Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Svensk Fastighetsförmedling i Höllviken!

Vi vill främja idrotten och stötta våra ungdomar!

När du som medlem i BK Höllviken säljer din bostad genom Svensk Fastighetsförmedling i Vellinge kommun går 3000 kr tillbaka till BK Höllviken.

Ska du sälja eller bara nyfiken på ditt bostadsvärde!? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på läget.

Som lokala fastighetsmäklare vet vi hur bostadsmarknaden fungerar i Vellinge kommun samtidigt som Svensk Fastighetsförmedling är en rikstäckande mäklarkedja med komplett mäklartjänst, unika produkter och en framgångsrik försäljningsmetod. Med ett brett kontaktnät och stor lokal kännedom kan vi skapa de bästa förutsättningarna för er!


Välkomna att kontakta oss!

Patrik, Johan & Karl-Fredrik

Falsterbovägen 91A, 236 51 Höllviken

Tel: 040-45 77 77


www.svenskfast.se


Fysioklinik i Höllviken
Sedan 2019 har BK Höllviken avtal med Fysioklinik i Höllviken

FysioKlinik har möjligheten att erbjuda BK Höllvikens medlemmar snabb bedömning och åtgärder vid behov. 
En idrottsmedicinsk klinik bestående av legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster), specialiserade på akuta såväl som överbelastnings- samt kroniska skador. 

Kalle Nettrander och Maria Rendin, på FysioKlink, med många års erfarenhet säger: 
"Vi jobbar dagligen med motionärer och idrottare på både elit och landslagsnivå. Vi är kopplade till föreningslivet genom klubb och landslagsuppdrag. 
Vårt fokus ligger på att återfå funktion samt optimera den aktivas återgång till idrott. 
I vår lokal finner ni ett rehab-gym samt att vi använder oss av manuell behandling, stötvågsbehandling, akupunktur/dry needling, kinesiotape, dynamic tape, screening med mera. "

FysioKlinik är självklart kopplade till Region Skåne vilket gör att man kan använda sitt högkostnads- och frikort. Barn och ungdomar under 20 år går gratis. 

Välkomna att höra av er!

Skolgången 1
236 33 Höllviken 
040-6436920
info@fysiokliniknaset.se 

 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS