Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
2021-01-25 Uppdaterade riktlinjer för träning med hänsyn till – Covid 19
2021-01-03 19:14

Skånes Fotbollsförbund har idag kommit med ett par förtydligande till den särskilda anpassningen för Skåne som publicerades den 15/12.


Direktiven om att träningsgrupper högst får innehålla åtta personer gäller fortsatt samt får 16 år och yngre träna inomhus


Det är fortsatt inte tillåtet att spela några matcher där man möter andra lag oavsett åldersgrupp.


Träningsverksamhet kan bedrivas för alla våra åldersgrupper om vi gemensamt följer nedan råd från Folkhälsomyndigheten.
 

• kan hålla avstånd till varandra (förutom den närkontakt som är en naturlig del av spelet),

• inte delar utrustning med varandra,

• undviker gemensamma omklädningsrum,

• reser till och från aktiviteten individuellt, och

• utför aktiviteten i mindre grupper.

Välkomna till BK Höllviken!
2021-01-02 12:15
Vi hälsar alla våra spelare och ledare välkomna tillbaka efter jullovet

Under ett tag framåt är BK Höllvikens anställda korttidspermitterade och därför har vårt kansli begränsade telefon och öppettider:
Telefontid: måndag till fredag 10,00-13,00
Kansliet är även bemannat måndag, onsdag och torsdag kväll kl 16,00-19,00 

Övriga tider ber vi er kontakta oss via mail så hör vi av oss så fort vi kan!
Välkomna!

Välkommen att kontakta oss via  mail:
Välkommen till årsmöte i BK Höllviken.
2020-12-15 23:00


Årsmötet för BK Höllviken äger rum 

onsdagen den 3 mars 2021 kl. 18.30 

i Cafeterian på Höllvikens idrottsplats om rådande restriktioner så tillåter. Enligt föreningens stadgar ska årsmötet hållas före utgången av februari men på grund av sportlov vecka 8 och otillgänglighet av styrelsemedlemmar vecka 7 väljer styrelsen att skjuta årsmötet till 3 mars.

 

Agenda enligt klubbens stadgar.

Röstberättigad är den medlem som under året fyller lägst 15 år.
Motioner ska vara kansliet tillhanda senast fyra veckor före årsmötet, d.v.s. den 10 februari 2021.

Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten för 2020, budget 2021 samt ev. inkomna motioner, kommer att finnas på kansliet senast en vecka före årsmötet.

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelse, valberedning och som revisor. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena, förvalta och genomföra de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra arbete och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

 

Vi hoppas att årsmötet blir välbesökt och på så sätt visar att vi som förening är på rätt väg.    

 

Varmt välkomna!

Styrelsen BK Höllviken

 

Martin fortsätter som tränare för A-laget herr säsongen 2021
2020-12-09 10:33

Nu drar vi igång förberedelserna inför ett nytt och spännande 2021 för BKA och vi är glada att 
Martin Nordbladh fortsätter som huvudtränare för laget.

 

”Martin är föreningsmänniska och en person som personifierar vår värdegrund Gemenskap, Glädje och Utveckling. Vi är väldigt glada att Martin fortsatt vill vara en del av BK Höllviken och han kommer att vara en viktig del i den spännande resa vi har framför oss både på och utanför plan för att nå våra uppsatta mål som finns i vårt strategidokument”

 

Intresserad att komma och provträna med laget?

Kontakta Martin Nordbladh 0725-79 82 78.

Laget tränar tisdagar och torsdagar kl: 19:00- 20:30.

 

Yorgo “Jojje” Skulis – ny tränare för damlaget
2020-12-08 16:53

Nu drar vi igång förberedelserna inför ett nytt och spännande fotbollsår för BK Höllvikens Damer och vi vill härmed meddela att vi är glada att vi har lyckats knyta Jojje som huvudansvarig tränare för truppen.

 

Jojje brinner för fotboll och ambitionen är att fortsatt utveckla gruppen mot att bli ett ännu bättre taktiskt och spelande lag. I Jojje får vi en tränare med stort engagemang och en person som
står för mycket av det vi vill åstadkomma i BK Höllviken. Han kommer närmast från Staffanstorp United där han varit aktiv ett tag i olika lag och uppdrag och i år som huvudtränare för deras herrlag.

 

Vi hälsar honom välkommen till BK Höllviken.

 

Jojje börjar i november när vi får börja träna igen enligt rådande restriktioner.

 

Vid frågor / funderingar och provträning - kontakta Marcus Gottfridén

marcus.gottfriden@outlook.com


Information från styrelsen Q4 till alla medlemmar i BK Höllviken
2020-12-08 14:54

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Ett synnerligen märkligt 2020 går mot sitt slut. Vi ser fram emot ett nytt fotbollsår under förhoppningsvis mer normala förhållanden än det vi håller på att avsluta.


De skärpta restriktionerna som bland annat innebär att idrottsföreningar i Region Skåne ska avstå från att genomföra viss träning och alla matcher, gäller till och med den 13 december. Undantag gäller för föreningar representerade i de högsta fotbollsserierna samt träning för barn och unga födda 2005 och senare. Till följd av de skärpta restriktionerna både gällande den skånska fotbollen och de skärpta allmänna råden för Skåne vill vi i BK Höllviken understryka att klubben kommer att följa de restriktioner liksom tidigare.

Halör Invitational

Till följd av de skärpta restriktionerna i Region Skåne tvingades Halör Invitational avbrytas under pågående cup. Vi spelade klart klassen F13 men fick avbryta P14 turneringen samt kunde vi inte påbörja P/F15. Naturligtvis väldigt tråkigt för alla inblandade men det fanns inget alternativ än att avbryta cupen direkt, vilket också Vellinge kommun i efterhand tackade oss för.

Vi gläds dock mycket åt de fina omdömen som kom från de lag som kom hit och återigen visar föreningen att Halör Invitational står sig väldigt bra och vi ser fram emot nästa år.

 

Ekonomiska konsekvenser

Vi fortsätter att vidta åtgärder i enlighet med de stödprogram som har infört. Samtidigt har vi ansökt om kompensationsstöd för våra ekonomiska konsekvenser vilket vi till delar har beviljats från Riksidrottsförbundet.

 

Vellinge Kommun

Vi har en bra dialog och samarbete med Vellinge Kommun om utvecklingen av vår verksamhet både gällande idrottsplatsen såväl som våra cuper. Ambitionen både från oss och kommunen är att vi inom de närmaste åren ska kunna både förändra och utveckla K2 och B-plan som i så fall bidrar till att föreningen kommer att kunna erbjuda ännu bättre träningsmöjligheter.

 

Ambitionsträning under våren 2021

Under våren startar föreningen en ambitionsträning för ett 30-tal ungdomar födda 2008-2002.  Syftet är att ge spelare med ett extra intresse och ambition en vidareutveckling i sina individuella färdigheter. Ambitionsträningarna leds av BK Höllvikens fotbollsinstruktör.

 

Årsmöte 2021

Årsmötet för BK Höllviken äger rum onsdagen den 3 mars 2021 kl. 18.30 i Cafeterian på Höllvikens idrottsplats om rådande restriktioner så tillåter. Enligt föreningens stadgar ska årsmötet hållas före utgången av februari men på grund av sportlov vecka 8 och otillgänglighet av styrelsemedlemmar vecka 7 väljer styrelsen att skjuta årsmötet till 3 mars.

Årsmötet beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena. Styrelsen förvaltar och genomför de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra jobb och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

Vår förhoppning är att årsmötet blir välbesökt och på sätt visar att vi som förening är på rätt väg genom att få en medlemsstyrd förening och en förvaltning som borgar för framtida utveckling. 

 

God Jul & Gott Nytt År – Bästa fotbollshälsningar Styrelsen BK Höllviken
Vill du vara med och fortsätta att utveckla vår förening?
2020-11-16 17:33

BK Höllviken är en av Skånes största ungdomsföreningar och i ständig utveckling.

Inför fotbollsåret 2021 söker vår valberedning nu nya medlemmar till vår styrelse.

 

Känner du någon som har kompetens, energi och lust att ingå i BK Höllvikens styrelse?

Vill du själv ge av din tid och kompetens till vår stora och härliga verksamhet?

Är du en eldsjäl som gillar att leda, påverka och driva saker eller känner du en person som är?

Vår förening styrs av en kompetent styrelse med stor fotbollskunskap. Styrelsen ska stödja och leda de anställda och alla ideellt arbetande ledare med inspiration och tydlighet. Vi söker just nu nya ledamöter till verksamhetsåret 2021.

Vem är du?

Att sitta i en styrelse innebär ett ansvar för föreningens verksamhet. Därför är det viktigt att du känner dig engagerad och är beredd att lägga tid och energi på föreningen. Du behöver inte ha någon särskild fotbollskompetens utan mer ett stort engagemang och vågar tänka nytt och affärsmässigt utifrån den ideella föreningens perspektiv.

Ett krav är att du gillar och vill engagera dig i BK Höllviken.

Ett önskemål är att du är kvinna och gärna har ett intresse av dam/flickfotboll. Du får gärna ha kunskap i ekonomi och marknadsföring.

Vad ger det mig?

Styrelsens uppdrag är att se till medlemmarnas bästa. Genom nytänkande och kreativitet möter vi en värld som förändras i allt snabbare takt. Att vara ledamot i BK Höllvikens styrelse är givande och lärorikt.

Ett styrelseuppdrag ger värdefulla erfarenheter, goda kunskaper om ledning och styrning samt nya vänner och kontakter.

Tipsa oss gärna om dig själv eller någon annan! I gengäld utlovar vi ett gott kamratgäng och ett givande ideellt uppdrag. Kontakta oss i valberedningen senast den 1 december.

 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

 

Emma Regnéremmaregner@hotmail.com eller 0709-46 35 50

Petter Lilia – Petter.lilia@gmail.com eller 0705-49 28 85

Patric FahlanderPatric.fahlander@gmail.com eller 0735-10 50 10

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F 2012/2013, 15/12 14:51 
Fotbollsskolan PF 2015, 05/12 13:05 
F 010/011, 02/12 21:53 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS