SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Välkomna till BK Höllvikens Damlag

Kontakta gärna vår huvudtränare Jojje 0760-39 62 20, tränare Mattias 0762-30 91 57 eller lagkoordinator Lina Wettermark 0709-99 94 40.

 
Varmt välkomna till BK Höllviken Dam
Serieindelning 2023 fastställd
2023-01-20 20:50

Serieindelningen är nu fastställd. BK Höllviken Dam spelar säsongen 2023 i division 4 sydvästra tillsammans med följande 11 lag:

 

AIF Barrikaden

Arlövs BI

Backarnas FF

FC Helsingkrona

FC Trelleborg

Hardeberga BK/Harlösa IF/GoF IF

IFK Klagshamn

Kvarnby IK

Malmö City FC

Svedala IF/Skabersjö IF

Teknologkårens IF LTH

 

Läs mer om serieindelningen här.

 

Följ vår resa mot nya mål under 2023 på Facebook & Instagram

BK Höllviken Dam önskar God Jul & Gott Nytt År!
2022-12-20 21:07

Stort tack till alla som följt, hejat på och stöttat oss under året! 

 

Vi blickar förväntansfullt fram emot ett händelserikt 2023. 

 

Med en bred, ung trupp lovar framtiden gott.

 

God Jul & Gott Nytt År!

 

Följ vår resa under 2023 på sociala medier:

Instagram

Facebook

 

 

 

Final väntar i Skånecupen
2019-12-30 21:43
Efter julledighet och ett uppehåll från fotbollen var det dags att testa våra vingar i anrika Skånecupen.
Vi hade anmält ett lag i flickor Junior (födda 01 eller senare).

Fyra lag var anmälda i denna åldersklass:
Dösjöbro
Staffanstorp
Vellinge

Vi inledde med match mot Dösjöbro. Efter materialstrul kom några av oss med andan i halsen till Kombihallen. Uppvärmning och sedan avspark.
Vi såg ringrostiga ut efter att inte varit igång eller rört en fotboll på några veckor.
Trots detta håller vi spelet ganska väl uppe utan att skapa några målchanser.
Halvvägs in i matchen hamnar vi i underläge och efter detta tappar vi vårt spel och våra positioner.
Vi ger bort ytor som ett duktigt Dösjöbro utnyttjar. Emma gör fina räddningar men vi släpper in både 2-0 och 3-0 innan matchen är slut.

Vi laddar om batterierna och känner att vi är lite mer varma i kläderna och känslan för bollen kommer tillbaka. Nästa match är mot Staffanstorp som vi visste skulle vara duktiga. Vi får lite bättre träff i vårt positionsspel även om det fortfarande fanns brister. Vi vaskar fram halvchanser innan vi olyckligt hamnar i underläge med 1-0. Vi försöker etablera ett tryck på slutet men lyckas inte utan åker istället på farliga kontringar och trots bra spel får vi vara nöjda med 1-0 förlust.

Sista matchen mot Vellinge. Vi pratar om vikten av att minimera våra misstag. Känslan är att vi blir lite passiva men när vi gör 1-0 efter fint avslut av Maria är vi verkligen på gång. Dock kommer kvitteringen efter hörna ganska omgående och återigen tappar vi fokus efter insläppt mål. Kollektivet håller inte ihop och då blir det snabbt både 2-1, 3-1 och 4-1 innan vi får liv i matchen genom ett fint mål av Clara fram till 4-2. Tredje matchen och tredje förlusten. 

Vi kände att vi spelmässigt förtjänat mer än vad vi fått ut i resultatet.

Gruppettan - Staffanstorp som hade tagit tre raka segrar väntade i semifinalen.

Det var nu eller aldrig. Vi valde att förändra lite taktiskt samtidigt som vi lovade att hålla koncentrationen genom hela matchen. När matchen startade kom vi helt rätt i våra positioner. Stängde ner Staffanstorp samtidigt som vi hade några fina kombinationer som gav oss råg i ryggen. Sen när Sanna efter bra hemjobb snor bollen och smäller in 1-0 känner vi oss starka. Vi ligger hela tiden rätt i positionerna och krymper ytorna. Staffanstorp har mer boll men skapar väldigt lite. När tre minuter återstår kommer dock kvitteringen efter fint skott i bortre hörnet. Olyckligt efter så bra insats. Men vi faller absolut INTE igen. Vi har lärt av misstagen. Matchen slutar 1-1 och 5 min med Golden Goal. Vi har en jättechans när Maria träffar stolpen och vi ville så gärna ha denna segern. Matchen slutar dock 1-1 och straffar väntar.

Vi samlas och enas om att vi gjort en bra insats, allt att vinna. Vi är helt klara med strategi och straffläggare. Efter vi olyckligt träffat ribban på vår första straff sätter vi fyra på raken. Bra slagna straffar!
Emma är nära nära att ta någon straff och i sista omgången går Emma rätt och räddar. Spänningen är olidlig.

Nu väntas 1 och 1 straffar. Vi har fördelen att börja och vi gör ett säkert mål. All press på Staffanstorp. Emma gör en ny fantastisk räddning och vi vinner semifinalen! 

Nu väntar final i Skånecupen den 6 januari. I finalen väntar Dösjöbro som vann på straffar mot Vellinge i den andra semi-finalen.

Tack till alla supportrar som var på plats! Till alla Er tjejer som aldrig gav upp utan trodde på det vi gjorde och fortsatte kämpa. 

//Tränaren
Träningsläger i Spanien
2019-04-08 22:00
Ladda album (+10 bilder) >>
Förra veckan var vi iväg på träningsläger i Lloret de Mar i Spanien. Under vecka förberedde vi mycket inför säsongsstarten i division 2. Det var en väldigt bra och nyttig träningsvecka. Bra jobbat under veckan tjejer så kör vi vidare nu i serien! 
(Vill även tacka Josefin Rask för de fina bilderna)
Damerna föll i Dm slutspelet
2019-03-31 17:19
Idag åkte vi till Skurup för Dm match mot Skurups aif och vi föll med 2-1 efter förlängning. Vi var taggade inför machen. Och i inför snacket pratade vi om att vara mer aggressiva på boll och och våga hålla i bollen och spela på marken efter som det blåste en hel del. När matchen väl kom igång så startade vi i ett bra tempo och lyckades vi Skära oss igenom deras backlinje. Och efter 10 min springer Linnéa igenom och blir helt fri med Mv och iskallt gör 1-0 till oss. Så efter EM mycket bra start från oss så jämnar spelt ut men Skurup har inga direkta farligheter och vi går till halvtidsvila i 1-0 ledning. I halvlek sa vi att vi skulle fortsätta och våga rulla boll. Men Skurup tar över mer och mer i med vinden och tidigt i 2dra gör dom 1-1. Vi blir lite oroliga och börjar spela lite för många långa bollar. Tjejerna tar tag i det och jämnar ut spelet igen och det böljar fram och tillbaka en del och Skurup sticker upp i en del farlighet men tycker att vi försvara oss bra. Och matchen slutar 1-1 och det går till förlängning. Och i den 116 e min får vi inte bort bollen från vår straffområde och i en tilltrasslad situation lyckas dom peta in 2-1. Och vi lyckades inte resa oss från det och Skurup vinner matchen. Så klart lite surt att förlora men åter igen visade vi att vi e på rätt väg och spelar jämt mot ett mycket starkt div 2 lag. Nu åker vi på träningsläger  till Barcelona sen har vi serie premier den 14/4. Tack för idag tjejer. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 17/3 17:45
5 - 0  
Sön 12/3 15:00
2 - 4  
Sön 5/3 14:00
4 - 1  
Lör 18/2 13:00
2 - 4  
Sön 12/2 16:00
2 - 3  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 18/03 11:21 
BK Höllviken, 10/03 15:29 
BK Höllviken, 08/03 19:33 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS