Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

2017 års pris ur Tor Olssons Minnesfond
Den 6 juni firar vi traditionsenligt BK Höllviken dagen med aktiviteter på vår idrottsplats och prisutdelning från Tor Olssons minnesfond.
Årets fina utmärkelser gick till Gustav Härstedt

Vi tackar våra trogna prisutdelare, Ulf Silvhed, Tors gode vän och Cornelia, Tors dotter för en trevlig prisutdelning, och resten av Tors familj som även denna dag var på plats på Höllvikens IP!

Motiveringen till årets utmärkelser löd:

Årets pristagare inledde sin karriär i BK Näsets fotbollsskola för 16 år sedan (2001) vid 5-års ålder.

Efter junioråldern klev han in som ledare i vår förening.

Vi är tacksamma att vi fortfarande har honom i vår förening som ledare.

Hans härliga engagemang och generösa förhållningssätt sprider glädje på IP.

En förebild för våra ungdomar med sin ödmjukhet och sitt genuina intresse för varje enskild individ.

Hans arbete för en god sammanhållning och allas lika värde är ytterligare något som vi i juryn noterat.

Årets pris går till Gustav Härstedt!

2016 års Pristagare!
Den 6 juni firar vi traditionsenligt BK Höllviken dagen med aktiviteter på vår idrottsplats och prisutdelning från Tor Olssons minnesfond.
Årets fina utmärkelser gick till Jerry Nilsson, ideell sportchef i FC Höllviken, till Lucas Lundström, årets unga eldsjäl, och till BK Höllvikens Flickor 17 lag för årets prestation när de tidigare i vår spelade hem vinsten i Futsal SM och blev Svenska Mästare, läs alla motiveringarna i sin helhet nedan!

Vi tackar våra trogna prisutdelare, Ulf Silvheh, Tors gode vän och Cornelia, Tors dotter för en trevlig prisutdelning, och resten av Tors familj som även denna dag var på plats på Höllvikens IP!

Motiveringarna till årets utmärkelser löd:

Jerry Nilsson:
Som seriesegrare både 2013 och 2014, vilket innebar att Höllviken hade ett representationslag i Div 1 under 2015, där de dessutom bet sig fast och fortfarande spelar kvar! En stor anledning till detta är för allt jobb Jerry Nilsson lägger när som helt ideell sportchef för FC Höllviken. Jerry är unik i div 1, som den enda ideela sportchefen i div 1 Södra och Norra, bland 28 lag, där de 27 andra har heltidsanställda sportchefer.
Jerry har dessutom tillhört föreningens styrelse i många år.
Så för allt arbete för klubben vill vi nu belönam Jerry med ett av rets priser!

Lucas Lundström:

Det andra priset för i år tilldelas en av våra ungdomar, som visar ett stort hjärta för föreningen och som alltid ställer upp och hjälper till.

Han har under åren visat ett brinnande intresse för våra A-lag och genom att själv vara en förebild för klubbens yngre spelare, som både ungdomsledare, campledare och spelare.

Han är dessutom en av våra mesta och bästa ungdomsdomare som nu även hjälper nya killar och tjejer med domarjobbet på Knatteserien.

Årets ungdomspris tilldelas Lucas Lundström för hans stora engagemang i klubben!

Grattis!


BK Höllvikens F17 lag:

Årets tredje pris tilldelas ett lag som under året skördat stora framgångar.

De har de senaste åren satsat hårt och blivit ledande inom sin kategori, tagit dubbla skånska mästerskap, två år i rad, spelat med i den högsta ligan och tagit sig till SM-slutspel två år i rad, där man i år gjorde sitt livs bästa matcher och överträffade sig själv och sin egen förmåga när de gjorde årets prestation och spelade hem SM-guldet till Höllviken!

Ett stort Grattis till BK Höllvikens Flickor 17 lag som är Svenska Mästare i Futsal 2016!

 


2015 års pristagare!
Traditionellt delades det ut priser under BK Höllvikendagen från Tor Olssons minnesfond, årets priser gick till Sven Nilsson och BK Höllvikens Damlag!
Prisutdelare var Ulf Silvhed och Tors dotter Cornelia!
Motiveringen för årets utnämningar löd:

Tll BK Höllvikens Damlag,

Årets första pris tilldelas ett lag som inför 2014s säsong stod inför den stora utmaningen att spela ihop och bilda ett helt nytt lag, träna in en ny spelstil med en nygammal tränare och vända den tuffa negativa trenden.

Där engagemanget, spelglädjen och viljan att lyckas var större än någonsin hos både spelare och ledare och där man tillsammans kämpade, vände och vann sin serie.

Serievinsten följdes även upp med vinster i bla TA-cupen, Futsal DM och Skånecupen!

Ett stort Grattis till BK Höllvikens Damlag!
Till Sven Nilsson,

Som ledare en stabil och pålitlig kraft med sinne för ordning och reda på och utanför planen.
Som styrelsemedlem i först BK Näset och sedermera BK Höllviken känd för en enastående förmåga att hålla rätt på plus och minus.
Denna trygge skånske påg har under många år balanserat ekonomin i BK Näset och BK Höllviken så att vi idag står på en stabil ekonomisk plattform.
Vi välkomnar fram Sven Nilsson, välförtjänt mottagare av  Tor Olsson Minnesfond!

GRATTIS TILL ER!!

Vi tackar årets prisutdelare och Tors familj som alltid finns på plats till den trevliga prisutdelningen!

Tor Olssons Minnesfond

 

BK Näsets grundare Tor Olsson avled den 6 juni 2008 efter en längre tids sjukdom.

 

Tor var vid sin bortgång inte bara föreningens ordförande utan även dess största eldsjäl och starke man och brann verkligen för BK Näsets välgång. Man kan utan tvekan påstå att föreningens var hans stora livsverk. Oräkneliga var de timmar som han under föreningens hittills fantastiska historia, ideellt och helt utan egen vinning lade ner på att forma och driva föreningen efter sin filosofi som bestod av att alla skulle trivas och känna sig välkomna till föreningen och under trivsamma former och kompetent ledning kunna utveckla sina färdigheter.

 

Tor hade ett önskemål innan han gick ur tiden.

Han ville att vi skapade en minnesfond till förmån för ungdomar och ungdomsledare i BK Näset (numera BK Höllviken) och Skanör-Falsterbo Tennisklubb, som genom prestation och handling utmärkt sig väl.

2014 års utmärkelser
Gick till P03 och Swidde Nilsson, lagledare för FC Höllviken
Tor Olssons Minnesfond
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS