Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Glad Påsk önskar BK Höllviken!
2019-04-18 10:16
Vi vill önska alla våra medlemmar, spelare, ledare, tränare och supportrar en riktigt Glad Påsk och en härlig vårhelg!

Under påsken är kansliet stängt men ni kan nå oss via vår mail kansli@bkhollviken.se om ni behöver hjälp under helgen!

Har ni en stund över under helgen så besök gärna Höllvikens IP där många av våra ungdomslag spelar full seriehelg, lördag, söndag och måndag!
Dessutom bjuder vi på tre stormatcher i helgen:
På lördag kl 14,00 spelar vårt Herr A-lag hemmamatch mot Rosengårds FF
På måndag kl 13,00 har vårt Damlag Hemmapremiär i Damernas Div 2 Sydvästra Götaland och tar emot Röke IF
Direkt därefter, med start kl15,00 spelar vårt U17-lag match mot Varbergs Gif i den nationella div 1 serien!

Välkomna till IP och Glad Påsk!
Äntligen dags för Höllvikens Knatteserie!
2019-04-14 10:07
Vi hälsar alla lag och supportrar välkomna till vårens Knatteserie!!
Sponsring från Svenska spel
2019-04-11 13:55
Stöd BK Höllviken med "Gräsroten" hos Svenska Spel!

Gräsroten
Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Så här fungerar det
Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundeservice på 0770-111111.

Poäng förvandlas till pengar
När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du "delat ut" stannar hos de föreningar du redan valt.

Spela hos Svenska Spel
Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med
En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.
https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/24742-bk-hollviken

Nätverksträff 26/4!
2019-04-11 11:53
Ni har väl inte missat att BK Höllviken har ett företagsnätverk?
Den 26/4 kör vi vidare under 2019 med nästa träff. Denna gången får vi höra historien bakom framgångsrika Ica Toppen, som för övrigt är en stor sponsor till föreningen. 
Är ni intresserade av denna träff? Hör av er till Martin!
BK Höllviken i samarbete med Europcar!
2019-04-08 16:52
Vi har nu nöjet att meddela att vi i BK Höllviken nu har inlett ett samarbete med Europcar!

EUROPCAR ÄLSKAR SPORT

Vi älskar att sätta folk i rörelse. Vi älskar att göra det enkelt för människor att ta sig fram till spännande platser. Så att de kan golfa och cykla; rida, springa; hoppa och klättra; simma och surfa.
Så att de kan spela tennis och fotboll; hockey och bandy; basket och rugby. Så att de kan vinna och förlora och ta sig hem igen.

Vi älskar sport. Och vi lovar att göra vägen framåt så smidig som möjligt för alla små och stora idrottare i alla små och stora sporter.

Europcar är även stolt samarbetspartners med flertalet av våra största föreningar i Sverige, inte konstigt att rörelse och sport är viktigt för oss!


Behöver ni hyra bil, kontakta kansliet!

Nu startar snart BK Höllvikens Fotbollsskola för alla barn födda 2014!
2019-04-01 20:07
Vi hälsar alla fotbollssugna pojkar och flickor födda 2014 välkomna till vår Fotbollsskola!

Lördagen den 27/4 kl 9,00 startar vi på stora gräsplanen på Höllvikens IP!
Besök gärna Fotbollskolans egen sida HÄR

Välkomna till Fotbollsskolan!
Vårens Ledarutbildningar!
2019-03-21 16:22
Nu är vi äntligen redo att presentera utbildningarna till våren!


Som en del i den strategi som klubbades igenom på årsmötet och som finns tillgängligt på hemsidan kommer vi utöka antalet utbildningar till er ledare. Vissa delar ser vi som förening som obligatoriska och har därmed som målsättning att alla våra ledare går.


Som SUP förening är där två obligatoriska utbildningar, Grönt Kort och Guided Discovery. Grönt kort handlar om att skapa en positiv tränings- och tävlingsmiljö och Guided Discovery (GD) är den utbildningsmetod som förbundet förespråkar.

 

Grönt Kort kommer erbjudas vid tre tillfällen men om behov finnes så kommer fler tillfällen att anordnas. GD är planerad initialt till två tillfällen, (har ni gått C-utbildningen så behöver ni inte anmäla er till GD utbildningen då den ingår i C-kursen).

 

För de ledare som tränar barn upp till 9 år kommer vi erbjuda en introduktions kurs. Denna kommer att hållas en till två gånger beroende på behov.

 

Nytt för i år är även en spelformsutbildning där vi utbildar per spelform. Samtliga kurser är ca 3 timmar långa och max antal deltagare är 20 per tillfälle.

 

Den första av förbundets tränarkurser, C-diplom kommer att hållas i vår vid två tillfällen. Denna utbildning går mer på djupet och är två hela kursdagar. Det är två-tre veckor mellan kursdagarna och då ingår vissa hemuppgifter. Om behov finnes så kommer vi försöka att planera in ytterligare ett tillfälle innan sommaruppehållet.

 

Till varje kurs kommer kansliet skicka ut en separat inbjudan med alla detaljer och tider.
Vänta med att anmäla er till dess att inbjudan är utskickad.


Alla anmälningar görs till kansliet men har ni frågor kring utbildningarna så är det bara att kontakta mig!

 

Vi ses på IP

AlexFörnyat samarbetsavtal – BK Höllviken & FC Näset herr
2019-03-20 13:29
BK Höllviken och FC Näset, före detta Näsets FF, har ingått förnyat avtal om föreningssamarbete.


Ambitionen med samarbetet är att arbeta gemensamt för att erbjuda våra ungdomar en möjlighet att spela A-lagsfotboll på den nivå som passar dem bäst på Höllvikens IP. Detta innebär att klubbarna kommer samverka gällande träningsmiljö och matchmiljö så att varje individuell spelare kan utvecklas i sin takt i rätt miljö. Detta ska klubborna underlätta genom att främja enkla och skyndsamma övergångar där vi sätter spelaren i centrum.
 ”Så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra miljöer som möjligt”

 

”Redan 2010 fördjupade vi samarbetet när BK Höllviken och FC Höllviken bildades men då båda klubborna har utvecklats sedan dess så var det dags att förnya samarbetet säger Fredrik Malmqvist ordförande i BK Höllviken”.

 

”Genom min tid som tränare för ungdomar födda 1998 och 2001 i BK Höllviken så är jag glad att vi kan förnya samarbetet mellan klubborna för att få fler ungdomar att spela fotboll så länge som möjligt på Höllvikens IP. Tillsammans kan vi bli ännu bättre att få fler att fortsätta spela fotboll oavsett nivå och ambition säger Pelle Axelsson ordförande i FC Näset”.

 

Säsongen 2019 kommer BK Höllviken spela herrfotboll i division 4 och FC Näset i division 6.

 

Bästa fotbollshälsningar

 

Fredrik Malmqvist

Pelle Axelsson

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damlag, 14/04 19:50 
Herrlag, 14/04 16:00 
Damlag, 08/04 22:00 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS