SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Summer Camp - nu är anmälan öppen!
2024-04-20 18:06

Gör er redo för tre dagar med fotbollsskola på Höllvikens IP!

 

BK Höllviken arrangerar återigen Summer Camp i midsommarveckan, fylld med fotboll, glädje och gemenskap

 

Datum och tid: måndag 17 juni - onsdag 19 juni. Kl. 9-15
varje dag.

Åldersgrupper: flickor och pojkar födda 2011 - 2016

Mat: Lunch, mellanmål och frukt ingår varje dag

Kläder: Alla deltagare får en tränings t-shirt och en fotboll från Puma, samt en BK Höllviken vattenflaska

Pris: 1800 kr

Anmälan: Sker via denna länk

 

Anmälan Summer Camp 2024! - BK Höllviken - SportAdmin

 

Sista anmälningsdag är 17 maj

 

Frågor? Kontakta kansli@bkhollviken.se

 

Vi välkomnar alla barn och ungdomar att delta! Passa på att ta del av roliga fotbollsaktiviteter, utvecklas som fotbollsspelare och hänga med kompisar i tre härliga dagar.

 

Obs!

Vi kommer i år inte arrangera ytterligare en Summer Camp. Så ta chansen att vara med i midsommarveckan!

 

Föreningens nya träningskläder från Puma
2024-04-20 18:02

 

Nu är vår medlemsportal uppdaterad med våra nya (och snygga) träningskläder från Puma! Kläderna är framtagna för att på bästa sätt passa när vi är aktiva. På portalen hittar ni också vårt föreningssortiment med kläder att använda utanför planen.

 

Ni beställer och betalar som vanligt själva via siten. Vill ni prova storlekar, så finns alla våra träningskläder för utprovning i kansliet på IP.

 

För att komma direkt till vår medlemsportal på Stadium, klicka bara på sortimentsbilden till höger på hemsidan, ovanför matchstället.

 

 

Obs!
Är du medlem hos Stadium? Glöm då inte "Stöd din förening" genom att ange ditt stöd till BK Höllviken. Logga bara in på Mina sidor på Stadium och lägg till BK Höllviken som förening. Båda ni och föreningen får då bonus på ert köp.

Bootcamp på Höllvikens IP!
2024-04-19 10:50

 

Vad gör du medans ditt barn har fotbollsträning? Tillsammans med Näset Bootcamp har vi satt ihop ett roligt och energigivande upplägg med utomhusträning på Höllvikens IP, perfekt nu när ljuset och värmen kommer och våren är här. Upplägget är ett exklusivt erbjudande för alla föräldrar till föreningens medlemmar. Investera i dig själv, inspirera ditt/dina barn till hälsa och fysiskt aktivitet och passa på att träffa andra föräldrar i den stora BK Höllviken-gemenskapen!

 

Erbjudandet innehåller en träning i veckan, vid 7 tillfällen. Start i början av av maj och sen kör vi fram till midsommar, häng med!

 

Läs mer och anmäl dig på länken nedan!

 

BK HÖLLVIKEN – NÄSET BOOTCAMP (nasetbootcamp.se)

 

Följ hemmamatcher LIVE
2024-04-18 17:04

Nu är säsongen igång och helgerna är fulla med matcher upp på vår idrottsplats. 

 

Vi vill tipsa om att ni kan streama flertalet hemmamatcher live - via Spiideo. Klicka på "BK Höllviken STREAM" till höger här på hemsidan, så ser ni vilka matcher som sänds. När vi närmar oss kommer där också finnas länk till att titta på matchen.

 

Men såklart är ni framför allt välkomna upp till IP och titta!

Vi förlänger samarbetet med GetAccept
2024-04-15 16:28

Vi vill berätta om ett samarbete som fortsätter - och som vi är väldigt glada för - nämligen det med GetAccept!


Inte bara delar de våra värderingar och brinner de för barn och ungdomsidrott, utan hjälper också föreningen med ett fantastiskt verktyg som förenklar vår köp- och säljprocess. Ett digitalt säljrum som......ja, löser det mesta! 

"GetAccept väljer att fortsätta sitt initiativ att stödja den så otroligt viktiga barn- och ungdomsidrotten. Genom att stödja BK Höllviken bidrar vi till att skapa en miljö där ungdomar kan växa och utvecklas inte bara som idrottare, utan också som individer.

 

BK Höllviken är inte bara en fotbollsförening. Genom sitt engagemang för att främja sport, hälsa och gemenskap samlar BK Höllviken människor i alla åldrar och bakgrunder. Vi på GetAccept delar deras passion för att bygga starka gemenskaper och främja en hälsosam livsstil. Vi är speciellt imponerade av deras intiativ Säkra Mål - I hjärtat av samhället.

 

Fotboll är inte bara ett spel. Det är en plattform för att lära sig värdefulla livsfärdigheter som teamwork, ledarskap och beslutsfattande under press. Genom att samarbeta med BK Höllviken ser vi fram emot att inte bara stödja en fantastisk fotbollsförening, utan också att bygga långvariga relationer och skapa positiva förändringar i vårt samhälle. 

 

Tillsammans är vi starka!"

 

Stort tack Mathias och hela GetAccept!

 

Damlag
Referat: Södra Sandby IF - BK Höllviken
DM Slutspel - Södra Sandby- BK Höllviken
2024-04-11 17:58, Damlag

Idag var det DM-match mot Södra Sandby. Nykomlingar i division II efter att under ett par år vara topplag i division I. Så sent som 2022 vann Södra Sandby seriefinalen mot självaste Trelleborgs FF som idag är i Allsvenskan. 

 

Deras satsning inledes 2018, det var många unga och talangfulla spelare som sökte sig till Södra Sandby. 

Kontentan är att inte lägga alla ägg i samma korg. Ifjol åkte dom ur med buller och bång.

Det var stora förluster, det blev en seger under hela 2023. Spelarförluster i mängder. Vilket gör att man som klubb måste ta sig en funderare. Bli aldrig beroende av en person.

 

Höll på att skriva gamla regler, men gör det ändå. Samtidigt imponerande hur Södra Sandby utvecklades under dom här gyllene åren. Det gör dom fortfarande liksom BK Höllviken. Gäller att ha tålamod.

Hur gick det då i dagens DM-match? Kvalité finns fortfarande i Södra Sandby. I halvlek stod det 5-1.

Det blev en svidande förlust med 11-2. Målskyttar var Elin Sahlström och Emma Fransson Darinder.

Södra Sandby ställde upp med ett ungt lag, inte märkvärt äldre än BK Höllviken. Dom hade en spelare född 2010 (!) imponerande. 

Ella Mårtensson, hon gjorde fem mål!

Däremot har Söndra Sandby en oerhört rutinerad trupp, vilket är viktigt för dom unga tjejerna i både match och träning.

 

Nu är fokus på seriespelet i division III och även förluster kan man lära sig någonting av.

 

Klyscha? Absolut men bjuder likväl på att " i en motvind stiger en drake".

 

/Jonas Brorsson

2024-04-08 13:03

I tider av nya matchkläder, är vi glada att meddela att Cloudgruppen fortsätter att stödja BK Höllviken. Tillsamma med vårt samhällsinitiativ, Säkra Mål, kommer deras engagemang bla. synas på våra nya matchshorts. 

 

Daniel på Cloudgruppen:

 

Cloudgruppen är stolta över att sponsra BK Höllviken och deras ungdomssatsning. Som företag tror vi på att investera i framtidens ledare och vi ser idrotten som en kraftfull plattform för att forma unga människor. Genom att stödja BK Höllviken vill vi bidra till att skapa en meningsfull och hälsosam miljö där ungdomar kan utvecklas inte bara som idrottare, utan också som individer. Vi tror att engagemanget i fotbollen kommer att ge dem värdefulla erfarenheter och färdigheter som kommer att vara till nytta både på och utanför planen. Genom att investera i lokala samhällen och dess ungdomar, bygger vi en starkare och mer hållbar framtid för oss alla.

 

Stort tack Daniel, och hela Cloudgruppen för ert fortsatta stöd till föreningen!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS