Samling:12:30
Hemmapremiär - BK Höllviken - IFK Klagshamn
2023-04-16 18:58

Så var hemmapremiären avklarad.

På nytt får vi inkassera en förlust. Första halvlek är ett enda ställningskrig med få målchanser ifrån båda håll. Klagshamn klart bäst dom första 15 minuterna.

BK Höllviken gör ett byte i halvlek för att få till en bättre offensiv. In på höger mittfält kommer Arben Sfishta, Besfort Shulemaja tar steget ner som högerback.

I matchminut 55 har vi en offensiv frispark, på den blir det omställning. Våra två försvarsspelare vid mittplan tar fel beslut och istället för att ha avstyrt situationen blir Klagshamn rätvända med 2 spelare. Så det blir 0-1.

Vi får ändå inte till det på deras offensiva tredjedel. I 75:e minuten har William Ojanlatva ett fräsande vänsterskott men målvakten gör en bra räddning.

Våra chanser försämras när Arben Sfishta får sitt andra gula kort i 78:e minuten. Vi är nu nere på 10 man.

Ämnar inte recensera domarna, dom gör sitt bästa även om jag tycker varningen för protest är överdriven.

BK Höllviken tog in 2 spelare som varit skadade under stora delen av försäsongen. Det var Patrik Pavlovic och Inas Suljic.

Det innebar att vår bäste spelare Melker Roslin tog steget ner på mittfältet. Känns att det är där han måste husera. Våra mittfältare Calle Svensson , William Ojanlatva och Daniel Fogman gör ett gediget jobb idag.

I nästa omgång väntar Lilla Torg på bortaplan, vi suktar efter en tre-poängare!