Gemenskap • Glädje • Utveckling

Även F17 till slutspel i Futsal SM!
2015-02-12 23:19

Idag var det dags för vårt F17 lag att spela SM-kval i Futsal och vi visste redan innan vi startade att det skulle bli tuffa matcher för våra tjejer.

I första matchen stod Borens IK från Motala för motståndet, en tuff och jämn match där vi länge ledde innan de satsade allt, tog ut målvakten och reducerade snabbt med ett mål, sen följde nog de längsta tre minuterna någonsin innan resultatet 3-2 stod sig. Även andra matchen mot Frödinge-Brantestad vann sedan tjejerna, lite mer odramatiskt.

Även idag skulle sista matchen bli helt avgörande.

Där mötte vi Göteborgs DFF och åter igen var det en kamp in i sista minuten! Men det var våra tjejer som spelade bäst, kämpade mest och visade både skicklighet, hjärta och vilja!

Bra jobbat tjejer! Nu blir det även spel för F17 i årets slutspel i Futsal SM!

Ett stort tack till alla föräldrar, syskon, vänner, släktingar och andra som stöttat oss och fyllt läktarna i Jönköping under denna helgen! Ladda nerverna, den 27/2 ses vi i Göteborg!

F17 laget bestod av: Vilma Tengfors, Matilda Lundgren, Filippa Dahlgren, Minda Forsblom, Julia Welin, Hanna Bauer, Maggie Gustavsson, Sally LeGrand, Julia Jonasson, Vilma Degrer, Hanna Hedberg och Emmy LeGrand.