SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Herrlag
Referat: IFÖ Bromölla IF - BK Höllviken
IFÖ Bromölla- BK Höllviken
2023-09-23 15:21, Herrlag
"Det är inte över förrän tjocka damen sjungit"
Detta kända citat från operans värld kan med fördel användas för situationen BK Höllviken befinner sig i.
 
BK Höllviken tog direkt ifrån matchstart tag i taktpinnen. Efter 7 minuter hade Viktor Andersson en bra möjlighet. Viktor kommer vara en nyckelspelare 2024. Han har dessutom kvalité att på sikt spela på en högre än Division III.
 
Trots ett stort spelövertag tar Bromölla ledningen med 1-0 efter 31 minuters spel.
 
Nästa kalldusch kommer när en frispark ifrån 40 meter letar sig. Det borde inte gå. Inte nog med Bromölla gör även 3-0 och uppförsbacken är enorm.
 
Våra spelare verkar inte klara trycket, vilket förvånar mig.Det finns kvalitet , dags att visa det.
 
Det blev även 4-0 och det mot ett lag i våra bottenregioner.
 
Höllviken fick in ett tröstmål i matchens 81:a minut genom inhopparen Noa Mattsson.
 
Bromölla som avslutar med derby mot Sölvesborg och Borstahusen kommer ta minst 3 poäng. BK Höllviken måste besegra just Borstahusen och Veberöd i sista omgången. En rysare så här när hösten närmar sig.
SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET
Många barn mår dåligt i tystnad
2023-09-12 19:30, SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET

Inget barn borde behöva hantera svåra känslor ensamma. Att prata med en närstående kan vara det första steget mot att må bättre. Därför vill vi uppmuntra er alla att börja veckan genom att fråga ett barn i er närhet hur de mår. Och kanske det viktigaste av allt: lyssna på svaret.

❤️🤍🖤

Välkomna till Skånes Vintermästerskap!
2023-09-06 14:07

Välkomna till årets Skånes Vintermästerskap!

 

Vi har nu glädjen att bjuda in alla Flick och Pojklag som är födda 2010-2014 till vinterns Skånes Vintermästerskap!

 

Mer info och anmälan hittar du HÄR!

Jonas Brorsson ny sportchef i BK Höllviken
2023-09-05 10:20

BK Höllviken gör en strategisk organisationsförändring och anställer en sportchef i föreningen. Den sportsliga ledningen förstärks av Jonas Brorsson, som återkommit till föreningen denna säsong som assisterande tränare i Herrlaget.

 

Föreningen BK Höllviken fortsätter att växa och anställningen av en sportchef är en del i det långsiktiga arbete man genomför.

Jonas Brorsson har en gedigen fotbollsbakgrund, inte minst som spelare i Trelleborgs FF, där var han även Sportchef 1997-2004, Jonas har även arbetat som talangscout för Nordic Sky.

Jonas kliver nu in i en ny roll i BK Höllviken som sportchef, med övergripande ansvar för 11-11verksamheten. Rollen är på deltid, 50% och som han påbörjar från och med den 4 september. Jonas kommer arbeta tätt med vår ungdomskoordinator Niklas Lindgren.

 

Alex Dahlquist, styrelsen:

”BK Höllviken har satt upp tre huvudsakliga målsättningar för sin verksamhet. Att föreningens representations lag skall bestå av 75% egna spelare, ha verksamt för både topp och bredd samt vara en av de starkaste föreningarna i Sydvästra Skåne.  

För att nå dessa målsättningar har vi sett ett behov av att stärka den sportsliga kompetensen i föreningens äldre lag där vi måste arbeta mer strukturerat och långsiktigt med de sportsliga frågorna. Vi måste bli bättre på att ta hand som våra ambitiösa spelare så att de får rätt utmaningar.

Vi har därför letat efter en person med ett stort kontaktnät, en bred erfarenhet från fotbollen, och ett stort intresse för spelarutveckling. Vi är stolta och glada att kunna presentera ett sånt här starkt tillskott till vår organisation och tillsammans skall vi arbeta för att föreningen skall uppnå sina målsättningar och fortsätta att utvecklas.”

 

Jonas Brorsson:

- ” Att få följa morgondagens spelare är spännande och samtidigt en utmaning. BK Höllviken skall utmana de som kommit längre och samtidigt skall vi värna om bredden.

Målsättningen som BK Höllviken fastställt är att 75% av representationslagen skall ha sin fostran i Höllviken, vi är redan där på dam men inte på herr ännu. Samtidigt tycker jag att 61% vi hade helgens herr match är bra.

Individens bästa i fokus, kommer vara viktigt för mig i min nya roll.”

Exklusiva förmåner till våra medlemmar
2023-09-03 16:25

Vi har spännande nyheter att dela med er!

 

BK Höllviken är stolta att bli sponsrade av Kakel Idéa AB och i samarbete med dem, har vi säkrat exklusiva förmåner åt er när det gäller badrumsrenoveringar och andra tjänster. Vi är övertygade om att detta kommer att vara till stor nytta för er och er hemmiljö.

 

Genom att följa enkla steg kan ni dra nytta av ert specialerbjudande:

 

  1. Gå till Kakel Idéa AB:s hemsida: https://hollviken.bad-varme.se/
  2. Klicka på menyn för att hitta "Medlem" - en särskild avdelning skräddarsydd för våra medlemmar.
  3. Ange lösenordet: Hollvikenvip2023 (Kom ihåg att detta lösenord är unikt för våra medlemmar och viktigt att hålla privat. Vid beställning måste ni kunna visa att ni är medlemmar hos oss.)
  4. Utforska och ta del av de exklusiva erbjudandena för badrumsrenoveringar och andra tjänster som Kakel Idéa AB erbjuder. Ni kommer att bli glatt överraskade av de förmånliga priserna och specialerbjudandena som bara tillgodoser er som medlemmar hos oss.
Andreas Dahlström blir vår nya Marknads-och evenemangsansvarig
2023-09-01 13:59

Vi har glädjen att meddela att Andreas Dahlström tillträder rollen som Marknads- och evenemangsansvarig i BK Höllviken. I sin roll kommer han att ansvara för föreningens sponsorer, evenemang och kommunikation. Andreas tar med sig en omfattande erfarenhet senast från Orkla Foods Sverige där han varit varumärkes- och marknadsansvarig för kända varumärken.

 

”Andreas kommer, med sin kompetens både på det strategiska som operativa planet inom marknadsföring samt kommunikation, bli ett väldigt bra tillskott till vårt BK Höllviken team. Erfarenheter som tillsammans med Andreas starka och långvariga intresse för fotboll kommer att utveckla och driva BK Höllvikens marknads- och evenemangarbete framåt. Andreas är en naturlig lagspelare och vi är glada att kunna välkomna honom till BK Höllviken”, säger ordförande Therese Rörstrand.

 

”Jag är glad och spänd inför uppdraget och ser mycket fram emot att lära känna Höllviken som klubb. Inte minst alla som är engagerade och arbetar här idag, på olika vis. Tillsammans hoppas jag vi kan utveckla redan framgångsrika evenemang, få klubben att synas och höras än mer samt utveckla båda befintliga och nya samarbeten.”

 

Andreas tillträder sin roll fullt ut den 6 november 2023 och ni träffar honom på Höllvikens IP.

 

Styrelsen vill samtidigt rikta ett stort tack till Sara Persson som varit projektanställd under rekryteringsprocessen. Sara kommer arbeta september ut men även vara behjälplig efter det för att säkerställa en smidig överlämning till Andreas. Vi önskar Sara lycka till i framtida utmaningar.

 

/Styrelsen

SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET
En gemensam insats för positiva matchupplevelser
2023-08-29 19:30, SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET

Nu när säsongen har äntligen börjat är det en perfekt tidpunkt att påminna oss själva om vår roll i att skapa en positiv och inkluderande atmosfär för alla barn och ungdomar som är involverade i idrotten. Vi har möjligheten att tillsammans forma varje matchdag till en minnesvärd och inspirerande händelse för alla inblandade – spelare, domare och supportrar.

 

Genom samarbete kan vi skapa en stöttande och respektfull miljö som gynnar alla. Spelarna behöver känna sig trygga på planen, ha möjlighet att utvecklas och trivas med sporten de älskar. Domarna spelar en avgörande roll och förtjänar också respekt och uppmuntran för sitt arbete. Supportrarna, som är själva hjärtat av varje evenemang, har kraften att genom sitt engagemang och positiva beteende sätta tonen för en glädjefylld atmosfär.

 

Låt oss tillsammans bidra till att skapa en fotbollsvärld där alla känner sig välkomna och sedda. Genom att agera som förebilder och främja respekt, kamratskap och sportsmanship skickar vi en stark signal om att idrotten är en plats där alla kan blomstra och växa. Låt oss uppmuntra varandra, stötta varandra och skapa en stark gemenskap som omfamnar mångfald och inkludering.

 

❤️🤍🖤
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herrlag, 23/09 15:21 
F 2016/2017, 13/09 13:36 
SÄKRA MÅL - I HJÄRTAT AV SAMHÄLLET, 12/09 19:30 
F 2014/2015, 11/09 19:31 
Herrlag, 10/09 18:02 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS