SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Sommarfotboll!
2022-05-04 13:22

Anmäl er till sommarens hetaste fotbollsdagar på Höllvikens IP!

 

Den 20-22/6 arrangerar BK Höllviken Sommarfotboll i tre härliga dagar med fotboll, fart och glädje.

Måndag, tisdag och onsdag kl 9,00-15,00

 

Vi hälsar alla barn och ungdomar födda 2009-2014 välkomna.

 

Tre dagar med fotboll, aktiviteter och kompisar, varje dag ingår det mellis, frukt och lunch.

Alla deltagare får dessutom ett träningsset från Puma och en vattenflaska för bara 1450kr

 

Anmäl er senast den 31/5 HÄR!

 

VÄLKOMNA!

BK Höllvikens nya profilkläder från Puma!
2022-04-28 10:00

Nu äntligen är vår nya webshop öppen för att beställa nya träningskläder och profilprodukter från Puma!

Kolla in alla nyheterna!

 

HÄR går du in för att se och beställa de nya träningskläderna.

 

Övriga produkter ur BK Höllvikens föreningsprofil:

HÄR kan du se övrigt utbud som vi just nu erbjuder er som medlemmar i föreningen:

Detta sortiment beställs via kansliet, annica.ekvall@bkhollviken.se

 

Från och med måndag eftermiddag finns allt att prova på Höllvikens IP eller redan nu i Stadium butiken på Svågertorp*.

 

*Ta hjälp av butikspersonal för att öppna till vårt showroom

Öppettider Stadium Svågertorp

Mån-fre          10-20

Lör                  10-17

Sön                 10-17

 

VÄLKOMNA!

 

 

 

BK Höllvikens Samhällsengagemang – ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället”
2022-04-22 15:08

Vi har nu den stora glädjen att få presentera BK Höllvikens nya värdegrundsarbete och samhällsengagemang, SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET

 

Vi i BK Höllviken vill ta ställning och göra skillnad både på och utanför planen, därför kommer nu varje spelare i BK Höllviken bära loggan för Säkra Mål på sina nya matchtröjor.

 

BK Höllvikens Samhällsengagemang – ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället”

 

Gemenskap, glädje och utveckling är viktiga ledord som ska genomsyra BK Höllvikens verksamhet, från fotbollsskolan till seniorlagen.

BK Höllviken erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att utvecklas som fotbollsspelare, utifrån sina egna förutsättningar och mål.

Vi vill att den individuella utvecklingen och glädjen till fotbollen alltid ska stå i centrum för att allt fler ska stanna kvar i föreningen längre och för att fostra nya potentiella spelare till våra representationslag.

Som en av Skånes största barn och ungdomsföreningar ser vi även behovet att inte bara utbilda våra barn och ungdomar till duktiga fotbollsspelare utan även till trygga och engagerade medborgare för att bidra till ett bättre samhälle.

 

BK Höllviken vill vara en positiv kraft i vårt närområde och i samhället.

I många år har vi utbildat fotbollsspelare, skapat aktiviteter och gett barn och ungdomar en meningsfull fritid där de får använda sin kreativitet och energi till en positiv sysselsättning för att motverka att de hamnar i negativa och destruktiva beteenden.

 

Projektet ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället” är ett nystartat initiativ där målet är att sprida positiva värderingar, motverka utanförskap, rasism och våld, motverka psykisk ohälsa, minska användandet av droger, diverse beroende och för att få välmående barn, ungdomar och även vuxna personer.
Projektet riktar sig till de problem som finns i vårt närområde och på sikt är tanken att Höllviken ska bli en bättre och tryggare plats för alla.

Fotboll är något som engagerar, och vi är många i vår förening, därför har vi en unik möjlighet att nå ut även utanför idrottsplatsen och använda den samlande kraft vi kan åstadkomma tillsammans med andra föreningar och näringslivet i vårt närområde för att sprida ett gemensamt budskap och positiva värderingar för ett bättre samhälle.

Vi ska tillsammans sträva efter att uppnå våra mål med en rad åtgärder som är anpassade för olika åldrar och med olika syften, som ger varje enskild individ förutsättning till att känna sig trygg och säker i samhället och på så vis få kraft att växa båda individuellt och tillsammans.

 

Vill ni veta mer eller vara med oss och stötta vårt livslånga och viktiga samhällsengagemang så kontakta Martin, martin.silvhed@bkhollviken.se

Överst på sidan finns nu en egen meny för SÄKRA MÅL, sidan finns även HÄR!

Information från BK Höllvikens styrelse Q1
2022-04-21 15:08

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Det har nu gått drygt en månad sedan årsmötet den 9 mars. Våren är här och både seriespelet och arbetet i den nya styrelsen och råden har kommit igång på ett bra sätt. Vi ser fram emot ett spännande fotbollsår tillsammans med er.

 

Vi hade laddat upp med en mängd utbildningar för våra ledare under årets första kvartal, men fick återigen ställa in då vi såg en ökning av smittspridningen i inledningen av året. En av årets prioriterade åtgärder blir därför att boka om och genomföra dessa utbildningar under året, vilket är utmanande under pågående seriespel.

 

Efter att restriktionerna nu äntligen har lyfts så har vi för första gången sedan 2019 kunnat bedriva en normal verksamhet och fått uppleva ett levande IP där även vår kioskverksamhet har kommit igång igen. Vi lider dock fortfarande av efterdyningarna av pandemin då det fortfarande finns en viss försiktighet att anmäla sig till övernattningscuper, vilket får konsekvenser för vår egen Halör Cup.

 

Styrelsens fem prioriterade aktiviteter under 2022:

  1. Fortsatt utveckling - Ekonomi i balans 2.0​
  2. Implementering av strategiplan 2022-2024 / Diplomerad Förening​
  3. Trygg Idrott: Säkra Mål – I hjärtat av samhället​
  4. Vidareutveckla och implementera styrdokument​
  5. Fortsatt utveckling av HalörCup/Invitational. ​
  6. Utveckla föreningens råd med fler individuella krafter.​
  7. Utbildning av ledare.​

 

PUMA och Stadium Svågertorp 

Dessvärre har PUMA och Stadium, som ni märkt, liksom många andra företag och hela branscher drabbats av störningar i sina leverantörskedjor. Bytet av klädleverantör och återförsäljare har med andra ord inte gått så smidigt som vi hade önskat eller förväntat oss. Föreningen har haft flertal möten med representanter för de båda företagen och de gör nu sitt yttersta för att få fram kläderna till våra spelare och ledare.

 

”Säkra Mål – I hjärtat av samhället”

Under det första kvartalet lanserade vi vårt nya värdegrundsarbete och samhällsengagemang – ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället”. Varje spelare kommer att bära loggan för Säkra Mål på sina nya matchtröjor. Gemenskap, glädje och utveckling är viktiga ledord som ska genomsyra BK Höllvikens verksamhet, från fotbollsskolan till seniorlagen. Projektet ”Säkra Mål – I hjärtat av samhället” är ett nystartat initiativ där målet är att sprida positiva värderingar, motverka utanförskap, rasism och våld, motverka psykisk ohälsa, minska användandet av droger, diverse beroende och för att få välmående barn, ungdomar och även vuxna personer. Projektet riktar sig till de utmaningar som finns i vårt närområde och på sikt är tanken att Höllviken ska bli en bättre och tryggare plats för alla.

 

Skånes Vintermästerskap 2021/2022

Skånes Vintermästerskap avslutades helgen 26-27 mars genom slutspelet i P07 klassen här på Höllvikens IP. Årets vintermästerskap lockade hela 278 pojklag födda 2007-2012. Konceptet är väldigt uppskattat då lagen erbjuds träningsmatcher under hela vinterhalvåret på ett strukturerat sätt och dessutom kryddat med ett slutspel för de tre äldsta åldersklasserna lagom inför seriestarten.

 

Ambitionsträning

Ambitionsträningen, som är en möjlighet för våra ungdomar födda 2007-2009, är återigen i full gång och pågår våren ut med träning två dagar extra utöver ordinarie träning. Fokus är på individuell träning och just nu är det ca 50 spelare som tagit möjligheten att träna extra av Niklas Lindgren och Bengt Green. Vill ni komma och prova på så kan ni höra av er till Niklas. En ny omgång påbörjas efter sommarlovet.

 

Fotbollsskola för barn födda 2017

Söndagen den 24 april startar fotbollsskolan för alla barn födda 2017.

Vi hälsar alla flickor och pojkar födda 2017 välkomna till vår fotbollsskola som tränar varje söndag kl. 9.00 - 10.00 på Höllvikens IP.

 

Halör Cup och Halör Invitational

Halör Cup för pojkar och flickor födda 2012 samt Halör Invitational för F15 spelas under Kristi Himmelfärdshelgen 26-28 maj. Pandemin i allmänhet och bakslaget med nya restriktioner i januari i synnerhet innebar att många lag avvaktade med att anmäla sig till cuper. Efter två års uppehåll så blir det något av en nystart där vi som förening nu får arbeta lite extra för att återupprätta varumärket och attraktionskraften kring Halör Cup. Vi har 90 lag anmälda till årets Halör Cup och kommer att göra vårt bästa för att cupen skall bli en fantastisk upplevelse för de spelare, ledare och besökare som kommer till oss under dessa dagar. Halör Invitational för F13, F14 och P14 kommer att spelas under höstlovet och där är planeringen påbörjad.

 

Sommarcamp 2022

Under midsommarveckan kommer vi, liksom förra året, att anordna en sommarcamp för barn födda 2014 och äldre. Planeringen av campen har påbörjats och alla får snart möjlighet att anmäla sig. Håll utkik i nyhetsflödet så att ni inte missar att anmäla er.

 

Avslutningsvis

Båda våra seniorlag har hunnit med att spela två seriematcher. Damlaget vann i premiären mot Lunds BOIS men fick ett bakslag i sin nästa match mot GIF Nike. Herrlaget, som är nykomlingar i division 3, har inlett på ett strålande sätt med två raka segrar mot Åkarps IF och KSF Prespa Birlik. Inför året har herrlaget fått flera återvändare födda 2002 och 2003 som har förstärkt truppen och bidragit till att förstärka vår lokala prägel på laget. Kom gärna upp och heja på våra duktiga seniorlag!

 

Vi ser fram emot ett fortsatt fint fotbollsår

 

Bästa hälsningar Styrelsen BK Höllviken

Ny styrelse i BK Höllviken
2022-03-09 20:44

Vid kvällens årsmöte redovisades året 2021 och vår nya strategi för 2022-2024.

På årsmötet valdes också en ny styrelse till föreningen.

 

Vi hälsar Therese Rörstrand och Elin Sahlström välkomna som nya ledamöter i styrelsen, tillsammans med Caroline Bergqvist på omval i två år. Som nya suppleant valdes Sara Persson.

 

Kvarsittande ledamöter är Fredrik Andersson, Ulf Lilius, Alex Dahlquist, Al Fluin, Marcus Gottfridén och suppleanter Stefan Wilhelmsson och Tim Jörvall.

 

Jesper Lindvall valdes som revisor för ett år och Frans Svensson till revisorsuppleant.

 

I valberedningen valdes Fredrik Lamotte som ordförande tillsammans med Petter Lilia. 

 

Fredrik Andersson valdes som ombud till SDF-mötena.

 

Vi hälsar er alla varmt välkomna till BK Höllviken!

 

På samma gång vill vi tacka vår avgående ledamot Fredrik Lamotte och suppleant Filip Cleréus för ert arbete i föreningen.

 

Vi vill också tacka valberedningen för ett gediget och väl utfört uppdrag i att finna den nya styrelsen.

 

Avslutningsvis utsågs Tor Olsson och Mårten Backgården, de båda grundarna till BK Näset, som hedersmedlemmar i BK Höllviken som belöning för deras insatser. Mårten och Tors dotter Cornelia deltog på årsmötet och syns på bild med varsin blombukett.

VÄLKOMMEN TILL VÅR FOTBOLLSSKOLA FÖR ALLA BARN FÖDDA 2016 OCH 2017!
2022-03-03 09:03

Vi vill hälsa alla barn födda 2016 och 2017 välkomna till BK Höllvikens Fotbollsskola

 

För alla barn födda 2016 är Fotbollsskolan redan i full gång.

Vi tränar varje lördag fm kl 9,00-10,00 på konstgräset längst ner på Höllvikens IP och hälsar nya kompisar välkomna till vårt lag!

Mer information och anmälan kan du gör på vår sida HÄR!

 

För alla barn födda 2017 startar årets fotbollsskola den 24/4 kl 9,00.

Vi kommer träffas och spela fotboll ihop varje söndag kl 9,00-10,00 på den stora gräsplanen på Höllvikens IP.

Du kan redan nu anmäla dig till Fotbollsskolan för barn födda 2017 HÄR på deras egen sida, då får du mer information direkt till dig innan det startar!

 

VÄLKOMNA!

Erbjudande från Puma och Stadium!
2022-03-02 13:47

Här kommer ett riktigt bra erbjudande från Puma och Stadium!

Glöm inte att bli medlemmar hos Stadium så ni får bonus på alla era köp.

 

Nu kan du även stödja just ditt lag med extra i bonus när du handlar på Stadium samtidigt som du behåller din egen bonus, gå in på www.stadium.se/teamsales för mer information om hur du kopplar ihop ditt medlemssakp med ditt lag!

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Fotbollsskolan PF 2017, 24/04 12:35 
SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET, 07/03 14:53 
Herrlag, 16/02 11:04 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS