Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Välkomna till BK Höllviken

Assisterande tränare 2020
2019-12-03 21:57
Huvudtränare Martin med Claudio Leyton

Vi hälsar Claudio välkommen till BK Höllviken.

 Claudio har en gedigen bakgrund som tränare sedan unga år för alla åldrar från fotbollsskolan till U17/19 samt A-lag. 

Han har även arbetat som instruktör för Skåneboll på zonläger och har en utbildning på Eslövs Folkhögskola med UEFA B diplom.


 Privat så är Claudio utbildad massör samt PT och arbetar på Kulan i Malmö.


Återigen hälsar vi Claudio varmt välkommen till BK Höllviken och ser fram emot en intressant fotbollssäsong 2020.

Robban klar för säsongen 2020
2019-12-01 10:52
Den viktigaste funktionen för laget är klar för säsongen 2020. Robban vår lagledare/materialare har signerat för ytterligare ett år och det är vi tacksamma för.

Referat: Rosengård FF - BK Höllviken
BK Höllviken kammade noll.....
2019-08-13 16:27
Rosengårds FF visade sig vara starkast i årets båda möten.

Senaste matchen mot Rosengårds FF blev tyvärr inte som planerat. Jag hade räknat med att vi skulle kunna knipa tre poäng i jakten på en av kvalplatserna, men tyvärr visade sig Rosengårds FF vara bättre än oss denna lördagseftermiddag. Förlusten skrevs till 2-1 och Mattias Lindell gjorde vårt mål. Förlusten innebär att vi kammade noll mot Rosengårds FF i årets serie, eftersom de vann första mötet i våras på Höllvikens IP med 3-1.


Nu får vi chansen att revanschera oss när Veberöds AIF, serietvåan, kommer på besök till Höllvikens IP på tisdag kväll. Avspark sker kl 19.


Välkomna!


/Coach Nordbladh

Det börjar ta form....
2019-07-26 08:30
Gårdagens träning blev ett tufft fyspass, men vilken inställning killarna visade!

Äntligen är träningen igång igen!


Efter ett antal veckors upphåll är det åter dags att hitta formen inför Division 4 Sydvästras omstart den 10 augusti mot Rosengårds FF.


Gårdagens träning bjöd på både kondition och fys och hölls på Kämpinge badstrand i ett strålande väder!

Belöningen blev ett välförtjänt dopp i havet, efter en tuff träning.


Tack för en superbra träning!


/Coach Nordbladh

Referat: BK Höllviken - Dösjöbro IF
Ett bra avslut.....
2019-07-01 22:43
Sammansvetsade grabbar inför sista matchen innan sommarvilan.

Det är kvällen innan midsommarafton och ett fantastiskt lugn vilar över Höllvikens IP och solen lyser klar, kan det bli bättre.


Kvällens motståndare Dösjöbro IF kommer väl stärkta från senaste omgången med en seger i bagaget och dessutom deras första trepoängare för året. Det gäller att ha respekt för motståndet, för tabellen talar inte alltid sanning eller?


Matchens betydelse behöver jag knappast förklara, men båda lagen är i behov av poäng. Hemmalaget ser sin möjlighet att jaga ifatt lagen ovanför och bortalaget måste ta chansen för att kunna kravla sig upp över nedflyttningsstrecket.


Dagens domare Toni Lazarevski blåser igång och den första stunden är något trevande, men ju längre tiden går desto mer kommer vi in i det. I senaste matchen fick vi se ett äkta hattrick av Adam Karlsson och assistkungen Mattias Lindell levererade målpassningar på löpande band. Det skulle också bli Adam Karlsson som spräckte nollan denna kväll genom att i den 31:a minuten peta in bollen bakom Dösjöbros målvakt. Som om det inte var nog så utökade vi ledningen i den 39:e minuten genom Mattias Lindell. Denna duo har verkligen hittat formen och mer skulle där komma.


Ledning med två noll och det viktigaste budskapet i paus var att inte bli övermodiga i andra halvlek. Sagt och gjort, vi kunde avgjort denna match långt tidigare. Vi radade upp målchanser, men trean ville inte in. Istället åker vi på ett baklängesmål med knappa kvarten kvar och helt plötsligt blev det lite oro i lägret. Dösjöbro skapade några bra chanser på slutet, men allt som oftast stod vi i vägen eller rättare sagt, Peter Nilsson stod i vägen. Det skulle dröja tills klockan stod på 86 minuter innan trean var ett faktum och matchen var i princip avgjord. Vem som gjorde det...….jodå Mattias Lindell noterades för sitt andra mål för kvällen. Mattias har nu gjort totalt 8 mål i serien och innehar i skrivande stund en delad tredjeplats i skytteligan.


Segern innebar som sagt att vi hakar på lagen ovanför oss och det kan mycket väl bli en intressant höst för BK Höllviken.


Det återstår bara för mig att tacka publik, ledare, spelare, funktionärer med flera för en trivsam vår och jag hoppas hösten blir minst lika bra.


Nu går vi på sommarvila, men serien återupptas den 10 augusti med match borta mot Rosengårds FF.


Trevlig sommar!


/Coach Nordbladh

Referat: Limhamns FF - BK Höllviken
Hattrick av Adam Karlsson.....
2019-06-16 22:14
Slutresultatet 2-5 på Limhamns IP i fredags kväll och 17-årige Adam Karlsson stod för ett äkta hattrick.

Fredag kväll och match borta mot Limhamns FF på, för ovanligheten, konstgräs. Som jag nämnde i senaste referatet, så var vi mycket revansch sugna efter debaclet i premiären mot Limhamn. Förlust med 3-0 satte sina spår och jag var hundra på att Limhamn skulle bli ett lag att räkna med i årets serie med tanke på deras namnkunniga trupp. Men som många andra lag, så drabbas man av skador, sjukdomar etc som gör att kontinuiteten saknas och resultaten uteblir.


Vi hade bestämt oss för att kräva revansch och revansch skulle vi få. Vi kom till matchen med en kombination av både unga spelare, men även rutinerade sådana och samspelet visade sig bli riktigt bra denna härliga fredagskväll.


Inom loppet av en kvart ledde vi med två mål mot noll och båda målen inprickade av Adam Karlsson. Framspelningen till båda målen gjordes av ett fint förarbete där Mattias Lindell, som för övrigt var på ett strålande spelhumör, var sista man på bollen innan Adam kunde sätta dit dem. Limhamn blev tagna på sängen av den starka öppningen från vår sida och inte blev det bättre när Mr. Hattrick, Adam Karlsson, presenterade sig för tredje gången i målprotokollet denna kväll. Klockan hade inte passerat mer än ca 30 minuter och resultatet stod sig fram till första halvleks slut.


I paus pratade vi mycket om att inte bli övermodiga och det är med egen erfarenhet man lyfter fram en sådan diskussion. Hur många ggr har man inte varit med om att en säker ledning helt plötsligt förvandlas till en mardröm. Nåja, killarna tog mig på orden och la i högsta växel redan från start i andra halvlek och det tog inte mer än 2 minuter, så drev Kalle Ingesson upp ett anfall på vänster kant och med ett inspel som touchade en Limhamn spelare, så stod det helt plötsligt 0-4.

Men tror ni matchen var avgjord? Nej då, Limhamn ville mer och fick in en reducering via Linus Nyberg och med kvarten kvar av matchen hittade ständigt målfarlige Tobias Lewicki rätt en andra gång för Limhamns del. Lite oro i lägret trots allt, men i den 82:a minuten gjorde Mattias Lindell en bra prestation som till sist hittade in bakom Limhamns målvakten och slutresultatet 2-5 kändes oerhört skönt.


Kul att notera från matchen är också att Calle Svensson och målvakten Mikkel Nielsen fick göra a-lagsdebut denna kväll.


Sista matchen innan vi går på ledighet spelas dagen innan midsommarafton och då kommer Dösjöbro IF på besök till Höllvikens IP. Avspark sker kl 19.15.


Välkomna till Höllvikens IP!


/Coach Nordbladh

Referat: BK Höllviken - Åkarps IF
Sen kvittering.....
2019-06-16 21:53
Lagkapten Marcus Grankvist offrade liv och lem när han stänkte in kvitteringsmålet på hörna i slutminuterna.

I lördags fick vi besök av Åkarps IF. Ett Åkarp som tillhör övre delen av tabellen och som gärna ville snuva oss på 3 poäng, men det blev inte riktigt så.


Matchen startade bra från vår sida och redan i den 12:e minuten blev det 1-0 till oss. Målet föranleddes av ett långt inkast från Emil Lilius via skarv som målvakten själv vispade in i buren. Vår uddamålsledning såg ut att stå sig till halvlek, men ett misstag från vår sida bäddade för en kvittering när Åkarp tilldömdes straff i den 44:e minuten. Inga tveksamheter från Åkarps Carl Svensson och 1-1 var ett faktum.


I andra halvlek gick vi ner oss en del och lät Åkarp föra spelet. Detta resulterade i att Åkarp tog ledningen med kvarten kvar av matchen, vilket kändes tungt. Vi försökte med alla medel vi kunde för att få till en kvittering, men det ville sig inte. Inte förrän klockan stod på 88 min och vi fick en hörna från höger. Allt manskap skickades upp i motståndarens straffområde inklusive vår målvakt Peter Nilsson. Hörnan som slogs av Mattias Lindell blev en väl avvägd smörpass och vem dyker upp på bortre om inte vår egen kapten Marcus Grankvist som med kraft slänger sig för att nicka bollen i mål och vilket jubel som uppstod. Åkarp drabbades av en utvisning minuten efter kvitteringsmålet, men det var för kort tid kvar av matchen för att det skulle kunna få påverkan på resultatet. Matchen slutade 2-2 och jag får nog ändå säga att resultatet var rättvist sett över nittio minuter.


Nästa match spelas mot Limhamns FF, då serien vänder och tar klivet in i höstomgången. En hemmaförlust från våromgången med 3-0 ska förhoppningsvis revanscheras!


Väl mött!


/Coach Nordbladh

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS