SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Välkomna till BK Höllviken Dam

Varmt välkommen till BK Höllvikens Damlag!

 

Hos oss finner du en lärorik fotbollsmiljö där gemenskap, glädje och utveckling står som ledord.

 

Vi välkomnar nya spelare. För provträning eller annan information är du välkommen att höra av dig.

 

Huvudansvarig tränare

Mattias Nilsson Sjöberg 

Tel: 0762-30 91 57

E-post: 1mattias@live.se

 

Målvaktstränare

Nicola Rigon

Tel: 0733-20 83 94

 

Lagkoordinator

Lina Wettermark

Tel: 0709-99 94 40

E-post: lina.wettermark82@gmail.com 

 

Träningstider

Måndagar 19:00 - 20:30 (Höllvikens IP K1)

Onsdagar  19:00 - 20:30 (Höllvikens IP K2)

 

Följ oss på sociala medier

Facebook 

Instagram

God Jul & Gott Nytt År!
2023-12-22 20:00

Ett händelserikt fotbollsår går mot sitt slut och BK Höllvikens Damlag vill önska alla som på olika sätt stöttat oss under året en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!

 

Ta hand om er och varandra så ses vi snart på fotbollsplanen igen.

 

Är du nyfiken på att veta mer om oss så ta en titt på hemsidan samt klicka in på våra sociala medier: instagram & facebook

 

Tillsammans mot nya mål 2024!

Inbjudan till provspel
2023-11-19 17:56

Frimånaden är här och BK Höllviken Dam bjuder in till provspel mellan 15/11 - 15/12.

 

BK Höllviken Dam är ett lag med potential att nå riktigt långt. Lagets liksom föreningens ledord är Gemenskap-Glädje-Utveckling.

 

Träningstider under höst/vinter är måndagar och onsdagar kl. 19.00 - 20.30, Höllvikens IP (konstgräs). Dessutom finns inplanerat flertalet träningsmatcher och cupspel.

 

2024 spelar laget i division 3 och välkomnar spelare - såväl målvakter som utespelare - som känner sig redo att bidra till fler framgångar för laget.

 

Välkommen att kontakta oss:

Mattias Nilsson Sjöberg 

0762-309157 

1mattias@live.se

 

Lina Wettermark

0709-999440

lina.wettermark82@gmail.com 

BK Höllviken Dam söker målvaktskollega
2023-10-20 11:37
BK Höllviken Dam söker en målvaktskollega som kan stärka upp tränings- och matchmiljön och på så sätt hjälpa laget att nå nya framgångar.
 
2024 spelar laget i div. 3.
 
Känner du någon eller känner just du dig manad, tveka då inte att höra av dig till antingen 1mattias@live.se eller Sportchef jonas@bkhollviken.se 
 
Kolla in sociala medier om du vill lära känna laget lite bättre: Instagram & Facebook
Referat: Malmö City FC - BK Höllviken 
BK Höllviken Dam Seriesegrare!
2023-10-01 10:40

Efter ett par tunga säsonger och degradering till division 4 säsongen 2023 var årets målsättning tydlig och alla i laget överens: det är serieseger som gäller och ingenting annat.

 

Målet att vinna serien för att nästa år spela i division 3 säkrades nu i helgen i och med att Malmö City FC besegrades på bortaplan med tio gjorda mål mot noll. De första 45 minuterna rullades av de rödvit-randiga boll som aldrig förr. När domaren väl blåst igång matchen tycktes nervositeten inför matchen som helt bortblåst. Andra halvlek snarlik den första med mycket spelövertag och många skapade målchanser.

 

När slutsignalen ljöd kunde ännu en seger i division 4 Sydvästra läggas till handlingarna. Om denna frenesi håller i sig framöver kan 2024 bli hur kul som helst. Lördagens seger innebär att BK Höllviken Dam står klara som seriesegrare med en omgång kvar att spela.

 

Framgångsfaktorer under året har bland annat varit en fin sammanhållning inom laget och att ett stort numerär spelare bidragit till att hålla igång en utvecklande träningsmiljö, något som avspeglats i nästintill samtliga matcher under året. Det känns skönt att skörda frukterna av allt det hårda slit och den härliga laganda som kollektivt odlats under året.

 

Vi har alla i truppen - spelare som ledare - att tacka för framgången och blickar med stor spänning framåt. Till detta bör adderas föreningens blomstrande flickverksamhet och med den ser framtiden ljus ut.

 

Söndagen den 8 oktober spelas sista omgången av seriespelet då Svedala IF/Skabersjö IF tas emot hemma på Höllvikens IP. Vi ser fram emot att få fira seriesegern på nytt och det på hemmaplan.

 

Välkommen att fira med oss! 

Temperaturtagning: Lagkaptenen får ordet
2023-08-18 09:55

Sommaruppehållet är över och spelarna i BK Höllviken Dam är tillbaks på fotbollsplanen. Under vårsäsongen har damlaget gått starkt och toppar tabellen, tätt följda av FC Trelleborg. Vi har ställt några frågor till Sara Persson som under säsongen axlat rollen som lagkapten och även tagit ansvar genom att dra på sig målvaktshandskarna när det har behövts. 

 

Vårsäsongen ser poängmässigt ut att ha gått bra och även första matchen efter sommaruppehållet. Vad har du att säga om din egen och i synnerhet lagets prestation så långt?

- Vårt lags prestation har varit imponerande. De många vinsterna tyder på att vi har arbetat hårt och samarbetat väl för att uppnå serieledning. Jag är stolt över lagets prestation så här långt men jag vet även att vi har en växel till.

 

Att toppa tabellen antyder att det finns en god gruppdynamik i laget och en vilja att ständigt utvecklas som lag - vilka aspekter tror du ligger till grund för säsongens hittills goda prestation? Och vad önskar du förbättra?- BK Höllvikens damlag har haft det tufft under några år med många avhopp och skador. I år fick vi upp ett gäng unga tjejer som kunde stärka vårt damlag, vilket gav oss mer energi på och utanför planen och efter många träningar och gruppaktiviteter har vi kommit varandra närmre. Vi har självklart en lång väg kvar men om vi fortsätter att kämpa tillsammans och vågar tro på varandra så kommer vi att gå långt.

 

Vilka matcher eller motståndare ser du fram emot mest under höstsäsongen?- Jag ser mest fram emot att möta FC Trelleborg igen eftersom vi tappade tre poäng mot dem i våras. 

 
Tre snabba:

Naturgräs eller konstgräs? - Naturgräs

Glidtackling eller cykelspark? - 100% Glidtackling!!

Intresse förutom fotboll? - Fotografera 

 

Följ BK Höllviken Dam på Instagram och Facebook

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 3/2 12:00
3 - 3  
Lör 27/1 12:00
3 - 5  
Lör 11/11 12:00
9 - 0  
Sön 8/10 16:00
6 - 0  
Lör 30/9 16:00
0 - 10
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 26/02 12:21 
BK Höllviken, 22/02 09:52 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS