SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Välkomna till Skånes Vinter Mästerskap!
2021-09-02 12:46

Vi har nu glädjen att återigen bjuda in lag från hela Skåne till Vintermästerskapen 2021-2022!

 

Skånes Vinter Mästerskap är en förberedande träningsturnering som startar under hösten, pågår hela vintern och avslutas till våren och ger spännande och utvecklande matcher under det långa vinteruppehållet
I den senaste upplagan deltog 159 lag som spelade över 500 matcher i fem olika klasser. 

Anledningarna till att BK Höllviken startade Skånes VinterMästerskap är flera:
• Träningsmatcher ersätts och blir spännande utvecklingsmatcher
• Chans att spela matcher under det långa vinteruppehållet
• Mindre administration – lagen behöver inte jaga motståndare till träningsmatche

 

VÄLKOMNA!!

 

HÄR hittar ni mer information och anmäler er!

Stoby Måleri förlänger! "I dessa tider ser vi vikten av vad sponsring kan göra!"
2021-08-31 09:43

BK Höllviken är otroligt stolta att kunna presentera Stoby Måleri som förlängt sitt partnerskap i föreningen! På frågan om vad som var den avgörande faktorn svarar Magnus Assarsson: 

- I dessa tider ser vi vikten av vad sponsring kan göra! Vi har sett hur idrotten har räddat många barn och ungdomar under pandemin och verkligen fått en överblick på hur viktigt det är att bidra till folks välmående!


Stoby Måleri är en målerifirma som funnits sedan 1969 och har expanderat till att bli en av Sveriges största målerifirmor. Idag har man utvecklad sin verksamhet och kan erbjuda helhetslösningar på hantverkartjänster. Besök gärna hemsidan för vidare information: www.stoby.se

 

Projektledarna, Johan Sjöström och Magnus Assarsson, har många års erfarenhet nere på Näset och över 20 års erfarenhet i branschen.
Trots storleken på bolaget så är inget jobb för litet. Med konkurrenskraftiga priser och snabb service levererar Stoby alltid bra resultat. Något som gjort att man är ett av de mest rekommenderande bolagen i södra Sverige.

 

Är du eller ditt företag intresserade av offert är ni välkomna att höra av er.

Magnus.assarsson@stoby.se – 040-287805

Johan.sjostrom@stoby.se – 040-287806

www.stoby.se

Välkomna till BK Höllviken och Höllvikens IP!
2021-07-15 18:49

Äntligen får vi hälsa er välkomna tillbaka till Höllvikens IP!

Vi fortsätter följa de råd och rekommendationer som gäller för fotbollen och det är därför viktigt att vi fortsätter att hjälpas åt ett tag till!

 

Från idag är det äntligen möjligt för oss att välkomna er tillbaka till Höllvikens IP

Kom gärna och heja fram alla duktiga spelare och lag!

 

Dock gäller fortfarande att vi hjälps åt att INTE skapa trängsel eller köbildning!

 

Tänk på att inte besöka, träna eller spela match ifall du:

  • känner dig sjuk
  • om du har symptom såsom feber, torrhosta, huvudvärk eller halsont
  • om någon i din närhet drabbats av Covid-19

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan.

 

Ta gärna cykeln till Höllvikens IP, det spelas många roliga matcher 

Välkomna!

Miniserien i samarbete med Skånes Djurparks Björnliga!
2021-06-30 18:18

Vi hälsar er välkomna till vår Miniserie, med 3mot3 fotboll, 

för alla barn födda 2014 under hösten, med start den 28/8,  och därefter den 11/9 och 25/9

 

Vi följer noga utvecklingen och följer noga de råd och rekommendationer som gäller fotbollen från Folkhälsomyndigheten, Svenska Fotbollsförbundet och Skånes Fotbollsförbund

Miniserien kommer endast spelas under så säkra former som det är möjligt

 

I Höst spelar vi i samarbete med Skånes Djurparks Björnliga! Med spännande överraskningar!

 

 

Vi har öppnat anmälan till Höstens Miniserie som kommer spelas den 28/8, 11/9 och den 25/9, HÄR kan du läsa mer om Höstens Miniserie och anmäla ditt/dina lag

 

Välkomna till Höllvikens IP och BK Höllvikens Miniserie!

Halör Invitational 2021!
2021-06-30 13:34
Vi har nu glädjen att hälsa välkomna till Halör Invitational 2021 som kommer spelas under höstlovet istället för under Kristi Himmelfärdshelgen.
Återigen hoppas vi samla några av Sveriges allra bästa lag i de fyra olika klasserna, F13, F15, U14 och U15 till Halör Invitational
 
Mer information hittar ni på nedan länkar eller på Halör Invitationals egen sida HÄR
 
 
Vi hälsar alla lag, spelare och ledare hjärtligt välkomna till årets Halör Invitational, Skåne, Vellinge och Höllviken!
 
Diplomerad Förening
2021-06-30 10:42

Till våra medlemmar,

 

Under 2018 arbetade BK Höllviken fram en tre års strategi för 2019-2021 med tillhörande strategi- och styrdokument. Mer om detta kan Ni läsa på BK Höllvikens hemsida: http://www.bkhollviken.se/sida/?ID=51912

 

Nu påbörjas arbetet med revidering och uppföljning av strategin för nästa period 2022-2024. Detta arbete kommer att genomföras med Svenska Fotbollsförbundets och deras process för Diplomerad Förening som kan beskrivas som en paketering och struktur av fotbollens föreningsutveckling.
Svensk fotboll har identifierat ett antal målbilder som tillsammans beskriver en bra fotbollsförening. Utifrån dessa målbilder har det sedan skapats ett antal kriterier för föreningar att arbeta med.

 

Läs mer om Diplomerad förening: www.svenskfotboll.se/diplomeradforening

 

Som ett första steg i detta arbete kommer vi inom kort att skicka ut en anonym enkät till våra ledare (21 frågor) för att få en bild av vad våra ledare tycker om föreningen.
I steg 2 kommer våra spelare/vårdnadshavare att genomföra en liknande enkät (19 frågor).


När ledare och spelare/vårdnadshavare har besvarat enkäten kommer vi att få en sammanställning över resultaten som sedan ligger till grund för att utveckla föreningens verksamhet inom ramen för Diplomerad förening. Vi vill betona vikten av att dina svar är av stor betydelse, här har du din chans att påverka verksamheten vars syfte med enkäterna är att det ska bli enklare och tydligare för BK Höllviken att arbeta med sin utveckling- och förbättringsresa som kommer alla våra medlemmar till nytta!

 

Stort tack på förhand för din medverkan.

För mer information kontakta:
Ulf Lilius genom styrelsen
ulf@lilius.eu

Information från BK Höllvikens styrelse Q2
2021-06-29 14:50

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Äntligen kom seriespelet igång för alla våra lag och publiken har återigen fått besöka Höllvikens idrottsplats. Även om öppnandet har skett gradvis och under fortsatta restriktioner så har det varit härligt att se en levande idrottsplats igen.

 

Landslagets Fotbollsskola genomfördes på idrottsplatsen den 21-23 juni med ca 200 barn och ungdomar födda 2007-2013. Evenemanget var mycket lyckat och uppskattat med fint väder, duktiga instruktörer och grymma deltagare.

 

Den 22 juni gästades vi av Malmö FF:s damlag för seriematch i division 3 sydvästra. Vårt damlag stod upp bra i första halvlek och MFF fick arbeta hårt för att skapa målchanser. I andra halvlek tröt krafterna något och siffrorna rann iväg, men laget skall ha all heder för prestationen. Insatsen bådar gott för det fortsatta seriespelet.

 

Diplomerad Förening

Som tidigare kommunicerats så har arbetet med uppföljning av strategin för nästa period 2022-2024 påbörjats med utgångspunkt från Svenska Fotbollsförbundet process för Diplomerad Förening. En självskattningsenkät gick i april ut till alla ledare och spelare/vårdnadshavare i föreningen. Tack till alla er som svarade och bidrog till vårt fortsatta strategiarbete!

 

Styrelsen har tillsammans med representanter från Skåneboll och RF-SISU Skåne påbörjat analysen av enkäterna, vilket skall utmynna i en handlingsplan. Det mesta som framkommer från enkäterna är positivt, men vi har såklart en del förbättringsområden också, där arbetet kring ledarförsörjning är värt att nämna.

 

Vi återkommer med mera information under arbetets gång.

 

Avslutningsvis

Vårens seriespel har nu avslutats för de flesta av våra lag och ett välbehövligt sommaruppehåll väntar. Passa på och njut och ladda batterierna inför höstsäsongen.

 

Vi önskar er en fin sommar!

 

Bästa fotbollshälsningar Styrelsen BK Höllviken

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS