SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

En gemensam insats för positiva matchupplevelser
2023-08-29 19:30

Nu när säsongen har äntligen börjat är det en perfekt tidpunkt att påminna oss själva om vår roll i att skapa en positiv och inkluderande atmosfär för alla barn och ungdomar som är involverade i idrotten. Vi har möjligheten att tillsammans forma varje matchdag till en minnesvärd och inspirerande händelse för alla inblandade – spelare, domare och supportrar.

 

Genom samarbete kan vi skapa en stöttande och respektfull miljö som gynnar alla. Spelarna behöver känna sig trygga på planen, ha möjlighet att utvecklas och trivas med sporten de älskar. Domarna spelar en avgörande roll och förtjänar också respekt och uppmuntran för sitt arbete. Supportrarna, som är själva hjärtat av varje evenemang, har kraften att genom sitt engagemang och positiva beteende sätta tonen för en glädjefylld atmosfär.

 

Låt oss tillsammans bidra till att skapa en fotbollsvärld där alla känner sig välkomna och sedda. Genom att agera som förebilder och främja respekt, kamratskap och sportsmanship skickar vi en stark signal om att idrotten är en plats där alla kan blomstra och växa. Låt oss uppmuntra varandra, stötta varandra och skapa en stark gemenskap som omfamnar mångfald och inkludering.

 

❤️🤍🖤
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS