SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Fotbollsskolan 2015 startar upp!
2020-04-22 21:25

Det glädjer oss att få välkomna alla nya tjejer och killar födda 2015 till oss i BK Höllviken på lördag 25/4. 


Vi tränar på Höllvikens IP, A-plan klockan 09-10. Vi samlas vid stora läktaren 0900.


Det är lite annorlunda förutsättningar för att starta Fotbollsskolan. Nedan följer lite riktlinjer/tips inför uppstarten.


Gällande barnens förberedelser:

- Vi skickar kallelser till varje träning. Svara på kallelserna om ert barn ska vara med. Det underlättar mycket ledarnas planering inför träningen.

- Barnen ska vara klädda i gymnastikkläder anpassade efter väderlek. Varken fotbollsskor eller benskydd är ett krav vid uppstart. 

- Det är uppskattat om barnen har med sig en egen vattenflaska, tydligt uppmärkt med namn. Vi vill inte att barnen delar flaska med varandra.

- Barnen ska inte träna om hen uppvisar några som helst symptom på förkylning, halsont, feber eller annan sjukdom.

- Tillse att barnen har gått på toaletten innan de kommer till träningen, i den mån det är möjligt.

- Tillse att barnen har tvättat händerna innan träning. 


Om träningens utformning:

- Barnen delas in mindre träningsgrupper direkt vid ankomst, vi undviker just nu större samlingar och lekar som kräver mycket direktkontakt. 

- Träningsgrupperna leds av en vuxen ledare. Bollskolan tar också hjälp av ungdomsledare i klubben.

- Alla träningsgrupperna utgår från samma träningsupplägg.


För att Bollskolan ska kunna bedrivas enligt de riktlinjer som gäller p g a Covid-19, ber vi er vuxna att beakta/respektera följande:

- Max en vuxen per barn närvarar under träning. Syskon m.fl. undanbedes. Normalt uppmuntrar klubben föräldrar att närvara vid både match och träning men givet rådande omständigheter ber vi de föräldrar som kan lämna sina barn att göra det, men att hålla sig i närheten av IP om vi behöver nå er.  De föräldrar som stannar på IP måste hålla avstånd sinsemellan samt hålla sig utanför planen.

- Tillse att ni har uppdaterade kontaktuppgifter i Sportadmin om vi behöver nå er. 


Folkhälsointresset i att bedriva barn- och ungdomsidrott gör att vi trots rådande situation ändå får bedriva denna verksamhet i BH Höllviken. Dock med de begränsningar som anges ovan. Vi förstår att många fler hade valet se sina barn träna fotboll och att det normalt finns en härlig social dimension av att umgås på IP när barnen tränar. Vi ber er dock hjälpa oss hålla ner antalet åskådare. Riktlinjerna säger att maximalt 50 personer får samlas samtidigt - dock ej inräknat spelare och ledare. 


Ta gärna del av de senaste riktlinjerna på klubbens hemsida, http://www.bkhollviken.se/start/?ID=335


Vi hoppas att situationen snart är annorlunda. Tills dess gör vi vårt bästa för att ändå erbjuda barnen möjligheten att få röra på sig och träffa nya kompisar genom fotbollen.


Välkomna på lördag!

Bollskolan 2015 

 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS