SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Nytt samarbete med Ica Toppen
2024-02-22 09:52

Toppen! 
Det summerar väl känslan nu när Jens och hela Ica Toppen återigen är med som sponsor till föreningen. 


Ica Toppen har ett stort engagemang för föreningslivet i Höllviken och nu inte minst i vår förening. Toppen kommer att få en plats på bröstet på vår nya tränings T-shirt, synas mycket på IP och vi ser fram emot att utveckla andra bra samarbeten oss emellan framåt.


Likt Höllvikens IP, är Toppen en verklig mötesplats på orten. Det är också en av landets bästa Ica butiker, med utmärkelser som bland annat Årets butik. Få förunnat att ha en butik som Toppen på hemmaplan här i Höllviken. 


Förutom hela Ica Toppens engagemang, kommer Jens också kommer vara involverad i träningen uppe på IP. Ni kommer hitta honom på måndagseftermiddagarna, där han stöttar ledarna i P2011.


Vi riktar ett STORT tack till Ica Toppen för ert engagemang i BK Höllviken!

Återigen dags för Ambitionsträning
2024-02-20 11:01

Nytt år, ny säsong och det betyder återigen dags att starta upp säsongens ambitionsträning! Träningen har växt till ett mycket uppskattat initiativ, med högt deltagande och engagemang från många spelare i klubben, både bland pojkar och flickor.

 

Men vad är då ambitionsträning och vem vänder den sig till? Niklas Lindgren, ungdomsansvarig, berättar mer;

 

”Satsningen på ambitionsträning är ett sätt att erbjuda spelare med intresse och ambition, en ytterligare möjlighet i sin spelarutveckling. Viktigt att vi, i föreningens regi och här i Höllviken, kan erbjuda alla spelare möjligheter att utvecklas. Fokus i träningen ligger på utveckling av teknik, passningar, tillslag, individuella färdigheter, spelförståelse och funktionsträning. Kort förklarat är det en fördjupning, med fokus på den individuella utvecklingen”, berättar Niklas

 

Från det år man fyller 13 år, så kan pojkar och flickor i BK Höllviken anmäla sig till ambitionsträning. Men rent praktiskt, när genomförs den?

 

”Träningen av två extra träningstillfällen i veckan utöver sin ordinarie träningstid. Tiden är 16:00-17:15 och genomförs de dagar man inte har ordinarie träning. Vi planerar att starta v.10. Viktigt att påpeka är ambitionsträningen är en extra möjlighet till träning, som bygger på lust och motivation. Den får inte ske på bekostnad av lagträningen, som alltid går först”, fortsätter Niklas.

 

Så, varmt välkomna till årets ambitionsträning. Maila niklas@bkhollviken.se om ert barn vill vara med!

Valberedningens förslag inför Årsmötet den 6/3 2024
2024-02-15 15:45

I enlighet med klubbens stadgar vill vi nu presentera valberedningens förslag på kandidater till årsmötet 2024.

 

Nyval ledamöter på 2 år

Anders Lindberg

Markus Meijer

Mikael Radnell

 

Omval suppleant på 2 år

Sara Persson 

 

Caroline Berqkvist och Elin Sahlström lämnar styrelsen och valberedningen tackar dem för ett fantastiskt engagemang och arbete.

 

Valberedningen genom Fredrik Lamotte

Cupgeneralen har ordet
2024-02-12 09:21

Planeringen för årets största evenemang – Halör Cup – är i full gång! Som vissa av er vet, Nordens största fotbollscup för 10-åringar. I år är det dessutom jubileum, då det blir den 40:onde gången föreningen arrangerar cupen. Den 9-11maj går evenemanget av stapeln och med 3 månader kvar är planeringen inför cupen inne i en intensiv fas. I år är det BK Höllvikens åldersgrupp 2014 som håller i stafettpinnen.

 

Halör Cup är både föreningens största och viktigaste evenemang. Inte minst när det kommer till intäkter och planering. Det är dessutom ett skyltfönster för oss som förening och vårt varumärke att synas och höras runt om i Skåne och fotbollssverige. Cupen handlar även mycket om att lära känna varandra i föreningen, samarbeta och skapa något unikt tillsammans. Ett samarbete mellan föräldrar, lag, föreningen, sponsorer och andra inblandade. Sist, men viktigast av allt, så är detta något fantastiskt för alla deltagande lag som får uppleva tre dagar av fotbollsfest här i Höllviken!

 

I skrivande stund är 152 lag anmälda till cupen, vilket är en fantastisk siffra. Vi har äntligen repat oss efter pandemins nedgång och räknar med den största cupen på flera år. Vi siktar på att slå rekord i antal lag med en målsättning på 160 lag. Vi var tidigt ute och kontaktade lag för att erbjuda en plats i vår unika cup vilket har gett resultat, på flicksidan har vi nu fler lag än någonsin vilket är helt otroligt.

 

Alla ni som har varit med och arrangerat Halör Cup någon gång, vet omfattningen av arbete och planering bakom. Min uppgift som cupgeneral är att koordinera och vara länken mellan föräldrar och vår förening. Att låta gemenskap, glädje och fotboll genomsyra både innan och under cupdagarna. Men framför allt, hjälpa till att skapa minnen för livet för våra förväntansfulla 10-åringar.

 

40 gånger har vi arrangerat Halör Cup, trots det kan vi ändå bjuda på några nyheter i år. Det som framför allt är nytt är att vi i år kommer att ha 16 planer tillgängliga på IP. Cupen har flera år delat datum med Halör Invitational, men den cupen är nu förlagd enbart till höstlovet. Vi förväntar oss en folkfest med gästande lag från både Danmark och stora delar av Sverige, en release av en våffelstuga samt nya spännande aktiviteter för både stora och små. 

 

Följ resan på instagram (halor_cup) och när det blir dags – kom och kolla och heja på alla lag 9-11 maj på Höllvikens IP!

 

// Cupgeneral, Sofia Lewicki

Välkomna på Årsmöte i BK Höllviken!
2024-02-01 16:30

Årsmötet för BK Höllviken äger rum onsdagen den 6 mars 2024 kl. 18.00 i Cafeterian på Höllvikens idrottsplats. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Agenda enligt klubbens stadgar.

Röstberättigad är den medlem som under året fyller lägst 15 år.  


Om du som medlem vill lämna en motion till styrelsen så är du välkommen att maila den till kansliet senast den 8 februari 2023. Motionen Mailas till kansli@bkhollviken.se, skriv gärna ”motion” i ämnesraden.

Verksamhetsberättelsen och den ekonomiska rapporten för 2023, budget 2024 samt ev. inkomna motioner, kommer att finnas på kansliet en vecka innan årsmötet. 
  
Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och beslutar om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelse, valberedning och som revisor. Styrelsen ska företräda medlemmarna mellan årsmötena, förvalta och genomföra de beslut som medlemmarna har tagit. Medlemmarna ska på årsmötet ta ställning till huruvida styrelsen från föregående verksamhetsår har gjort ett bra arbete och om de beviljas ansvarsfrihet eller inte.

 

 Vi ser fram emot att träffa många av er på årsmötet!

Er närvaro visar att vi är på rätt väg som förening. Det skulle vara jättekul att dela våra planer och framsteg med er och fortsätta arbeta tillsammans för en bra förening.

 

Varmt välkomna! 

Styrelsen BK Höllviken 

Delphi förlänger sitt sponsoravtal med BK Höllviken
2024-02-01 11:12

Delphi är sedan många år ett bekant företagsnamn i föreningen, därför är vi extra glada att de har valt att förlänga sitt samarbete med oss. Delphi kommer bland annat att fortsätta att synas på vår träningströja och på andra sätt engagera sig för att stötta föreningens verksamhet. 

 

Advokatfirman Delphi, stolt sponsor till BK Höllviken sedan 2013 och har tecknat upp sig för två nya år!

  • Delphi är en av Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyråer med erkända specialister inom alla affärsjuridiska områden. Vi är totalt cirka 210 medarbetare, fördelat på våra kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Linköping.
  • Delphi blev utsedd till Årets Advokatbyrå i Regis stora kundnöjdhetsundersökning under de senaste två åren. Det innebär att vi har Sveriges nöjdaste klienter. 
  • Delphi tilldelades Justitiapriset 2017 och 2021 för sitt framstående jämställdhetsarbete och vann första pris för årets initiativ 2023

Besök gärna www.delphi.se

 

"Att Delphi väljer att återigen förlänga med föreningen visar på deras stora engagemang för fotbollen, barn och ungdomar, samt föreningslivet. De stöttar även andra föreningar i regionen och vi är väldigt glada att Delphi väljer att engagera sig här i BK Höllviken. Det visar på att vi gör något bra och att våra värderingar och ambitioner delas av oss båda", säger Andreas Dahlström, marknadsansvarig.

2024-01-22 13:31

 

Som ni kanske uppmärksammade på vår nya matchtröja, så har vi ingått ett nytt och viktigt samarbete. Vi har glädjen att välkomna Karaten som ny sponsor till föreningen!

 

Förutom att synas på matchtröjan, kommer Karaten genom sitt engagemang i BK Höllviken vara en viktig del i att långsiktigt stötta föreningen i dess ambitioner.

"Det har varit mycket glädjande diskussioner med Karaten hela vägen fram till att samarbetet nu är på plats. Ett stort tack till dem och de engagemang de visar för att stötta föreningen", säger Andreas Dahlström, marknadsansvarig. 

 

 

"Vår värdegrund bygger bl a på relationer, ambitioner, respekt, ansvar och trygghet. Detta är även något vi tycker BK Höllviken visar goda exempel på och därför känns det helt rätt för oss att stötta BK Höllviken i sin verksamhet," säger Robin Klich på Karaten.

"Vår ambition är alltid att jobba långsiktigt med våra kunder och samarbetspartners och vi hoppas så också med BK Höllviken," fortsätter Robin.

 

Karaten Bygg

Karaten är ett modernt byggföretag som främst erbjuder företag och organisationer kvalitetstjänster inom byggsektorn.

Vår drivkraft – ”Vi bygger en bättre omvärld” - uppnår vi genom att engagerar oss i olika föreningar och organisationer som vi ser också bidrar till detta.

 

 

Avtalet med Karaten sträcker sig över 2024 och 2025.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F 2016/2017, 12/02 09:15 
F 2016/2017, 01/02 09:52 
F 2014/2015, 07/01 12:34 
Damlag, 22/12 20:00 
F 2016/2017, 21/11 09:20 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS