SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
0 - 3
FC Trelleborg
BK Höllviken0 - 3FC Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 maj, 14:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000092047
Samling:12:30
BK Höllviken-FC Trelleborg 0-3 (0-3)
2023-05-27 16:03
Det finns väldigt många likheter mellan FC Trelleborg och BK Höllviken. Båda klubbarna har sitt ursprung i en sammanslagning av två föreningar.
 
FC Trelleborg är en sammanslagning av Stavstens IF och BK Ymor. När sammanslagningen gjordes år 2006 hade dom inte ett enda ungdomslag, nu är dom ca 400 stycken.
 
BK Höllviken grundades 2011 genom en sammanslagning av Höllvikens GIF och BK Näset, idag har BK Höllviken imponerande 1000 ungdomsspelare.
 
Rätt märkligt att Trelleborgs största lag TFF väljer att samarbeta med en lokal klubb utan ungdomsverksamhet istället för FC Trelleborg.
 
På fotbollsplanen visade FC Trelleborg att dom är bra, redan efter 11 minuter stod det 0-2, kanske inte helt rättvist men vem bryr sig om sådana trivialiteter, det är målen som räknas.
 
Efter 36 minuter gjorde FCT 3-0 och det var också halvtidsresultatet.
 
FC Trelleborg hade sin första hörna i matchens 84:e minut, i stort sett hade FCT inte ett anfall. Samtidigt leder man med 3-0, varför gå på offensiven.
 
Det är på nytt lärorikt att få uppleva en sådan här match. Inhopparen Abraham Kyagulanyi gjorde ett piggt inhopp, han är endast 19 år gammal och kommer ifrån Uganda. Väntar på sin asylansökan, under tiden får vi ta hand om honom på bästa sett.
 
Nu härnäst möter BK Höllviken Lunds BK i svenska cupen. Den matchen spelas på onsdag klockan 19.00.

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS