SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Välkomna till Skånes Vinter Mästerskap!
2022-09-21

 

Vi har nu glädjen att återigen bjuda in lag från hela Skåne till Vintermästerskapen 2022-2023!

 

Skånes Vinter Mästerskap är en förberedande träningsturnering som startar under hösten, pågår hela vintern och avslutas till våren och ger spännande och utvecklande matcher under det långa vinteruppehållet

Anledningarna till att BK Höllviken startade Skånes VinterMästerskap är flera:
• Träningsmatcher ersätts och blir spännande utvecklingsmatcher
• Chans att spela matcher under det långa vinteruppehållet
• Mindre administration – lagen behöver inte jaga motståndare till träningsmatche

 

VÄLKOMNA!!

 

HÄR hittar ni mer information och anmälan!

Erbjudande och Tävling med Stadium Team Sales!
2022-09-03 10:31

Just nu erbjuder Stadium BK Höllvikens medlemmar 25% rabatt på sitt fotbollssortiment både i butik och i sin webshop, för rabattkod och villkor läs i annonsen.

 

Glöm inte heller registrera er för just ert lag när ni handlar på Stadium, just nu pågår en tävling där det lag som fått flest registreringar till den 30/11 kommer få en fin julklapp till hela laget, så registrera er redan idag HÄR!

 

Information från styrelsen Q3
2022-08-29 09:06

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Efter ett välbehövligt sommaruppehåll så är höstsäsongens träningar och seriespel igång för fullt. Vi kan dock konstatera att mycket har hänt i föreningen och på idrottsplatsen strax innan och under sommaren. Bland annat har K2 lagts om med nytt konstgräs och vi har nu två konstgräsplaner på IP i absolut toppklass. Våra lag har återigen fått möjlighet att åka iväg på cuper under sommaren, vilket är väldigt kul men också viktigt för att bygga laganda.

 

För våra tävlande lag (från 13 år och uppåt) är det värt att lyfta fram några fina resultat under våren och sommaren. Herrlaget ligger trea i divison 3 och lyckades också besegra Torns IF från division 1 i DM och är nu klara för kvartsfinal mot Lunds BK (div1) hemma på Höllvikens IP den 7 september kl 19.00.

 

P19 slutade trea i sin juniorserie, division 2. P06 gjorde också en fin prestation i Skåneserie B och slutade på en tredjeplats. F06 vann sin serie och kvalificerade sig till Skåneserien i höst. Både P07 och P08 säkrade spel i Skåneserie A i höst och matchas nu mot bästa tänkbara motstånd. Även F08/09 och P09 har i år börjat tävla och gjort fina prestationer i sina serier.

 

Halör Cup och Halör Invitational 26-28 maj

Halör Cup för pojkar och flickor födda 2012 arrangerades under Kristi Himmelfärdshelgen med strax under 90 deltagande lag. Före pandemin har vi lyckats attrahera upp till 160 lag, men efter två inställda år får vi betrakta det som en nystart. Många lag var fortsatt restriktiva till att delta i den här typen av event, vilket även andra turneringar fick erfara under våren och sommaren. Evenemanget var dock lyckat och de deltagande lagen var nöjda och glada. Parallellt med Halör Cup för 10-åringar spelades Halör Invitational för F15 på Höllvikens IP med åtta deltagande lag. Verkligen kul att få se och uppleva högklassig ungdomsfotboll på nära håll. Slutsegrare i A-slutspelet blev Hammarby IF och i B-slutspelet Malmö FF.

 

Sommarfotboll

Under midsommarveckan genomfördes en sommarcamp för barn födda 2014 och äldre med hela 190 deltagare och 20 ungdomsledare. Campen var som vanligt väldigt lyckad och uppskattad samt även en fin möjlighet för våra ungdomsspelare att utvecklas som ledare och instruktörer.

 

Miniserien

Under våren spelade vi tre omgångar i Höllvikens miniserie för pojkar födda 2015 med 48 deltagande lag. Matcherna spelas 3 mot 3 med sarg enligt de nya nationella spelformerna.

I höst, med start den 27 augusti, startar miniserien igen med tre nya omgångar för både pojkar och flickor födda 2015.

 

Ambitionsträningen

Ambitionsträningen, som är en möjlighet för våra ungdomar födda 2007-2009, är återigen i full gång och pågår hösten ut med träning två dagar extra utöver ordinarie träning. Fokus är på individuell träning och i höst är det ca 40 spelare som tagit möjligheten att träna extra av Niklas Lindgren och Bengt Green.

 

Supercamp

10-12 augusti arrangerades en camp i samarbete mellan BK Höllviken och Supercoach, som är en appbaserat verktyg för träningsplanering som främst används av våra ledare för de yngre lagen. 90 barn i åldern 8-13 år deltog i sex träningspass med fokus på individuell utveckling.

 

Utbildningar för våra ledare

När pandemin tog fart igen i början av året så fick vi återigen ställa in våra planerade utbildningar för våra ledare. Utbildningarna har nu kommit igång igen och vi har genomfört Grönt kort utbildningar under sommaren. För närvarande pågår en omgång av Tränarutbildning C och fler omgångar är planerade i höst.

 

Showroom på IP

Vi har nu inrett ett showroom på IP där ni kan prova stora delar av vårt PUMA sortiment. Det kan vara läge att redan nu beställa träningskläder inför höst och vinter.

 

Halör Invitational v44

På höstlovet kommer vi återigen att arrangera Halör Invitational i klasserna F13, F14 och P14. Vi håller som bäst på att fylla upp klasserna där ambitionen är 16 lag i varje åldersklass. För närvarande har vi totalt ca 30 anmälda lag så det återstår en del arbete innan vi är i mål.

 

Vi ser fram emot en fortsatt fin höstsäsong

 

Bästa hälsningar Styrelsen BK Höllviken

SUPERCAMP HÖLLVIKEN!
2022-08-13 10:21

Vi vill tacka alla fantastiska barn och ungdomar som var med på vår Supercamp i veckan!

Vi hoppas ni haft lika roligt som vi!

 

Vi tackar även Supercoach och Mo för att ni kom till Höllviken och höll i campen!

Vi hoppas ni kommer tillbaka en annan gång!

 

Tack även till alla våra egna fantastiska ledare som har hållt i all träning i tre supervarma dagar, ni är guld värda!

 

Höllvikens Sommarfotboll!
2022-06-22 14:46

ETT STORT TACK TILL ALLA HÄRLIGA BARN OCH UNGDOMAR SOM VARIT MED OSS PÅ VECKANS SOMMARFOTBOLL!

 

VI TACKAR ÄVEN ALLA VÅRA FANTASTISKA UNGDOMSLEDARE FÖR Ett FANTASTISKT BRA JOBB!

 

VI ÖNSKAR ER NU EN RIKTIGT HÄRLIG SOMMAR!

 

Missade ni veckans camp?

I augusti finns en ny chans, läs mer och anmäl er HÄR! 

 

Kolla gärna igenom alla de härliga bilderna från Sommarfotbollen HÄR

BK Höllviken söker Verksamhetsansvarig!
2022-06-17 15:48

BK Höllviken söker Verksamhetsansvarig!                                                              

 

BK Höllviken grundades år 2011 genom en sammanslagning av Höllvikens GIF och BK Näset.

Gemenskap, glädje och utveckling är viktiga ledord som genomsyrar klubbens verksamhet, från fotbollsskolan till seniorlagen. Föreningen erbjuder barn och ungdomar en meningsfull fritidssysselsättning och en möjlighet att utvecklas som fotbollsspelare, utifrån individens egna förutsättningar och mål.

 

BK Höllviken har idag ca 1500 medlemmar, nästan 1000 aktiva, 140 ledare och omsätter ca 7 Mkr. Föreningen strävar mot att fortsatt vara sydvästra Skånes största fotbollsförening och har Höllvikens Idrottsplats som hemmaplan.

 

Vill du jobba i en välfungerande klubb med ekonomi i balans, engagerade medarbetare, fotbollsälskande ungdomar och stöttande föräldrar? Och dessutom på en av Sveriges vackraste platser, Höllviken? Då ska du söka jobbet som Verksamhetsansvarig!

 

Vad innebär rollen?

Rollen är ny, vilket innebär att du kommer få vara med och utforma den. Det är inte en traditionell klubbchef vi söker.

 

Ansvaret omfattar bland annat:

  • Verkställa styrelsens beslut enligt föreningens gällande strategidokument och budget
  • Delta i styrelsemöten och agera länk mellan styrelsen och anställda
  • Personalansvar för 3 medarbetare; 1 marknad- och evenemangsansvarig, 1 ungdomskoordinator och 1 kanslist
  • Coacha medarbetarna gällande ansvarsfördelning och planering, och stötta dem i deras utveckling genom medarbetarsamtal, uppföljning och teammöten
  • Kontakt och samordning med råden: fotbollsrådet, kansli-och ekonomiråd, marknad och event-rådet, säkra mål i hjärtat av samhället-rådet, samt idrottsplats- och föräldrarådet
  • Planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten
  • Genomföra årsplanering och projekt; återkommande event, träningsplanering mm
  • Delaktig i framtagande av budget tillsammans med anställda och styrelsen samt säkerställa att den följs och vid avvikelser föreslå och vidta korrigerande åtgärder
  • Kontakt med stat, kommuner och stiftelser

Arbetstid är 40 h/vecka, i huvudsak förlagd mellan kl 09.00 och 17.00, men du förutsätts även ibland arbeta på kvällar och helger, eftersom mycket av föreningens verksamhet bedrivs då. Rollen rapporterar till klubbens ordförande, och är placerad på kansliet på Höllvikens IP.

 

Vem är du?

Du har tidigare haft en liknande roll, gärna i ideell förening. Du har erfarenhet av projektledning samt goda ekonomikunskaper. Vi kommer lägga stor vikt vid din ledarerfarenhet och ditt intresse för ledarskap, samt att du är en duktig kommunikatör. Det är också viktigt att du har egen drivkraft, är självgående, proaktiv och organiserad. Fotbollskunskaper är meriterande! Naturligtvis en fördel om du är lika sportintresserad som vi är.

 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en roll med stort eget ansvar, i en förening som vill ligga i framkant. Våra värderingar Gemenskap, Glädje och Utveckling är viktiga för oss och du kommer spela en viktig roll för att upprätthålla dem.

 

Du får stor frihet att driva arbetet med att utveckla föreningen och fotbollsverksamheten tillsammans med ditt team. Du får jobba i en dynamisk miljö och bidra till att utveckla våra barn och ungdomar, och även bidra till samhället genom att erbjuda en meningsfull fritid till våra medlemmar.

 

Föreningen tillämpar kollektivavtal via Arbetsgivaralliansen - Branschavtal Idrott - och du omfattas av dess villkor och förmåner.

 

Din ansökan

Sänd din intresseanmälan med CV och personligt brev till fredrik.andersson@bkhollviken.se senast den 15 juli 2022. Vi tillämpar löpande urval så skicka ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi med AMLL Consulting AB. För frågor, kontakta ordförande Fredrik Andersson tel 0734-214893.

BK Höllvikens nya profilkläder från Puma!
2022-06-07 10:00

Nu äntligen är vår nya webshop öppen för att beställa nya träningskläder och profilprodukter från Puma!

Kolla in alla nyheterna!

 

HÄR går du in för att se och beställa de nya träningskläderna.

 

Övriga produkter ur BK Höllvikens föreningsprofil:

HÄR kan du se övrigt utbud som vi just nu erbjuder er som medlemmar i föreningen:

Detta sortiment beställs via kansliet, annica.ekvall@bkhollviken.se

 

Från och med måndag eftermiddag finns allt att prova på Höllvikens IP eller redan nu i Stadium butiken på Svågertorp*.

 

*Ta hjälp av butikspersonal för att öppna till vårt showroom

Öppettider Stadium Svågertorp

Mån-fre          10-20

Lör                  10-17

Sön                 10-17

 

VÄLKOMNA!

 

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F 2014/2015, 24/06 10:19 
F 011, 27/05 11:00 
Fotbollsskolan PF 2017, 24/04 12:35 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS