Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Välkomna till BK Höllviken Herrlag

Referat: Lilla Torg FF - BK Höllviken
BK Höllviken missade kvalet.....
2020-10-04 21:50
Laget samlades på lördagen för en lättare träning och en gemensam lunch, dagen innan match mot Lilla Torg.
Inför söndagens drabbning mot Lilla Torg stod det klart, efter förra veckans förlust mot seriesuveräna Åkarp, att vi inte kunde nå kvalspel på egen hand. Förutsättningarna för kvalspel var att Vellinge FF var tvungna att ta poäng av IFK Klagshamn samtidigt som vi var tvingade att vinna mot Lilla Torg. Om IFK Klagshamn skulle förlora, så skulle det kunna räcka med oavgjort för vår del. Förutsättningarna för matchen var inte de allra bästa, eftersom regnet vräkt ner hela dagen och planen var bedrövlig redan innan matchen hade startat.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Tristan Madsen.

Matchen startade och det syntes direkt att underlaget var svårspelat, men det var såklart lika för lagen. Det skulle dock visa sig att lilla Torg kunde hantera detta bäst. Redan i den sjätte minuten blev vi tilldömda en straff emot oss och domslutet var helt korrekt. Lilla torg förvaltade chansen på bästa sätt och satte dit 1-0. Vi försökte sätta press högt upp i banan, medan Lilla Torg fortsatte skicka långbollar. Via ett motlägg strax utanför vårt straffområde fick den före detta Höllviken spelaren Andreas Wihlborg komma med i målprotokollet, då bollen hamnade stenhårt i målvaktens vänstra hörn.

Samtidigt i matchen mellan IFK Klagshamn - Vellinge FF hade VFF tagit en tidig ledning och det redan i den fjärde minuten, men Klagshamn kvitterade efter ca 22 spelade minuter. 1-1 och det fanns fortfarande chans för oss, men då var vi tvungna att vända på matchen på Mariedals IP.

Underläge 0-2 i halvlek och vi försökte peppa igång våra egna, men tyvärr var det inte vår dag. Halvvägs in i halvleken får vi resultatet där VFF tagit ledningen med 1-2 och nu räckte det med oavgjort för att vi skulle kunna nå kvalplatsen. Men även om vi försökte, så var vi inte nära. Istället fick Lilla Torg ännu en utdelning med tio minuter kvar av matchen och det var ridå ner. Matchen slutade till sist 4-0. Som både tränare och spelare blir man lite bitter när våra kommungrannar från Vellinge gav oss en hjälpande hand och vi var så pass nära, men ändå inte.

Målskyttar:  - 

Med lite perspektiv på årets, minst sagt konstiga säsong, så får man ändå summera vår insats med betyget "Väl Godkänt". En fjärdeplats i serien och tre välspelade och jämna matcher mot lagen ovanför oss (Åkarp, Ariana & Klagshamn). En hyfsat nykomponerad spelartrupp med en fantastisk sammanhållning som gett både mig och alla andra massvis med energi under året. Eftersom detta var årets sista seriematch, tar vi nu en välbehövlig vila och sparkar igång om ett par veckor igen.

Tack till alla er som stöttat oss i vått och torrt under säsongen!

/Coach Nordbladh
Referat: BK Höllviken - Åkarps IF
BK Höllviken föll med flaggan i topp.....
2020-09-27 21:54
Axel Henderup (#4) stod för en fin prestation denna kväll och var också den som fick den bästa kvitteringschansen.
Fredag kväll och laddat för toppmatch på Höllvikens IP i division 4 Sydvästra när serieledaren Åkarps IF kom på besök. Matchen höll dock på att regna bort, men domarteamet beslutade sig för att matchen skulle spelas trots en del regn på plan. I corona-tider är det svårt att prata om folkfest, men i ett normalfall hade det nog varit så. Ett Åkarps IF i jakt på poäng för att kunna säkra avancemang till division tre och ett BK Höllviken i jakt på en högre tabellplacering, där i alla fall en kvalplats åtminstone stod på spel.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Filip Persson, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Samir Diaz, Tim Jörvall, Tristan Madsen.

Matchen blåstes igång och det duggade fortsatt regn över planen, men det avtog mer och mer ju längre matchen gick. Det skulle dock inte dröja många minuter förrän oturen var framme och denna gång var det inget baklängesmål som följde. Nä, denna gång handlade situationen om Tim Jörvall som olyckligt drog på sig en allvarlig knäskada och fick utgå efter bara några minuter. Adam Karlsson ersatte Tim på mittfältet och stod för en fin prestation återigen.

Det blev till en bra match i högt tempo och båda lagen spelade oerhört disciplinerat och med ett välorganiserat försvarsspel. Matchen var en riktigt bra division fyra match med få målchanser och ett kompakt försvarsspel. Jag är helt säker på att båda lagen med ett sådant spel skulle kunna ge vilket division tre lag som helst en bra fight.

Efter 0-0 i paus var Åkarp nära att ta ledningen i andra halvlek när man träffade trävirket (ribban), men bollen studsade ut istället för in. Men det så viktiga ledningsmålet kom i den 63:e minuten och det var Åkarps Nikola Zivanovic som nickade in 0-1 till gästerna. Efter målet flyttade Åkarp tillbaka sina positioner samtidigt som vi var tvungna att flytta fram för att jaga ett kvitteringsmål. Närmast mål kom vår vänsterback Axel Henderup, men det blev tyvärr inget mål den gången. I slutet av matchen fick vi en frispark strax utanför straffområdet och en variant avslutades med skott från Alex Sundqvist, men den smet strax utanför målets vänstra stolpe. Efter flera försök till kvittering kom vi tyvärr inte hela vägen fram denna fredagskväll, och när domare Victor Folkesson satte pipan till mun och blåste av föreställningen var det trötta och slitna Höllviken spelare i besvikelse.

Målskyttar:  - 

Trots förlust, vill jag ge en stor eloge till alla våra spelare som slet för varandra och visade en fantastisk fin moral och mentalitet. Jag vill också passa på att tacka domarteamet med huvuddomare Victor Folkesson som gjorde en riktigt bra insats och jag vill gratulera Åkarps IF som i och med segern har säkrat avancemang till division tre.

Det är dock inte över, kvalchansen lever fortfarande och så länge det finns en chans kvar så kommer vi i BK Höllviken att försöka ta den. Det blir en rafflande avslutning nästa söndag, då både kvalplatsen uppåt och kvalplatserna nedåt inte är avgjorda än.

Jag vill avsluta denna text med att sända mina bästa tankar till vår egen Tim Jörvall, som tvingades uppsöka akut läkarvård och det visade sig vara så illa med knäet att det blev akut operation. Tim, krya på dig!


Nästa match och den sista i årets enkelserie spelas söndagen den 4 oktober och då möter vi Lilla Torg FF på bortaplan. Avspark sker kl 13:00.


/Coach Nordbladh

Referat: Kvarnby IK - BK Höllviken
BK Höllviken fortsätter haka på topplagen.....
2020-09-23 22:26
Adam Karlsson stänkte in ledningsmålet 1-2 till BK Höllviken och stod för en gedigen insats tillsammans med övriga lagkamrater.
En solig söndagseftermiddag på Bäckagårds IP och uppdukat för match mellan Kvarnby IK och BK Höllviken. Ett Kvarnby som haft det tufft i årets seriespel och likt oss är inne i ett generationsskifte. För deras del gäller kampen om överlevnad och fortsatt spel i division 4, medans vi säkrat nytt kontrakt och jagar en plats högre upp i tabellen. Det blev dock till en förändring i startelvan innan matchen hade börjat när Oscar Ekman fick en bristning på uppvärmningen, men blott 18-årige Abbe Arnell ersatte Ekman på högerbackspositionen på ett föredömligt sätt.

Truppen: Abbe Arnell, Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Filip Persson, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oscar Ekman, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Tim Jörvall.

Matchen spelades på konstgräs och en önskan om en bättre konstgräsplan vore på sin plats, men det var lika förutsättningar för lagen. Trots en dålig fotbollsplan tycker jag att vi hanterar underlaget bra och inledningen av matchen blev jämn. Det dröjde fram till den 18:e minuten innan vi tog ledningen och framspelningen från kapten Rasmus Fröjd var en delikat passning på 40-talet meter som letade sig fram till skyttekungen Patrik Pavlovic. Pavlovic tog behärskat emot bollen och gjorde inga misstag när han enkelt rullade bollen i mål till BK Höllvikens favör. Men det skulle komma ett gensvar ganska omgående, för i den 25:e minuten efter lite slarvigt försvarsspel kvitterade Kvarnby och resultatet 1-1 stod sig halvleken ut.

Fulla av energi och optimism blåste domaren igång andra halvlek och vi fortsatte att mala på med bland annat mittfältsduon Calle Svensson och Julius Karlsson. I den 50:e minuten såg Adam Karlsson till att BK Höllviken än en gång tog ledningen och som han gjorde det. Genom en pass från Patrik Pavlovic vände han på steken och skickade iväg bollen helt otagbart i målvaktens högra kryss. Kvarnby fortsatte strida, men kom inte till några större farligheter. Istället kunde vi punktera matchen genom vindsnabbe Emil Lilius som prickade in sitt femte mål för säsongen och BK Höllvikens tredje för dagen, framspelad av Tim Jörvall. I slutet av matchen blev det till en del byten och in kom bland annat Måns Wilhelmson. Måns visade prov på god teknik och speluppfattning och som pricken över i:et fick han dessutom avgöra matchen genom att peta in 1-4 med fem minuter kvar. Jag vill också avslutningsvis ge en stor eloge till vårt försvarsspel och jag kan inte låta bli att nämna Axel Henderups insats som visar vilken slitvarg han är.

Målskyttar: Patrik Pavlovic, Adam Karlsson, Emil Lilius, Måns Wilhelmson.

Matchens betydelse visade att vi ville mer och vi var starkare än våra motståndare. Resultatet innebar också att vi nu har säkrat minst en fjärdeplats, men jakten på en högre tabellplacering lever vidare. Nu väntar suveräna serieledaren Åkarps IF och det ska bli en spännande uppgift att ta sig an.

Ett stort plus till samtliga spelare som slet för varandra och visade att fotboll är en lagsport.


Nästa match spelas fredagen den 25 september och då kommer Åkarps IF till Höllvikens IP.

Avspark sker kl 19:00.


/Coach Nordbladh

Referat: BK Höllviken - KSF Kosova
BK Höllviken säkrade kontraktet.....
2020-09-13 20:57
Emil Lilius stod för en enastående prestation och ett vackert mål när han hängde in kvitteringsmålet mot Kosova.
Gårdagens match mot gästande Kosova fick många betydelser utifrån resultatets utgång och blev till mersmak för BK Höllviken. Vädrets makter var också med oss denna eftermiddag och bjöd på strålande solsken, men starten på matchen skulle dock visa sig helt annorlunda än vad vi hade planerat.

Truppen: Abbe Arnell, Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Samir Diaz, Tim Jörvall, Tristan Madsen.

Matchen blåstes igång av domare Jonathan Smith från Arlöv och direkt i matchens inledning var det lite energilöst ifrån vår sida. Det märktes inte så mycket på uppvärmningen, men kanske var vi tagna och spända inför dagens uppgift. Oavsett, så hamnade vi i tidigt underläge när Kosova fick en kanonstart på matchen och gjorde 0-1 redan i del 11:e minuten. Och värre skulle det bli när gästerna pangade in 0-2 i den 30:e minuten genom duktige Jeton Krasniqi. Efter målet flyttade vi fram våra positioner och fick lite press på våra motståndare. En del halvchanser skapades, men inga mål. Det skulle dröja till den 41:a minuten, då Emil Lilius påpassligt höll sig framme och stötte in bollen i mål och äntligen fick vi reduceringen vi behövde. Målet gav oss den energiboost vi behövde och i halvlekens sista minut kom matchens prestation genom Emil Lilius som skjuten ur en kanon tog sig förbi sin försvarare och mycket vackert hängde in kvitteringen 2-2 i målvaktens bortre hörn.

I pausen pratade vi om vikten av att inte släppa till något i inledningen av andra halvlek och det lyckades vi med. Vi fortsatte ånga på och visade än en gång att vi hade mer ork än våra gäster som mattades efterhand. En kvart kvar av matchen tilldömdes vi straff och rutinerade Tim Jörvall stegade fram mot punkten och placerade otagbart in bollen till 3-2. Stressade av situationen och rejält trötta försökte Kosova kämpa sig till en kvittering, men i samma veva uppstod det stora hål i deras formation, vilket vi utnyttjade när skyttekungen Patrik Pavlovic blev frispelad och rullade in BK Höllvikens fjärde mål för dagen och Patriks 8:e för säsongen. Nu kändes det avgjort, men det skulle ändå bli till onödig spänning i slutminuterna när Kosova reducerade till 4-3 på straff med två minuter kvar av ordinarie tid. Efter några minuters tillägg satte domaren visselpipan i munnen och blåste för slutsignal, en signal som innehöll flera betydelser. Först och främst innebar segern att BK Höllviken säkrat minst division fyra spel på Höllvikens IP även nästa säsong. Men det innebar också att vi fortsätter haka på toppen och kvartetten med Åkarp, Ariana, Klagshamn och BK Höllviken ser nu ut till att bli en riktigt spännande avslutning i årets serie.

Målskyttar: Emil Lilius 2, Tim Jörvall, Patrik Pavlovic.

Sammanfattningsvis kan man återigen konstatera att det finns en enorm laganda i detta laget och vi vägrar ge oss trots den uppförsbacke vi hamnade i början av matchen.


Ett extra stort plus till samtliga spelare som slet för varandra och visade att fotboll är en lagsport.


Nästa match spelas söndagen den 20 september och då beger vi oss till Malmö för match mot Kvarnby IK på Bäckagårds IP. Avspark sker kl 14:00.


/Coach Nordbladh

Referat: BK Höllviken - Limhamns FF
BK Höllviken tillbaka i vinnarspåret.....
2020-09-05 23:10
Lagkapten Rasmus Fröjd var på rätt plats många gånger under matchen och på bilden lyckas han rädda bollen på mållinjen.
Efter debaclet förra helgen mot FC Trelleborg har vi under veckan som gått pratat om betydelsen och hur viktigt det är att hitta tillbaka till där vi var tidigare. Det är alltid lite nervöst och spänt matchen efter en förlust och det syntes under en stund i dagens match mot Limhamns FF. Ett Limhamns FF som hamnat i poängnöd och som definitivt behövde hämta hem tre poäng i dagens kamp. För vår del stod vi vid ett vägval, ska vi haka på toppen och mer eller mindre säkra nytt kontrakt eller tvingas spela med kniven på strupen de resterande matcherna. Det blev till en tuff kamp på Höllvikens IP och en plan som drabbats av mycket regn det senaste dygnet.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Samir Diaz, Tim Jörvall, Tristan Madsen.

Matchen blåstes igång av domare Victor Folkesson och direkt uppstod ett ställningskrig på banan. Vi avancerade framåt ett flertal gånger, men hade lite problem i försvarsomställningen. Å andra sidan redde vi ut de flesta situationerna. Felix Eriksson tvingades utgå med ryggont och in kom Axel Henderup. Det skulle dröja till den 35:e minuten innan vi fick hål på motståndet och det var ingen mindre än Tristan Madsen som skickade in 1-0 på ett behärskat sätt efter assist från Emil Lilius. Direkt efter målet svarade LFF upp och kom i den ena anfallsvågen efter den andra. Vi blev lite slarviga och ängsliga, vilket gav gästerna en kvittering strax innan paus. Efter många år inom fotbollen, så vet vad man vad ett mål strax innan halvlek kan betyda. I halvlek pratade vi om detta och hur viktigt det är att inte släppa till något direkt i andra.

I halvlek tvingades vi till en förändring, Samir Diaz utgick med känning och ersattes av Jack Granath. Det skulle dock visa sig bli ett lyckat byte, när unge Granath i den 49:e minuten serverade ett inlägg som Tristan Madsen tackade för och distinkt nickade in ledning 2-1 för BK Höllviken. Efter målet blev vi hårt pressade av LFF och jag ska dock vara ödmjuk och erkänna att vi hade turen på vår sida denna lördag. Ett under att vi lyckades undvika ytterligare ett baklängesmål med tanke på de chanser som LFF fick och skapade. Men bra lag har tur.....och en hel del skicklighet. Vår målvakt Mikkel Nielsen stod för ett antal kvalificerade räddningar och när inte han fanns till undsättning, så var det bland annat lagkaptenen Rasmus Fröjd eller hans mittbacks kollega Emil Petersén som räddade oss. En som också stred tappert var tidigare Limhamns spelaren och hemvändaren till BK Höllviken Tim Jörvall och det gick inte att ta miste på hans vinnarskalle. Men en av planens giganter denna eftermiddag måste vi tillägna vår centrale mittfältare Calle Svensson som fortsätter mala på och gör ett slitsamt jobb på planen match efter match. Hans mittfälts kollega Julius Karlsson, som varit sjuk tidigare under veckan och var tveksam till start, ville inte vara sämre när han i den 88:e minuten skickade iväg ett inlägg som LFF:s målvakt inte kunde hålla och påpassligt framme var inhoppande Alex Sundqvist som kunde skicka bollen i mål och avgöra matchen till vår fördel. Målet var för övrigt Sundqvists första för året. Slutsignalen ljöd efter några minuters tillägg på klockan och en lättnad att vi hittat tillbaka in i vinnarspåret igen.

Målskyttar: Tristan Madsen 2, Alex Sundqvist.

Efter matchen blev jag intervjuad av Janne Jönsson på Sydsvenskan som tänkt göra en artikel om BK Höllvikens unga lag och det är fantastiskt kul att detta uppmärksammas och den strategi vi valt att följa i den här klubben. Men vi får inte glömma att mixen av äldre och yngre spelare är viktig. Många spelare har lämnat oss inför den här säsongen och då finner jag att det är viktigt att lyfta fram dessa "äldre" spelare som valt att stanna hos oss och deras betydelse för laget och klubben.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det finns en enorm laganda i detta laget och det visar sig återigen att vi vägrar ge oss.


Ett extra stort plus till samtliga spelare som ännu en gång slet för varandra och visade att fotboll är en lagsport.


Nästa match spelas lördagen den 12 september och då kommer KSF Kosova på besök på Höllvikens IP.

Avspark sker kl 14:00.


/Coach Nordbladh

Referat: FC Trelleborg - BK Höllviken
BK Höllviken fick inte spelet att stämma.....
2020-09-04 08:09
Andra matchen för veckan och vi begav oss till Palmernas stad för möte med FC Trelleborg. Ett FC Trelleborg som inlett säsongen, som nykomlingar från division tre, mediokert och bland annat bytt tränare under veckan. För egen del fick vi några sena återbud pga. sjukdom och skador och i dessa tider ska man definitivt inte chansa, men jag tycker ändå vi sätter ett bra lag på pappret. Men det skulle visa sig att vi inte fick mycket att stämma på planen denna söndag. För FCT:s del kan man undra om det var tränarbytet som gav energi eller något annat, men energi och kraft hade dem. Jag pratade redan inför matchen och förklarade för killarna, att tabellen "ljuger". FC Trelleborg må ligga långt ner i tabellen för närvarande, men det är ett duktigt och tungt lag att möta och tyvärr fick jag rätt.

Truppen: Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Oscar Ekman, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz, Tim Jörvall, Tristan Madsen.

Precis som i matchen mot BK Flagg, så hamnade vi i tidigt underläge och när klockan hade passerat 26 min stod det redan 3-0 på resultattavlan. Vi försökte spela vårt spel, men både motståndet och planen gjorde att vi inte kunde rulla boll som vi brukar och det saknades dessutom energi. Möjligt att matchen tidigare i veckan satt kvar i kroppen, men det var ett passivt och försiktigt agerande från våra fötter. Något som jag inte sett prov på under tidigare matcher, men samtidigt är det naturligt att man inte kan prestera på topp alltid. Tyvärr fortsatte motgångarna och i paus kunde vi läsa 5-1. Tristan Madsen reducerade för vår del och det gjorde att man hade en känsla av att kanske.....kanske vi kan komma tillbaka även om vägen är lång.

Vi pratade i halvlek och man kunde skönja en stor besvikelse bland killarna, samtidigt bestämde vi oss för att gå ut och göra en bättre andra halvlek, men detta var en sådan dag då inget stämde. Tyvärr rann resultatet iväg till 8-1 innan domare Igno Andovski, som gjorde en klockren insats, blåste för slutsignal.

Målskytt: Tristan Madsen.

Vad tar vi då med oss från matchen, jo en hel del lärdom, både för oss tränare och spelare. Det fanns alltjämt några ljusglimtar i den här matchen också och det är vår enda förlust hittills. Med ett så ungt lag som vi ändå är, så måste vi få lov att misslyckas. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen för det kommer nya matcher och det är bara för oss att fokusera på kommande uppgift.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det finns en enorm laganda och sammanhållning i detta laget och det har vi visat flera gånger om, så vi kommer tillbaka med ny energi.


Nästa match spelas lördagen den 5 september och då möter vi Limhamns FF hemma på Höllvikens IP.

Avspark sker kl 14:00.


/Coach Nordbladh

Felix Eriksson klar för BK Höllviken.....
2020-08-29 11:34

Innan transferfönstret stänger för i år har BK Höllviken gjort klart med ytterligare ett nyförvärv och det är  Felix Eriksson som närmast kommer från spel med division tre laget Vellinge IF. Han är blott 18 år gammal och kan spela på de flesta positioner, men trivs allra bäst i försvaret. Felix är son till gamle TFF trotjänaren Jörgen Eriksson som även han var försvarare på sin tid.

 

Namn: Felix Eriksson

Ålder: 18 år

Position: Försvarare

Moderklubb: Vellinge IF

Tidigare klubbar: Vellinge IF

 

 

Varför valde du BK Höllviken:

Jag valde BK Höllviken för att jag vill utvecklas i det unga lag jag vet att Höllviken har.

 

Vad förväntar du dig av årets säsong med BK Höllviken:

Av årets säsong förväntar jag mig några bra matcher med skönt lir och gärna vinster.

 

Har du någon egen målsättning inför året:

Min målsättning med året är att hjälpa laget så mycket jag kan och försöka vinna alla matcher.

 

Vad ser du för fördelar/nackdelar med årets enkelserie:

Det jag anser vara en fördel med enkelserie är främst att de lag som egentligen är bäst måste verkligen prestera varje match, eftersom en skitmatch kan straffa en hårt. Nackdelarna skulle jag säga är att man inte riktigt hinner få in sitt spel till fullo.

 

Favoritlag:

Juventus

 

Vi hälsar Felix välkommen till BK Höllviken!

 

/Coach Nordbladh

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 4/10 13:00
4 - 0  
Fre 25/9 19:00
0 - 1  
Sön 20/9 14:00
1 - 4  
Lör 12/9 14:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS