Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Välkomna till årsmöte i BK Höllviken och FC Höllviken
2020-02-14 18:27
Årsmötet för BK Höllviken och FC Höllviken äger rum onsdagen den 26 februari 2020 kl. 18.30 i Cafeterian på Höllvikens idrottsplats.

 

Styrelsen har lagt en motion om upplösning av FC Höllviken enligt paragraf 9.


9. § Upplösning av föreningen

För upplösning av föreningen krävs beslut av årsmöte med minst 2/3 av antalet avgivna röster. I beslut om upplösning av föreningen skall anges dels att föreningens tillgångar skall användas till bestämt idrottsfrämjande ändamål, dels var den upplösta föreningens handlingar m.m. skall arkiveras t.ex. i folkrörelsearkiv eller motsvarande. Beslutet, jämte bestyrkta avskrifter av styrelsens och årsmötets protokoll i ärendet, samt revisionsberättelse jämte balans- och resultaträkningar, skall omedelbart tillställas vederbörande SF.

Vid en upplösning tillfaller FC Höllvikens egna kapital BK Höllviken och Gert Celanders Fond flyttas till BK Höllviken.

Vi hoppas att årsmötet blir välbesökt och på så sätt visar att vi som förening är på rätt väg.    

Varmt välkomna!

Styrelsen BK Höllviken och FC Höllviken

BK Höllviken och Trelleborgs FF har ingått avtal om föreningssamarbete gällande damfotboll.
2020-02-10 18:00
Ambitionen med samarbetet är att arbeta gemensamt för att erbjuda våra tjejer en möjlighet att spela A-lagsfotboll på den nivå som passar dem bäst. Detta innebär att klubbarna kommer samverka

gällande träningsmiljö och matchmiljö så att varje individuell spelare kan utvecklas i sin takt i rätt miljö. Detta ska klubbarna underlätta genom att främja enkla och skyndsamma övergångar där vi sätter spelaren i centrum.
 ”Så många som möjligt, så länge som möjligt i så bra miljöer som möjligt”

 

”Vi är stolta och glada över att TFF har arbetat för ett föreningssamarbete med damsidan i BK Höllviken. Genom detta samarbete ger vi våra tjejer en möjlighet att utvecklas ännu bättre säger Fredrik Malmqvist ordförande i BK Höllviken”.

 

”Genom min tid som klubbchef i TFF så har jag följt BK Höllvikens fina arbete med att utveckla duktiga tjejer att spela A-lagsfotboll både i BK Höllviken och i andra klubbar runt om i Skåne. Tillsammans kan vi bli ännu bättre att få fler att fortsätta spela fotboll oavsett nivå och ambition säger Mattias Kronvall Trelleborgs FF”.

 

Säsongen 2020 kommer BK Höllviken spela i division 3 och Trelleborgs FF i division 1.

 

Bästa fotbollshälsningar

 

Fredrik Malmqvist

Mattias Kronvall

Bli företagspartner i BK Höllviken 2020 och stötta våra ungdomslag!
2020-01-24 09:54
Välj mellan våra 4 olika paket!
Är ditt företag intresserade av att bli en partner i klubben och ta del av alla våra aktiviteter 2020? 

Välkomna att höra av er till martin.silvhed@bkhollviken.seVi hälsar Niklas välkommen som Ungdomskoordinator i BK Höllviken
2020-01-17 15:40

Niklas Lindgren blir Koordinator ungdomsfotboll i BK Höllviken


I mitten av hösten inledde styrelsen ett arbete för att se hur föreningen ska organiseras framåt för att skapa en hållbar förening som säkrar föreningens mål och utmaningar.

Efter att ha besökt ett antal andra föreningar, bl a Hittarps IK så landade vi i rollen Koordinator ungdomsfotboll som kommer vara en kombinerad fotbolls och administrativ roll, men med tyngdpunkt på fotbollen. Efter en längre rekryteringsprocess med många intressanta ansökningar och inspirerande intervjuer så har vi nu det stora nöjet att presentera att Niklas Lindgren den 1 mars tillträder rollen.


Niklas är redan en känd profil för många då han började spela fotboll i Höllvikens Gif redan som liten knatte och avslutade sin aktiva spelarkarriär 2011 med A-lags fotboll i div 2 med Höllvikens Gif. Idag är han aktiv i klubben som ledare för P07.


-          Det känns fantastiskt bra att få in Niklas i organisationen då han besitter en genuin fotbollskunskap, har ett stort hjärta för klubben och besitter alla de egenskaper som vi haft med i kravprofilen. – Säger Fredrik Lamotte (Styrelsemedlem och ansvarig för BK Höllvikens personal).


Niklas kommer även ingå i fotbollsrådet och vi önskar Niklas ett stort lycka till i sin roll!

Trygga spelare i samarbete med Länsförsäkringar Skåne
2020-01-15 20:02
Varje vardagkväll är det mellan 300-500 barn och ungdomar som tränar fotboll i BK Höllviken, många av dessa kommer gående eller på cykel till idrottsplatsen.
Just nu är det väldigt mörkt om kvällarna och vi är rädda om alla våra spelare!

Tillsammans med Länsförsäkringar Skåne delar vi nu ut reflexvästar till våra spelare och startar vinterns stora utmaning!
Varje gång vi ser våra spelare iklädda reflexvästarna ute vid vägarna och på väg till IP delar vi ut poäng till lagen, det lag som får ihop flest poäng när vi fått ljusa kvällar kommer vinna en riktigt rolig lagaktivitet för hela laget!

Utmaningen till alla föräldrar blir att tänka på hur många spelare som varje kväll är ute på vägarna för att ta sig till och från IP,  hjälp oss gärna att hålla våra barn och ungdomar trygga genom att sänka hastigheten när ni närmar er IP och  hjälp oss att påminna spelarna att använda sina västar!

Alla får gärna hjälpa till att samla poäng till våra lag, ser ni våra spelare på väg i sina västar, ta ett foto och tagga/dela med oss eller skicka det till vårt kansli!

Ett stort Tack till Länsförsäkringar Skåne som stöttar oss i att hålla våra spelare trygga i trafiken!
Inför årsmötet den 26/2 2020 - Valberedningens förslag till kandidater
2020-01-15 20:01
Vi vill nu presentera valberedningens förslag på kandidater till årsmötet 2020 i enlighet med klubbens stadgar:

 

Styrelseledamöter för val till styrelsen på två år:

  • Fredrik Lamotte
  • Jessica Nilsson
  • Caroline Berquist
  • Marcus Gottfridén som suppleant

 

Nuvarande styrelseledamöterna Helena Bylund och Mårten Backgården har avböjt omval och Patric Fahlander kommer av personliga skäl att lämna styrelsen i samband med årsmötet.

 

Revisor för val på ett år: Jesper Lindvall

Revisorssuppleant för val på ett år: Frans Svensson

Välkomna till BK Höllviken!
2020-01-03 10:15
Vi hoppas ni alla har haft en riktigt skön sommar!

Nu är vi i full gång igen, de flesta lagen är i full träning, nästan alla serierna har börjat och kansliet är öppet som vanligt igen!
Ni är alltid välkomna att kontakta oss, vi finns på Höllvikens IP
Måndag och torsdag kl 9,00-19,00
Tisdag och onsdag kl 9,00-16,00
Fredagar kl 9,00-15,00
Övriga tider vid överenskommelse

Välkommen in till oss eller kontakta oss via telefon, 040 - 45 11 52 eller mail
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrlag, 18/02 07:23 
Herrlag, 16/02 19:41 
F 010/011, 13/02 21:53 
Herrlag, 08/02 09:47 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS