SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET

BK Höllvikens Samhällsengagemang – ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället”

 

Gemenskap, glädje och utveckling är viktiga ledord som ska genomsyra BK Höllvikens verksamhet, från fotbollsskolan till seniorlagen.

BK Höllviken erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att utvecklas som fotbollsspelare, utifrån sina egna förutsättningar och mål.

Vi vill att den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen alltid ska stå i centrum för att allt fler ska stanna kvar i föreningen längre och för att fostra nya potentiella spelare till våra representationslag.

Som en av Skånes största barn och ungdomsföreningar ser vi även behovet att inte bara utbilda våra barn och ungdomar till duktiga fotbollsspelare utan även till trygga och engagerade medborgare för att bidra till ett bättre samhälle.

 

BK Höllviken vill vara en positiv kraft i vårt närområde och i samhället.

I många år har vi utbildat fotbollsspelare, skapat aktiviteter och gett barn och ungdomar en meningsfull fritid där de får använda sin kreativitet och energi till en positiv sysselsättning för att motverka att de hamnar i negativa och destruktiva beteenden.

 

Projektet ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället” är ett nystartat initiativ där målet är att sprida positiva värderingar, motverka utanförskap, rasism och våld, motverka psykisk ohälsa, minska användandet av droger, diverse beroende och för att få välmående barn, ungdomar och även vuxna personer.
Projektet riktar sig till de problem som finns i vårt närområde och på sikt är tanken att Höllviken ska bli en bättre och tryggare plats för alla.

Fotboll är något som engagerar, och vi är många i vår förening, därför har vi en unik möjlighet att nå ut även utanför idrottsplatsen och använda den samlande kraft vi kan åstadkomma tillsammans med andra föreningar och näringslivet i vårt närområde för att sprida ett gemensamt budskap och positiva värderingar för ett bättre samhälle.

Vi ska tillsammans sträva efter att uppnå våra mål med en rad åtgärder som är anpassade för olika åldrar och med olika syften, som ger varje enskild individ förutsättning till att känna sig trygg och säker i samhället och på så vis få kraft att växa båda individuellt och tillsammans.

Stort Tack till Adentity för vår Säkra Mål logotyp
2022-03-07 14:53

Besök gärna deras sida HÄR!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS