SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Nu finns behandling och rehab att boka på IP
2024-06-10 14:26

Vi har startat ett samarbete med Rasmus Fröjd och hans företag; RF Rehab & Fitness. Flera av er ledare känner nog igen Rasmus, sedan ledarträffen i höstas där han höll en uppskattad utbildning i skadehantering.

 

Rasmus kommer vara involverad i föreningen framåt och det på flera sätt.  Bland annat som spelare i herrlaget, samt fysio i våra representationslag. Han kommer också att kunna utbilda ledare mfl. i idrottsskador och rehab. Från och med torsdag denna veckan (13/6) kommer Rasmus också att erbjuda behandling och hjälp, ex. skador eller behov av rehab, på plats på Höllvikens IP. Detta till alla i föreningen som behöver det. Detta blir en efterfrågad, snabb hjälp med behandling och rådgivning till våra spelare.

 

Det finns tider att boka varje torsdag mellan 16:30 och 17:30. En tid är
20 min och kostar 400kr.
Boka genom att skicka ett mail till kansli@bkhollviken.se!

Kulladals FF - BK Höllviken 3-0 (0-0)
2024-06-08 16:47
Innan vi pratar om dagens match måste vi kortfattat prata om dagens motståndare. Kulladals FF bildades 1938.
 
Det som fascinerar är att det är en klubb mitt i stan som fungerar precis som en liten klubb på landet.
 
En gång har Kulladals FF spelat i division II, detta var 1994 och det var med väldigt många spelare som hade Kulladal som moderförening.
 
Något som också intresserar mig är hur många allsvenska spelare som har sin bakgrund i Kulladal ?
 
Det är inte så många. Det började med Stig Isgren som spelade i IFK Malmö på 50-talet. Sedan var det Ingvar Svahn som gick till MFF och hade en fin karriär där.
 
Den mest kände är Stefan Schwartz som lämnade Kulladal som 13-åring till MFF. Spelade bla i Bayern München som ungdomsproffs. Benfica,Fiorentina,Arsenal mm. Dessutom VM-hjälte 1994.
 
Mattias Concha var 17 år när han gick till MFF. Amin Sarr har också Kulladal som moderklubb. Var där till 15 år. Via Husie,TFF,MFF är han nu i Frankrike. Just nu utlånad till Wolfsburg.
 
Det blev på nytt en förlust trots en bra insats. Första halvlek är bra även om den också innehöll skönhetsfel.
 
BK Höllviken måste lära sig värdera i uppspelsfasen. Vi ger bort bollen för enkelt och det i sin tur orsakar osäkerhet i laget.
 
Vi borde tagit ledningen men en bra målvakt räddade Inas Suljics avslut.
 
Det är inte första gången vi går in till halvtidspaus och känner att vi gjort det bra.
 
Att då få ett mål i nacken i 47:e minuten sänkte oss. Så här fungerar fotbollen, det handlar väldigt mycket om psykologi. Ett lag som BK Höllviken har "vant sig" att förlora.
 
Att vi tilläts dominera dom sista 30 minuterna berodde på att Kulladal ledde med 3-0.
 
Uttrycket tåget har snart lämnat perrongen blir mer och mer aktuell. Halva serien är avverkad, innebär 11 matcher kvar. För att nå kvalplatsen lär det krävas minst  5 segrar.
 
Nu återstår det en hemmamatch på torsdag innan vi går på ett litet sommaruppehåll. 
 
För motståndet står serieledarna NK Croatia. Vi spelade 1-1 i premiären borta.
 
Jonas Brorsson 
Kansliet stängt fredag 7/6
2024-06-05 13:41

På nationaldagen imorgon, samt fredag 7 juni har kansliet stängt. Idag har vi öppet fram till kl. 16:00 och välkommen att kontakta oss som vanligt på måndag igen.

 

Ha en fin nationaldag och helg, när den kommer!

 

/Gänget uppe på IP

BK Höllviken - Hallands Nations FF 1-2 (1-1)
2024-06-02 16:07

Det var varmt idag och efter första halvlek var BK Höllviken inte att känna igen. Det var segt och utan en storspelande Emma Quick hade siffrorna i halvlek varit 1-5.

 

Hallands Nation tog ledningen redan efter 5 minuter. Först en bra räddning av Emma Quick men på returen var hon chanslös. BK Höllviken fick till en kvittering efter 20 minuter. En soloprestation av Emma Fransson Darinder som avslutades med en behärskad bredsida vid bortre stolpen.

 

Ett kvitteringsmål brukar vara en väckarklocka men inte idag. Det var chanser på chanser men en storspelande Emma Quick räddade Höllviken. På en hörna uppstod det kalabalik och det räddades på mållinjen och en befriande spark ifrån BK Höllviken nådde fram till Isabelle Melander som sprang ifrån sin försvarare. Isabelle gjorde allting rätt men tyvärr gick hennes fina bredsida utanför stolpen. En rush på 50 meter, då stod matchklockan på 35 minuter.

 

Hallands Nations FF sköt i stolpen och innan halvleken var slut hade Emma Quick gjort en ny räddning på friläge.

 

Tränaren Mattias Nilsson Sjöberg gav tjejerna en liten uppsträckning i halvlek. Det var också ett piggare och bättre BK Höllviken dom första 15 minuterna i andra halvlek. Så ledningsmålet kom olyckligt i matchminut 60.

 

Någon forcering blev det aldrig, tjejerna försökte och försökte men det blev inga avslut och i ärlighetens namn inga målchanser heller. Det var för tamt på den sista tredjedelen.

 

Matchens behållning var 42-åriga Emma Quick som inte spelat fotboll på över 10 år. en bra scouting av Mattias Nilsson Sjöberg som upptäckte henne i Korpen!

Sommaravslutning för Miniserien
2024-06-01 20:28

Fler bilder (+30) >>

Idag var det avslutning för vår Miniserie.

Vi vill tacka alla lag som varit med oss hela våren!

Ett stort tack till er alla för den fantastiska stämning våren bjudit på och för alla spännande matcher!

 

Den 24/8 startar vi höstens serie, för mer info och anmälan, läs mer HÄR!

 

Välkomna!

Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Följ hemmamatcher LIVE
2024-05-22 17:04

Nu är säsongen igång och helgerna är fulla med matcher upp på vår idrottsplats. 

 

Vi vill tipsa om att ni kan streama flertalet hemmamatcher live - via Spiideo. Klicka på "BK Höllviken STREAM" till höger här på hemsidan, så ser ni vilka matcher som sänds. När vi närmar oss kommer där också finnas länk till att titta på matchen.

 

Men såklart är ni framför allt välkomna upp till IP och titta!

Föreningens nya träningskläder från Puma
2024-05-21 18:02

 

Nu är vår medlemsportal uppdaterad med våra nya (och snygga) träningskläder från Puma! Kläderna är framtagna för att på bästa sätt passa när vi är aktiva. På portalen hittar ni också vårt föreningssortiment med kläder att använda utanför planen.

 

Ni beställer och betalar som vanligt själva via siten. Vill ni prova storlekar, så finns alla våra träningskläder för utprovning i kansliet på IP.

 

För att komma direkt till vår medlemsportal på Stadium, klicka bara HÄR eller på sortimentsbilden till höger på hemsidan, ovanför matchstället.

 

 

Obs!
Är du medlem hos Stadium? Glöm då inte "Stöd din förening" genom att ange ditt stöd till BK Höllviken. Logga bara in på Mina sidor på Stadium och lägg till BK Höllviken som förening. Båda ni och föreningen får då bonus på ert köp.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS