Matchnummer: 130142051
Samling:14:30, Höllvikens IP
BK Höllviken höll 0:an igen.....
2021-11-12 22:15
Omfamnad av lagkapten Bladh har Emil Lilius precis stänkt in 2-0 till BK Höllviken med kvarten kvar av matchen.....

Efter att ha tappat serieledningen förra helgen till IFK Klagshamn i samband med vår förlust mot FC Trelleborg, var det återigen dags för en måstematch och denna gång mot BK Flagg. Men samtidigt har pressen hamnat på IFK Klagshamn igen som ny serieledare som på lördagen tog emot FC Bellevue. Eftersom vår match spelades på söndagen, så hade vi med oss resultatet från Klagshamns match och den slutade inte mindre än 1-4 till gästerna FC Bellevue. Med den vetskapen, hade vi återigen möjligheten att överta serieledningen, men skulle vi lyckas ta tillbaka den?

Truppen: Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Emil Lilius, Harry Length, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Noah Mattsson, Oscar Gustafsson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman.

BK Flagg som säkrat nytt kontrakt, hade i princip inte mycket att spela för mer än äran, men samtidigt betyder den väldigt mycket. Frågan var om vår motivation skulle räcka till en seger?

Matchen drog igång och vi tog omgående kommandot och blev det spelförande laget. Vi fick ett mål med kvarten kvar av första halvlek inprickat behärskat av Patrik Pavlovic efter ett fint förarbete av Rasmus Fröjd och såklart en lättnad. Men ledning med enbart ett mål är nervkittlande.

I andra halvlek fortsatt vi äga mycket boll och BK Flagg mattades efter hand och åkte tyvärr på ett par skador och blev tvungna att göra några förändringar. Med en kvart kvar av andra halvlek kom det förlösande 2-0 målet och det var ett fint samspel mellan Patrik Pavlovic och Emil Lilius som bäddade för målet. På övertid fastställdes slutresultatet 3-0 av Blagojche Glaveski och assisten stod Måns Wilhelmson för på ett något tilltrasslat sätt, men mål blev det.

Svaret på ovanstående frågor blev båda positiva, motivationen räckte till seger mot BK Flagg och segern innebar återigen att vi tog tillbaka serieledningen i division fyra sydvästra. Det blir en spännande avslutning de sista två omgångarna.

Målskyttar: Patrik Pavlovic, Emil Lilius, Blagojche Glaveski.

Nästa omgång möter vi Kulladals FF hemma på Höllvikens IP och matchen spelas lördagen den 13 november. Avspark sker kl 14:00.