SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Herrlag
Referat: BK Höllviken - Kvarnby IK
BK Höllviken - Kvarnby IK 0-0
2024-04-21 17:59, Herrlag
Via kval ifrån division V tog sig Kvarnby IK sig upp till division IV. Efter ett långt fall ifrån Division II har föreningen förmodligen landat och kan se optimistiskt på framtiden.
 
För BK Höllviken, 3 spelade matcher och alla har slutat oavgjort. Detta var en match vi borde ha vunnit. Kvarnby hade i slutet av matchen 2 ypperliga tillfälle att göra mål. Så även om det var en liten besvikelse får vi likväl vara nöjda med en poäng.
 
BK Höllviken kontrollerar matchen bra dom första 25 minuterna. Hade inte protesterat om Felix Erlandsson fått straff. Tyvärr tvingades vi till ett tidigt byte, Abraham Kyagulanyi. En förmodad bristning på lårets framsida.
 
Det är med optimism killarna går in till halvtidsvilan. Kvarnby ett rutinerat lag. Lagkaptenen Rasmus Nilsson är 37 år. Kvarnby hade 9 spelare födda på 90-talet, vi har en, nämligen Rasmus Fröjdh.
 
Hugo Bergendahl Landau kommer in i halvlek och är pigg. Får ocks ett jätteläge i matchens 56:e minut. Målvakten räddar friläget. Ifjol stod keepern i FC Rosengård division II.
 
Sedan är det Kvarnby som tar över, det känns som det är en tidsfråga innan det blir mål. Erol Bekir gör några taktiska förändringar för att framförallt täppa till våra kanter.
 
Matchens absolut bästa målchans i 74:e minuten får BK Höllviken när Inas Suljic avlossar kanonen, bollen går rakt ut ifrån målvakten. Benjamin Dahlquist möter bollen men får varken höjd eller kraft i bredsidan. Där skulle det varit 1-0.
 
Sista 10 minuterna är slarviga, framförallt i vårt passningsspel men även när vi skall rensa bollen ifrån farliga ytor.
 
Vi är fortfarande obesegrade. Extra + till vår lagkapten Rasmus Fröjdh, Felix Erlandsson och Rami Metovski.
 
Våra U-16 och U-17 vann även denna helgen. BK Höllviken -Malmö City FC (P-08) 4-1. Ett äkta hattrick av Otto Myllenberg Belfrage
 
Samtidigt som A-laget spelade hade P-07 hemmamatch mot Onsala BK, en säker seger med 5-1. Skönt att Isak Lindgren fick göra 1-0 och 2-0. Forwards behöver mål för sitt självförtroende. Båda målen fint framspelad av Axel Tegman.
 
Vårt damlag har fått en tuff start. Igår blev det en ny förlust med 11-1 mot Veberöd. Nu väntar Rydsgård och där behövs det verkligen en 3-poängare.
Summer Camp - nu är anmälan öppen!
2024-04-20 18:06

Gör er redo för tre dagar med fotbollsskola på Höllvikens IP!

 

BK Höllviken arrangerar återigen Summer Camp i midsommarveckan, fylld med fotboll, glädje och gemenskap

 

Datum och tid: måndag 17 juni - onsdag 19 juni. Kl. 9-15
varje dag.

Åldersgrupper: flickor och pojkar födda 2011 - 2016

Mat: Lunch, mellanmål och frukt ingår varje dag

Kläder: Alla deltagare får en tränings t-shirt och en fotboll från Puma, samt en BK Höllviken vattenflaska

Pris: 1800 kr

Anmälan: Sker via denna länk

 

Anmälan Summer Camp 2024! - BK Höllviken - SportAdmin

 

Sista anmälningsdag är 17 maj

 

Frågor? Kontakta kansli@bkhollviken.se

 

Vi välkomnar alla barn och ungdomar att delta! Passa på att ta del av roliga fotbollsaktiviteter, utvecklas som fotbollsspelare och hänga med kompisar i tre härliga dagar.

 

Obs!

Vi kommer i år inte arrangera ytterligare en Summer Camp. Så ta chansen att vara med i midsommarveckan!

 

Föreningens nya träningskläder från Puma
2024-04-20 18:02

 

Nu är vår medlemsportal uppdaterad med våra nya (och snygga) träningskläder från Puma! Kläderna är framtagna för att på bästa sätt passa när vi är aktiva. På portalen hittar ni också vårt föreningssortiment med kläder att använda utanför planen.

 

Ni beställer och betalar som vanligt själva via siten. Vill ni prova storlekar, så finns alla våra träningskläder för utprovning i kansliet på IP.

 

För att komma direkt till vår medlemsportal på Stadium, klicka bara på sortimentsbilden till höger på hemsidan, ovanför matchstället.

 

 

Obs!
Är du medlem hos Stadium? Glöm då inte "Stöd din förening" genom att ange ditt stöd till BK Höllviken. Logga bara in på Mina sidor på Stadium och lägg till BK Höllviken som förening. Båda ni och föreningen får då bonus på ert köp.

Bootcamp på Höllvikens IP!
2024-04-19 10:50

 

Vad gör du medans ditt barn har fotbollsträning? Tillsammans med Näset Bootcamp har vi satt ihop ett roligt och energigivande upplägg med utomhusträning på Höllvikens IP, perfekt nu när ljuset och värmen kommer och våren är här. Upplägget är ett exklusivt erbjudande för alla föräldrar till föreningens medlemmar. Investera i dig själv, inspirera ditt/dina barn till hälsa och fysiskt aktivitet och passa på att träffa andra föräldrar i den stora BK Höllviken-gemenskapen!

 

Erbjudandet innehåller en träning i veckan, vid 7 tillfällen. Start i början av av maj och sen kör vi fram till midsommar, häng med!

 

Läs mer och anmäl dig på länken nedan!

 

BK HÖLLVIKEN – NÄSET BOOTCAMP (nasetbootcamp.se)

 

Följ hemmamatcher LIVE
2024-04-18 17:04

Nu är säsongen igång och helgerna är fulla med matcher upp på vår idrottsplats. 

 

Vi vill tipsa om att ni kan streama flertalet hemmamatcher live - via Spiideo. Klicka på "BK Höllviken STREAM" till höger här på hemsidan, så ser ni vilka matcher som sänds. När vi närmar oss kommer där också finnas länk till att titta på matchen.

 

Men såklart är ni framför allt välkomna upp till IP och titta!

Vi förlänger samarbetet med GetAccept
2024-04-15 16:28

Vi vill berätta om ett samarbete som fortsätter - och som vi är väldigt glada för - nämligen det med GetAccept!


Inte bara delar de våra värderingar och brinner de för barn och ungdomsidrott, utan hjälper också föreningen med ett fantastiskt verktyg som förenklar vår köp- och säljprocess. Ett digitalt säljrum som......ja, löser det mesta! 

"GetAccept väljer att fortsätta sitt initiativ att stödja den så otroligt viktiga barn- och ungdomsidrotten. Genom att stödja BK Höllviken bidrar vi till att skapa en miljö där ungdomar kan växa och utvecklas inte bara som idrottare, utan också som individer.

 

BK Höllviken är inte bara en fotbollsförening. Genom sitt engagemang för att främja sport, hälsa och gemenskap samlar BK Höllviken människor i alla åldrar och bakgrunder. Vi på GetAccept delar deras passion för att bygga starka gemenskaper och främja en hälsosam livsstil. Vi är speciellt imponerade av deras intiativ Säkra Mål - I hjärtat av samhället.

 

Fotboll är inte bara ett spel. Det är en plattform för att lära sig värdefulla livsfärdigheter som teamwork, ledarskap och beslutsfattande under press. Genom att samarbeta med BK Höllviken ser vi fram emot att inte bara stödja en fantastisk fotbollsförening, utan också att bygga långvariga relationer och skapa positiva förändringar i vårt samhälle. 

 

Tillsammans är vi starka!"

 

Stort tack Mathias och hela GetAccept!

 

Damlag
Referat: Södra Sandby IF - BK Höllviken
DM Slutspel - Södra Sandby- BK Höllviken
2024-04-11 17:58, Damlag

Idag var det DM-match mot Södra Sandby. Nykomlingar i division II efter att under ett par år vara topplag i division I. Så sent som 2022 vann Södra Sandby seriefinalen mot självaste Trelleborgs FF som idag är i Allsvenskan. 

 

Deras satsning inledes 2018, det var många unga och talangfulla spelare som sökte sig till Södra Sandby. 

Kontentan är att inte lägga alla ägg i samma korg. Ifjol åkte dom ur med buller och bång.

Det var stora förluster, det blev en seger under hela 2023. Spelarförluster i mängder. Vilket gör att man som klubb måste ta sig en funderare. Bli aldrig beroende av en person.

 

Höll på att skriva gamla regler, men gör det ändå. Samtidigt imponerande hur Södra Sandby utvecklades under dom här gyllene åren. Det gör dom fortfarande liksom BK Höllviken. Gäller att ha tålamod.

Hur gick det då i dagens DM-match? Kvalité finns fortfarande i Södra Sandby. I halvlek stod det 5-1.

Det blev en svidande förlust med 11-2. Målskyttar var Elin Sahlström och Emma Fransson Darinder.

Södra Sandby ställde upp med ett ungt lag, inte märkvärt äldre än BK Höllviken. Dom hade en spelare född 2010 (!) imponerande. 

Ella Mårtensson, hon gjorde fem mål!

Däremot har Söndra Sandby en oerhört rutinerad trupp, vilket är viktigt för dom unga tjejerna i både match och träning.

 

Nu är fokus på seriespelet i division III och även förluster kan man lära sig någonting av.

 

Klyscha? Absolut men bjuder likväl på att " i en motvind stiger en drake".

 

/Jonas Brorsson

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS