SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Välkomna till BK Höllviken Herrlag

Sadik klar för BKH
2021-04-07 08:23
Martin hälsar Sadik välkommen till BKH

Sadik har de senaste säsongerna spelat i Rosengårds FF och jag har sett honom spela ett antal matcher både mot oss och andra lag. Han är en rutinerad seniorspelare trots sin unga ålder och har gjort över 100 matcher för Rosengårds FF och var lagkapten förra säsongen. Sadik har bra teknik, spelförståelse och är duktig runt offensivt straffområde där han brukar leverera både assist och mål. Väldig kul att han valde att spela för oss och vi önskar honom varmt välkommen säger Ulf Lilius. 

 

Namn: Sadik Hassan

Ålder: 23

Position: Mittfältare

Moderklubb: Håkanstorps BK

Klubbar som spelare: Håkanstorps BK, Husie IF, Liria FF och Rosengårds FF

 

Varför valde du BK Höllviken?

Kändes rätt efter första träningen, duktiga spelare och bra människor utanför plan.

 

Hur ser du på lagets möjligheter inför säsongen 2021?

Utifrån det jag har sett så  bör vi inte sikta på mindre än en kvalplats uppåt. 

 

Vilken roll på planen trivs du bäst i varför?

Centralt och offensivt där jag kan vara med och göra assist och mål.

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Fortsätta utvecklas och kanske också göra några mål. 

 

Favoritlag?

De som spelar bäst fotboll.

Oscar Gustafsson återvänder till BKH
2021-04-05 13:38
Ladda album (+1 bilder) >>

Oscar började spela fotboll i Höllvikens GIF som fyraåring och lämnade vid sammanslagningen mellan BK Näset och Höllvikens GIF. Jag har sett Oscar spela flera gånger i både GIF och Vellinge IF samt senast som seniorspelare i Vellinge FF, och han är en snabb och bra avslutare med båda fötterna.  Det ska bli intressant att följa hans utveckling framöver och vi önskar honom varmt välkommen tillbaka säger Ulf Lilius. 

 

Namn: Oscar Gustafsson

Ålder: 18

Position: Mittfältare

Moderklubb: Höllvikens GIF

Klubbar som spelare: Höllvikens GIF, Vellinge IF och Vellinge FF

 

Varför valde du BK Höllviken?

Jag var imponerad av Höllviken redan förra säsongen och efter lite övertalande av Felix som spelar i laget så blev valet enklare.

 

Hur ser du på lagets möjligheter inför säsongen 2021?

Jag tror vi kommer vara med och kriga i toppen. Vi har ett väldigt duktigt och ungt lag som är redo att ge allt. 

 

Vilken roll på planen trivs du bäst i varför?

Jag trivs bäst där jag kan komma rättvänd och använda min snabbhet, teknik och spelförståelse vilket jag tycker är mina främsta styrkor. 

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Först och främst att hjälpa laget vinna så mycket som möjligt men sen är det alltid kul att göra mål och assist. 

 

Favoritlag?

Arsenal såklart!

Rasmus spelklar för BK Höllviken
2021-03-15 21:50
Rasmus ansluter från IFK Klagshamn

Jag har sett Rasmus spela flera gånger i ungdomslagen i Klagshamn. Han är en snabb och rörlig spelare och det ska bli intressant att följa hans utveckling framöver. Varmt välkommen säger Ulf Lilius. 

 

Namn: Rasmus Palmér

Ålder: 19

Position: Ytter men kan även spela centalt på mittfältet

Moderklubb: IFK Klagshamn

Klubbar som spelare: IFK Klagshamn

 

Varför valde du BK Höllviken?

Känner Abbe i laget sedan tidigare och har snackat med honom och hört mycket bra om klubben. 

 

Vad förväntar du dig av årets säsong?

För det första hoppas jag serien sätter igång så fort som möjligt. I övrigt är målet att vi vinner och avancerar till division 3.

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Min målsättning inför året är att vara nyttig för laget och göra mycket poäng. 

 

Vilket är ditt favoritlag?

Utöver Malmö FF så är det Liverpool

Linus Bladh spelklar för BK Höllviken
2021-03-11 21:51
Ulf Lilius gjorde idag klart med nyförvärvet Linus Bladh

Linus blir ett fint tillskott till vår unga trupp. Med den rutin och erfarenhet som han besitter passar han utmärkt in i det vi bygger för framtiden. Jag har känt och följt Linus under flertalet år och är väldigt glad att han väljer att spela för BK Höllviken, säger A-lagets huvudtränare Martin Nordbladh. Han är en vältränad krigare med en vinnarskalle som jag har mött på fotbollsplanen under min tid som spelare och han är den mittback som vi har eftersökt, tillägger assisterande tränare Viktor Andersson.   

 

Namn: Linus Bladh

Ålder: 35 (36 den 22:e Maj)

Position: Mittback/Högerback

Moderklubb: IFK Trelleborg

Klubbar som spelare: IFK Trelleborg, Stavstens IF som blev Stavsten/Ymor som blev FC Trelleborg, BK Skansen

 

Varför valde du BK Höllviken?

En kombination av utmaning, vänskap & ren magkänsla.  Blev kontaktad av vår allas Viktor Andersson & fick frågan om jag var flyttbar. Jag känner även Nordbladh sedan min tid i IFK (när jag var ung & han äldre) – där stod man inte i vägen i onödan (haha).

Jag hade snarare tanken att sluta spela helt, än att ta steget uppåt igen. Men redan efter första provträningen fick jag en oerhört positiv känsla & suget kom tillbaka.

Beslutet var sedan ganska enkelt.

 

Vad förväntar du dig av årets säsong?

Först & främst hoppas jag att det blir en hel säsong i år och att vi då kan placera oss ännu bättre än i fjol Jag är en person som alltid vill vinna och således HATAR att förlora, så jag förväntar mig alltid 110%-ig inställning & vilja i varje match, från både spelare & ledare.

Sen givetvis doften av grillad korv, nyklippt gräs & liniment, ska man båda kunna förvänta sig & kräva 😊. Matcherna mot FC Trelleborg ser jag redan extra fram emot – som lagkapten där

nästan hela min vuxna karriär, är det en förening som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. FCT hade alltid svårt för BKH, så det hoppas jag fortfarande stämmer.

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Att ha en ledande roll i laget. Att med min erfarenhet & rutin, visa att uttrycken ”gammal är äldst” och att ”vilja slår klass” stämmer.

 

Vilket är ditt favoritlag?

Aston Villa  

 

Hur många vasalopp har du åkt?

11

 

Stämmer ryktet att du åkte rullskidor från Trelleborg till en bortamatch mot Ystad, spelade 90 minuter och åkte rullskidor hem?

Haha , ja, nästan… åkte dock bara dit, spelade 80min (utbytt efter att jag gjort mål med foten, händer aldrig en huvudspelare). Skulle nämligen till tjejen i Växjö efteråt. Tränaren fick fixa min bil till Ystad, så att jag sedan kunde hinna till tåget i Höör & vidare till Växjö (så kan mitt liv se ut)

Jag kan redan nu utlova att det kommer ske fina logistiklösningar 2021.

 

Viktor Andersson klar som tränare för BK Höllvikens herrlag
2021-02-22 19:55

BK Höllviken gjorde under måndagen klart med Viktor Andersson som tränare för vårt A-lag.

Ett glädjande besked för BK Höllviken, säger A-lagets huvudansvarige Ulf Lilius då Viktor tillsammans med Martin bildar seriens intressantaste tränarpar som båda hade fina framgångar förra säsongen. 
Att få två så kompetenta tränare med Höllviken hjärta till vårt lag är fantastiskt vilket ger oss förutsättningar för en fin fotbollsframtid.

 

Viktor, som har tränat Vellinge FF de senaste tre säsongerna och som var seriens överraskningslag förra säsongen blir en fin förstärkning till tränarteamet och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Viktor säger A-lagets huvudtränare Martin Nordbladh.

 

Namn: Viktor Andersson
Ålder: 32
Moderklubb: Vellinge IF
Klubbar som spelare: Trelleborgs FF, Vellinge IF, FC Trelleborg, BK Höllviken, Limhamns FF, Lilla Torg och Vellinge FF samt sedermera huvudtränare i 3 år.

 

I en intervju i fotbollshörnan så fick du frågan vilken klubblagsperiod du längtar tillbaka till och svaret var BK Höllviken, varför då?

Under min tid som spelare i Höllviken hade vi en fantastisk gemenskap och glädje samt gjorde vi bra resultat, den kombinationen är oslagbar och hoppas kunna uppleva den igen.

 

Varför valde du BK Höllviken?

Efter föregående år var jag inne på att ta ett sabbatsår från fotbollen och kände inte för att fortsätta träna något lag under 2021. Jag träffade Martin och Ulf, tyckte vi hade ett bra samtal men var fortsatt tveksam på hur jag skulle göra. Efter en tids fundering och ventilation med familj och vänner växte något inom mig och det kändes helt rätt att tacka JA till BK Höllviken.

 

Vad förväntar du dig av årets säsong med BK Höllviken?

Jag förväntar mig utveckling av de unga talangerna som finns i truppen och att hjälpa laget och föreningen att utvecklas. Jag vill se en vilja hos spelarna och glädje när vi når framgång tillsammans.

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Att komma bättre än året tidigare. Samt utveckla mitt ledarskap och vara en bra stöttning till Martin, vilket jag är helt övertygad att vi tillsammans kommer få.

 

Fotbollsfilosofi?

Motivation slår klass, att få varje spelare att växa och att tro på sig själva! Spela rolig och rörlig fotboll där fokus ska vara laget före jaget.

 

Vilket är ditt favoritlag?

Manchester United

Axel Brogårdh klar för BK Höllviken.....
2021-02-16 23:13

BK Höllviken gjorde under måndagen klart med nyförvärvet Axel Brogårdh som de senaste två säsongerna tillhört Södra Sandby. Axel, som dock har tillbringat större delen av sin fotbollskarriär i IF Lödde, anslöt för några veckor sedan till truppen och har nu valt att skriva på för klubben. Ett glädjande besked för BK Höllviken, säger A-lagets huvudansvarige Ulf Lilius.

 

I Axel, med erfarenhet från spel i division tre, får vi ytterligare en förstärkning i försvarslinjen, tillägger tränare Martin Nordbladh.

 

 

Namn: Axel Brogårdh
Ålder: 25
Position: Ytterback
Moderklubb: Stora Harrie IF
Tidigare klubbar: IF Lödde, Södra Sandby IF

 

 

Efter några veckor i BK Höllviken, hur är din känsla?

Mycket bra. Ett bra gäng och härlig stämning i laget.

 

Varför valde du BK Höllviken?

De visade redan från första början ett stort intresse att de ville ha mig. Ett lag med stor utvecklingspotential som kommer överraska många i år.

 

Vad förväntar du dig av årets säsong med BK Höllviken?

En bättre säsong än förra, vilket innebär minst en kvalplats uppåt.

 

Har du någon egen målsättning inför året?

Minst en hårtork i veckan av coach Nordbladh. Även fortsätta ta kliv i min egen utveckling.

 

Vem i laget kommer att överraska 2021?

Julius Karlsson. Så pass ung, men kan redan nu spela i en division högre upp om han vill.

 

Vilket är ditt favoritlag?

Manchester United.

 

 

Vi tackar Axel för pratstunden och önskar honom varmt välkommen till BK Höllviken.

 

//Coach Nordbladh

Referat: Lilla Torg FF - BK Höllviken
BK Höllviken missade kvalet.....
2020-10-04 21:50
Laget samlades på lördagen för en lättare träning och en gemensam lunch, dagen innan match mot Lilla Torg.
Inför söndagens drabbning mot Lilla Torg stod det klart, efter förra veckans förlust mot seriesuveräna Åkarp, att vi inte kunde nå kvalspel på egen hand. Förutsättningarna för kvalspel var att Vellinge FF var tvungna att ta poäng av IFK Klagshamn samtidigt som vi var tvingade att vinna mot Lilla Torg. Om IFK Klagshamn skulle förlora, så skulle det kunna räcka med oavgjort för vår del. Förutsättningarna för matchen var inte de allra bästa, eftersom regnet vräkt ner hela dagen och planen var bedrövlig redan innan matchen hade startat.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Tristan Madsen.

Matchen startade och det syntes direkt att underlaget var svårspelat, men det var såklart lika för lagen. Det skulle dock visa sig att lilla Torg kunde hantera detta bäst. Redan i den sjätte minuten blev vi tilldömda en straff emot oss och domslutet var helt korrekt. Lilla torg förvaltade chansen på bästa sätt och satte dit 1-0. Vi försökte sätta press högt upp i banan, medan Lilla Torg fortsatte skicka långbollar. Via ett motlägg strax utanför vårt straffområde fick den före detta Höllviken spelaren Andreas Wihlborg komma med i målprotokollet, då bollen hamnade stenhårt i målvaktens vänstra hörn.

Samtidigt i matchen mellan IFK Klagshamn - Vellinge FF hade VFF tagit en tidig ledning och det redan i den fjärde minuten, men Klagshamn kvitterade efter ca 22 spelade minuter. 1-1 och det fanns fortfarande chans för oss, men då var vi tvungna att vända på matchen på Mariedals IP.

Underläge 0-2 i halvlek och vi försökte peppa igång våra egna, men tyvärr var det inte vår dag. Halvvägs in i halvleken får vi resultatet där VFF tagit ledningen med 1-2 och nu räckte det med oavgjort för att vi skulle kunna nå kvalplatsen. Men även om vi försökte, så var vi inte nära. Istället fick Lilla Torg ännu en utdelning med tio minuter kvar av matchen och det var ridå ner. Matchen slutade till sist 4-0. Som både tränare och spelare blir man lite bitter när våra kommungrannar från Vellinge gav oss en hjälpande hand och vi var så pass nära, men ändå inte.

Målskyttar:  - 

Med lite perspektiv på årets, minst sagt konstiga säsong, så får man ändå summera vår insats med betyget "Väl Godkänt". En fjärdeplats i serien och tre välspelade och jämna matcher mot lagen ovanför oss (Åkarp, Ariana & Klagshamn). En hyfsat nykomponerad spelartrupp med en fantastisk sammanhållning som gett både mig och alla andra massvis med energi under året. Eftersom detta var årets sista seriematch, tar vi nu en välbehövlig vila och sparkar igång om ett par veckor igen.

Tack till alla er som stöttat oss i vått och torrt under säsongen!

/Coach Nordbladh
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 4/10 13:00
4 - 0  
Fre 25/9 19:00
0 - 1  
Sön 20/9 14:00
1 - 4  
Lör 12/9 14:00
4 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 19/04 18:18 
BK Höllviken, 19/04 13:34 
BK Höllviken, 05/04 18:42 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS