromgången med 3-0 ska förhoppningsvis revanscheras!


Väl mött!


/Coach Nordbladh

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS