Matchnummer: 000092015
Samling:11:30
Lilla Torg FF - BK Höllviken
2023-04-22 16:53

När en av Sveriges bästa klubbar IFK Göteborg inkasserat 3 raka förluster då pratas det om kris.

I superettan inkasserade Helsingborgs IF sin fjärde raka förlust.

Detta hjälper naturligtvis inte BK Höllviken när det även idag inte blev några poäng. Lilla Torg vann med 3-1.

BK Höllviken inleder matchen väldigt bra. Redan i den 9:e minuten serverar Victor Isberg en perfekt passning in till en fristående Daniel Fogman. Avslutet är tyvärr för dåligt.

Just nämnde Victor Isberg var lagets bäste spelare dom första 45 minuterna. Han rev hela tiden hål i Lilla Torgs försvarslinje.

När domarens halvtidsvila ljuder står det 0-0 och BK Höllviken hade gjort en bra första halvlek.

Redan i den 46:e tar vi oss igenom, William Ojanlava löper på djupet, rundar målvakten, kommer ut lite i vinkel men får iväg en bredsida. På mållinjen räddar en back med en perfekt glidtackling, bollen går ut via stolpen.

Att då sedan att det efter ytterligare par minuter står 2-0 känns obegripligt. Mål görs oftast pga misstag. Vi har bollen i vår egen ägo, spelar kort i backlinjen, det blir hörna av den situationen.

På den hörnan gör Lilla Torg 1-0. En minut senare blir det 2-0 på en omställning. Ett mål vi sett tidigare under säsongen.

Matchen punkteras när Lilla Torg i den 68:e minuten gör 3-0. BK Höllviken skapar 3-4 riktigt kvalificerade målchanser. Missar man öppet mål är det svårt att vinna fotbollsmatcher.

BK Höllviken får ett tröstmål i den 89:e minuten genom Patrik Pavlovic. En fin djupledslöpning och fri med målvakten placerades bollen säkert i målvaktens vänstra hörn.

Ny match på lördag och då gästas BK Höllviken av Sölvesborg.