SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Vellinge FF
0 - 4
BK Höllviken
Vellinge FF0 - 4BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 oktober, 14:30
Plats:Vellinge IP Östranplan
Tävling:
Matchnummer: 130142021
Samling:13:00, Vellinge IP
BK Höllviken segrade i kommunderbyt.....
2021-10-16 07:33
Liam Eriksson med kapten Bladh på ryggen bidrog starkt med sina två mål till segern i kommunderbyt över Vellinge FF.....

Efter förra helgens förlust mot Staffanstorp United FC var det "blåställ" eller i vårt fall "rödställ" på inför kommunderbyt mot Vellinge FF. En kall men solig och härlig eftermiddag på Vellinge IP med en gräsplan som höll bra mått trots att vi är inne i oktober månad av säsongen. Vellinge FF som haft en tuff säsong kämpar i botten för att undvika nedflyttning och för egen del handlar det om att studsa tillbaka in i vinnarspåret för att fortsätta jaga serieledande IFK Klagshamn.

 

Truppen: Adam Karlsson, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Emil Lilius, Joel Celik, Liam Eriksson,  Linus Bladh, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Noah Mattsson, Oscar Gustafsson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Saif Sulaiman, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 
Första halvlek blåstes igång och Vellinge satte direkt press på oss, vilket gjorde att vi hade bekymmer att få igång vårt eget spel. Där är inte mycket mer att nämna om första halvlek, eftersom det garanterat är vår sämsta halvlek hittills i år. Det som ska nämnas är en straffräddning av vår målvakt Mikkel Nielsen samt vårt ledningsmål efter cirka en halvtimmes spel och det nickades in av Blagojche Glaveski. Ett icke helt rättvist resultat om man ser till första halvleks utveckling och det var nästan så att jag fick gå och be om ursäkt för ledningen till Vellinges tränare.
 
Andra halvlek blev mer komfortabel, eftersom vi lovade varandra i pausvilan att dra ett streck över första. Tio minuter in i andra kom ett efterlängtat 0-2 och målskytt var Liam Eriksson som efter en hörna sköt in bollen längs marken. Det skulle visa sig bli lite av herr Erikssons eftermiddag, då han i den 67:e minuten smekte in en frispark i målvaktens högra hörn. Med ledning 0-3 och tjugo minuter kvar av matchen så kändes det säkert. Matchen slutade till sist 0-4 efter ett självmål av Vellinge i slutminuten.
 
Om man ska försöka sig på att summera matchen, så var det en dålig prestation i första halvlek, men en styrka att resa sig ur dvalan i andra och vinna med klara 0-4.
 
 

Målskyttar:  Liam Eriksson 2, Blagojche Glaveski, självmål.

 
 
Nästa omgång väntar seriefinal mot IFK Klagshamn på hemma på Höllvikens IP och matchen spelas lördagen den 16 oktober. Avspark sker kl 13:00.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 1  
Lör 30/3 14:00
Lör 23/3 13:00
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS