SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Välkomna till Halör Cup 2023!
2022-11-25 17:45

Vi har nu glädjen att hälsa er välkomna till Halör Cup 2023!

 

Halör Cup är Nordens största turnering för 10-åringar och spelas under Kristi Himmelfärdshelgen, den 18-20 maj 2023.

Att spela Halör Cup är ett minne för livet!

 

Vi hälsar alla lag födda 2013 hjärtligt välkomna till Höllviken och 2023 års Halör Cup!

 

Läs mer och anmäl er HÄR!

Välkomna till Skånes Vinter Mästerskap!
2022-11-22

 

Vi har nu glädjen att återigen bjuda in lag från hela Skåne till Vintermästerskapen 2022-2023!

 

Skånes Vinter Mästerskap är en förberedande träningsturnering som startar under hösten, pågår hela vintern och avslutas till våren och ger spännande och utvecklande matcher under det långa vinteruppehållet

Anledningarna till att BK Höllviken startade Skånes VinterMästerskap är flera:
• Träningsmatcher ersätts och blir spännande utvecklingsmatcher
• Chans att spela matcher under det långa vinteruppehållet
• Mindre administration – lagen behöver inte jaga motståndare till träningsmatche

 

VÄLKOMNA!!

 

HÄR hittar ni mer information och spelschema!

Välkommen till årsmöte i BK Höllviken
2022-11-20 16:12

Årsmötet för BK Höllviken äger rum onsdagen den 8 mars 2023 kl. 18.30 i Cafeterian på Höllvikens idrottsplats. Enligt föreningens stadgar ska årsmötet hållas före utgången av februari men på grund av sportlov vecka 8 och otillgänglighet av styrelsemedlemmar vecka 7 väljer styrelsen att skjuta årsmötet till 8 mars.

 

Agenda enligt klubbens stadgar.

Röstberättigad är den medlem som under året fyller lägst 15 år.  
Motioner ska vara kansliet tillhanda senast fyra veckor före årsmötet, d.v.s. den 8 februari 2023.  

Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten för 2022, budget 2023 samt ev. inkomna motioner, kommer att finnas på kansliet senast en vecka före årsmötet. 
  
Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelse, valberedning och som revisor. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena, förvalta och genomföra de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra arbete och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

 

Vi hoppas att årsmötet blir välbesökt och på så sätt visar att vi som förening är på rätt väg.  

 

Varmt välkomna! 

Styrelsen BK Höllviken 

BK Höllviken är en av Skånes största ungdomsföreningar och i ständig utveckling.
2022-11-16 10:45

Inför fotbollsåret 2023 söker vår valberedning nu nya medlemmar till vår styrelse.

Känner du någon som har kompetens, energi och lust att ingå i BK Höllvikens styrelse? 
Vill du själv ge av din tid och kompetens till vår stora och härliga verksamhet?

Är du en eldsjäl som gillar att leda, påverka och driva saker eller känner du en person som är?

Vår förening styrs av en kompetent styrelse med stor fotbollskunskap. Styrelsen ska stödja och leda de anställda och alla ideellt arbetande ledare med inspiration och tydlighet. Vi söker just nu nya ledamöter och en ny ordförande till verksamhetsåret 2023.

Vem är du?

Att vara med i en styrelse innebär ett ansvar för föreningens verksamhet. Därför är det viktigt att du känner dig engagerad och är beredd att lägga tid och energi på föreningen. Du behöver inte ha någon särskild fotbollskompetens utan mer ett stort engagemang och vågar tänka nytt och affärsmässigt utifrån den ideella föreningens perspektiv.

Ett krav är att du gillar och vill engagera dig i BK Höllviken.

Vad ger det mig?
Styrelsens uppdrag är att se till medlemmarnas bästa. Genom nytänkande och kreativitet möter vi en värld som förändras i allt snabbare takt. Att vara ledamot i BK Höllvikens styrelse är givande och lärorikt.

Ett styrelseuppdrag ger värdefulla erfarenheter, goda kunskaper om ledning och styrning samt nya vänner och kontakter.

Tipsa oss gärna om dig själv eller någon annan! I gengäld utlovar vi ett gott kamratgäng och ett givande ideellt uppdrag. Kontakta oss i valberedningen senast den 10 januari.

 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss.

Valberedningen genom Fredrik Lamotte

Tel:  070-466 38 35, fredrik@lamotte.se

 

Erbjudande och Tävling med Stadium Team Sales!
2022-10-22 10:31

Just nu erbjuder Stadium BK Höllvikens medlemmar 25% rabatt på sitt fotbollssortiment både i butik och i sin webshop, för rabattkod och villkor läs i annonsen.

 

Glöm inte heller registrera er för just ert lag när ni handlar på Stadium, just nu pågår en tävling där det lag som fått flest registreringar till den 30/11 kommer få en fin julklapp till hela laget, så registrera er redan idag HÄR!

 

Fahrudin Zaimovic är ny Verksamhetsansvarig i BK Höllviken!
2022-10-07 07:50

Vi har glädjen att meddela att Fahrudin Zaimovic tillträder rollen som Verksamhetsansvarig i BK Höllviken. I sin nya roll kommer han att ansvara för föreningens operativa verksamhet samt ha personalansvar över våra anställda. Fahrudin kommer närmast från rollen som Sektionschef i Malmö stad, där han främst har arbetat med frågor kring utsatta barn- och ungdomar. Fahrudin har även en bakgrund som elithandbollsspelare och har representerat ett flertal klubbar i Sverige och Norge.

 

”Fahrudin har lång erfarenhet av att leda team och att skapa en god struktur i verksamheten. Han har ett genuint intresse för idrott, arbete med barn- och ungdomar och andra sociala frågor vilket är helt i linje med vårt initiativ kring Säkra Mål. Fahrudin har ett naturligt och inkluderande ledarskap och ett stort engagemang och jag är glad att välkomna honom till BK Höllviken, säger ordförande Fredrik Andersson.”

 

”Jag är stolt över att ha fått detta uppdrag och det ska bli en ära att få jobba i BK Höllviken. Jag är minst sagt imponerad över vad folk i klubben får till dagligen och detta på ett proffsigt och engagerat sätt. Tack till styrelsen för förtroendet. Jag ser fram emot att komma i gång och lära känna alla, säger Fahrudin Zaimovic”

 

Fahrudin tillträder sin nya roll den 2 januari 2023 och ni träffar honom på Höllvikens IP.

 

Styrelsen BK Höllviken

Information från styrelsen Q3
2022-08-29 09:06

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Efter ett välbehövligt sommaruppehåll så är höstsäsongens träningar och seriespel igång för fullt. Vi kan dock konstatera att mycket har hänt i föreningen och på idrottsplatsen strax innan och under sommaren. Bland annat har K2 lagts om med nytt konstgräs och vi har nu två konstgräsplaner på IP i absolut toppklass. Våra lag har återigen fått möjlighet att åka iväg på cuper under sommaren, vilket är väldigt kul men också viktigt för att bygga laganda.

 

För våra tävlande lag (från 13 år och uppåt) är det värt att lyfta fram några fina resultat under våren och sommaren. Herrlaget ligger trea i divison 3 och lyckades också besegra Torns IF från division 1 i DM och är nu klara för kvartsfinal mot Lunds BK (div1) hemma på Höllvikens IP den 7 september kl 19.00.

 

P19 slutade trea i sin juniorserie, division 2. P06 gjorde också en fin prestation i Skåneserie B och slutade på en tredjeplats. F06 vann sin serie och kvalificerade sig till Skåneserien i höst. Både P07 och P08 säkrade spel i Skåneserie A i höst och matchas nu mot bästa tänkbara motstånd. Även F08/09 och P09 har i år börjat tävla och gjort fina prestationer i sina serier.

 

Halör Cup och Halör Invitational 26-28 maj

Halör Cup för pojkar och flickor födda 2012 arrangerades under Kristi Himmelfärdshelgen med strax under 90 deltagande lag. Före pandemin har vi lyckats attrahera upp till 160 lag, men efter två inställda år får vi betrakta det som en nystart. Många lag var fortsatt restriktiva till att delta i den här typen av event, vilket även andra turneringar fick erfara under våren och sommaren. Evenemanget var dock lyckat och de deltagande lagen var nöjda och glada. Parallellt med Halör Cup för 10-åringar spelades Halör Invitational för F15 på Höllvikens IP med åtta deltagande lag. Verkligen kul att få se och uppleva högklassig ungdomsfotboll på nära håll. Slutsegrare i A-slutspelet blev Hammarby IF och i B-slutspelet Malmö FF.

 

Sommarfotboll

Under midsommarveckan genomfördes en sommarcamp för barn födda 2014 och äldre med hela 190 deltagare och 20 ungdomsledare. Campen var som vanligt väldigt lyckad och uppskattad samt även en fin möjlighet för våra ungdomsspelare att utvecklas som ledare och instruktörer.

 

Miniserien

Under våren spelade vi tre omgångar i Höllvikens miniserie för pojkar födda 2015 med 48 deltagande lag. Matcherna spelas 3 mot 3 med sarg enligt de nya nationella spelformerna.

I höst, med start den 27 augusti, startar miniserien igen med tre nya omgångar för både pojkar och flickor födda 2015.

 

Ambitionsträningen

Ambitionsträningen, som är en möjlighet för våra ungdomar födda 2007-2009, är återigen i full gång och pågår hösten ut med träning två dagar extra utöver ordinarie träning. Fokus är på individuell träning och i höst är det ca 40 spelare som tagit möjligheten att träna extra av Niklas Lindgren och Bengt Green.

 

Supercamp

10-12 augusti arrangerades en camp i samarbete mellan BK Höllviken och Supercoach, som är en appbaserat verktyg för träningsplanering som främst används av våra ledare för de yngre lagen. 90 barn i åldern 8-13 år deltog i sex träningspass med fokus på individuell utveckling.

 

Utbildningar för våra ledare

När pandemin tog fart igen i början av året så fick vi återigen ställa in våra planerade utbildningar för våra ledare. Utbildningarna har nu kommit igång igen och vi har genomfört Grönt kort utbildningar under sommaren. För närvarande pågår en omgång av Tränarutbildning C och fler omgångar är planerade i höst.

 

Showroom på IP

Vi har nu inrett ett showroom på IP där ni kan prova stora delar av vårt PUMA sortiment. Det kan vara läge att redan nu beställa träningskläder inför höst och vinter.

 

Halör Invitational v44

På höstlovet kommer vi återigen att arrangera Halör Invitational i klasserna F13, F14 och P14. Vi håller som bäst på att fylla upp klasserna där ambitionen är 16 lag i varje åldersklass. För närvarande har vi totalt ca 30 anmälda lag så det återstår en del arbete innan vi är i mål.

 

Vi ser fram emot en fortsatt fin höstsäsong

 

Bästa hälsningar Styrelsen BK Höllviken

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P 06, 24/10 19:51 
F 2014/2015, 24/06 10:19 
F 011, 27/05 11:00 
Fotbollsskolan PF 2017, 24/04 12:35 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS