SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken F08/09
Laget
Är du född 2008 eller 2009 och är nyfiken på fotboll?
 
Kom till oss och var med!
 
För att se var och när vi tränar så kolla in vår kalender.
 
Vi finns på instagram (bkhollviken_f09) samt facebook (BK Höllviken F09) där vi lägger ut bilder från träningar, matcher och olika aktiviteter som vi gör.
 
Vill ni komma i kontakt med laget så hittar ni kontaktuppgifter under fliken "Kontakt".
 
 
Välkomna!
 
 
Vill du spela med oss?
2022-02-09 12:17
Träningar

Vi är ett gott och glatt gäng som tränar 1 1/2 timme, två gånger i veckan på Höllvikens IP! 

På helgerna har vi matcher, ibland både lördagar och söndagar.

 

Är du nyfiken på att komma och träna är du alltid välkommen!

 

Härlig avslutning av 2018 och början av 2019
2019-01-07 22:39
Härlig spelglädje i Skånecupen

Ett härligt 2018 avslutades med att vi deltog med två lag i Skånecupen som spelades i Baltiska hallen i Malmö.


Med mycket glädje, bra spel och skön energi gick båda lagen obesegrade genom gruppspelet och ett lag lottades fram att spela en uppvisningsmatch mot Uppåkra på finaldagen .


Ser fram emot 2019! 

Derby i Skanör!
2018-04-22 19:45
I ett härligt solsken spelades det idag en 7-manna match mot våra vänner i Skanör Falsterbo. Vi ställde upp med vår numera lite klassiska enbackslinje för att utmana våra backar lite samt få mer folk i anfallet.
Tjejerna gjorde också snygga mål. Framför allt var det dock en närkampsmatch där alla tjejerna visade upp rätt inställning i tjej mot tjej- situationer. Filippa gjorde 7-mannadebut med bravur där hon ställde upp som målvakt i första halvleken och fick stå öga mot öga med en straffläggare. Modigt! Filippa visade sen upp vad hon lärt sig tekniskt, bland annat en effektiv sula. Kul att se! Madison stod sedan i mål och bjöd på årets roligaste grej då hon som målvakt helt sonika tog och kastade ett inkast! En sån stil hon har! Coolaste laget i solen, Flickor 09! 
Seriepremiärer 5- och 7-manna
2018-04-15 18:52
Seriepremiär i Åkarp och Västra Ingelstad
Helgen bjöd på både skönt vårväder i Åkarp på lördagen och kall dimma i Västra Ingelstad på söndagen.

Oavsett väder så spelade tjejerna härlig fotboll och med ett bra driv och fokus. Förutom att ha kul på planen så låg fokus på att spela runt på kanterna samt våga skjuta när man kom in vid mål. Tjejerna var duktiga på att titta upp och spela bollen med många fina uppspel som resultat. Att våga skjuta gav riktigt bra utdelning, så det blev en mycket målrik helg för tjejerna.

Nu ser vi till att slipa lite till i veckan inför nästa helgs matcher.
Träningsmatch mot Backarna
2018-03-25 18:41
Olivia, Stella B, Stella J, Maja ,Iva, Madison, Emmy, Iisa, Molly & Nellie
Idag mötte vi Backarnas flickor 07/08 lag till vår förvåning. Dock lät inte det hindra töserna utan  de spelade loss väldigt teknik- och passningsskickligt utan att släppa in ett enda mål i de två första halvlekarna. Istället var det Höllviken som gjorde nästan 6 mål, alla riktigt snygga varianter, riktigt skoj att se. Så det ser riktigt bra ut inför seriepremiären som närmar sig med stormsteg.  
Träningsmatch mot IF Lödde
2018-03-11 19:52
Töserna glada efter match med många passningar & mål!
Idag mötte vi IF Lödde på Höllvikens IP. Inför matchen pratade vi om att inte få ett långt lag på planen så Iva, Captain of the day, fick styra sitt lag från sin backposition. Det fungerade väldigt bra. Töserna uppvisade gott passningsspel och individuell skicklighet.  Eftersom hela laget i princip vill spela topp så satte vi upp två toppar idag och i sista, tredje halvleken hade vi tom 3 toppar. Det offensiva draget gav utfall, nästan 7 mål producerades idag och det kunde blivit en drös till. Det är väldigt kul se våra tjejer utvecklas och deras styrka är, och har alltid varit, rörelseglädjen framåt, alla vill göra mål. Vilket bevisades av att Iva avslutade som topp och gjorde sista målet för dagen. Tack Lödde för en kul match. Molly gjorde 7-manna premiär, likaså Stella. Kul! 
Årets 7-mannapremiär
2018-02-12 13:04
Iisa, Madison, Nellie, Maja, Matilda, Smilla, Stella, Lovisa och Nelly!
 
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 01/06 20:28 
BK Höllviken, 22/05 17:04 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS