Säker seger i Damernas premiär!
2014-03-02 20:31

I dag spelade BK Höllvikens Damlag sin första utematch för säsongen när årets DM inleddes.

På hemmaplan tog vi emot FC Rosengård med ett alldeles nytt damlag.

Tjejerna var taggade och redan i första minuten skapade vi en riktigt farlig målchans, men det skulle dröja till den 12:e minuten innan bollen gick in.

Nästan hela första halvlek var det bara spel på ett mål men halvleken slutade 1-0.

Även i andra halvlek inleder vi bäst och tjejerna spelar riktigt fin fotboll och ganska snart ökar vi ledningen till både 2-0 och 3-0.

I slutet av matchen ger vi Rosengård en chans att göra mål, men nästan direkt efter det vänder vi tillbaka spelet och trycker in det sista målet för dagen.

Matchen slutar 4-1 till Höllviken!