Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Smärtsam förlust mot Öja!
2015-09-06 18:54
Ibland är idrotten grym och det fick vi verkligen uppleva i den super viktiga bortamatchen mot Öja FF på söndagseftermiddagen! Trots fint spel och ett MYCKET stort spelövertag blev det förlust med 2-1(1-1). Vi inleder strålande med ett fint passningsspel och direkt såg man att Öja ville spela lite "Italienskt" och bara inrikta sig på kontringar. I den 29:e min kommer Öja fram i en kontring där troligen linjedomaren hade solen i ögonen eller råkade somna till eftersom det var offside två gånger(jag råkade stå precis i linje när det sker) innan bollen hamnade i mål bakom Oliver! Vilda protester men vad hjälpte det eftersom en domare sällan ändrar ett domslut eller erkänner ett fel. Efter målet backar Öja hem på nytt och försöker slå vakt om sin ledning. I den 33:e min får vi en frispark på mittplan som VM lyfter in mot straffområdet och där håller sig Martin "Götze" Silvhed sig framme och rullar bollen säkert i mål till 1-1. Fram till halvleks vilan har vi full kontroll men tyvärr lyckas vi inte omsätta vårt övertag till flera mål. Under vilan tvingades vi göra ett byte eftersom Götze inte mådde bra men för övrigt kändes det väldigt bra med tanke på vårt fina spel. I andra halvlek tycker jag att vårt spelövertag blev ännu större och det var nästan bara spel mot ett mål. Vi skapar massor av hörnor och missar även en del chanser som kanske borde resulterat i mål. Men så händer det som inte får hända!!! Vi tappar boll i anfallsposition i den 83:e min och Öja ställer snabbt om och plötsligt står det 2-1!
Trots forcering de sista minuterna lyckas Öja hålla undan och så var denna dagen förstörd! Tyvärr får man inga poäng på fint spel utan det är målen som räknas men vi kan ändå med raka ryggar säga att vi bjöd den stora publiken på fin fotboll under 90 min.
Laget: Oliver,Oggie, VM, Martin, JC, Mackan, Götze, Zebbe, Tim, Tuve, Swane, Grimberg, VA, Stoltz, Anton, Daniel(Mv).

Livet är inte alltid rättvist men vi kommer igen!