SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Kontaktuppgifter

 

Huvudledare: Therese Carlsson, 0707 128798. Mamma till Ellen född 2014. Spelat fotboll i Veberöd och Staffanstorp till 19års ålder, anfallare och yttermittfält. Alla frågor, funderingar och feedback går för närvarande till Therese.

 

Kallelse och utrustningsansvarig: Madeleine Nilsson, mamma till Lea född 2015. Spelat i Vången som målvakt och försvarare. Representerat skånelaget som ungdom.

 

Övriga tränare:

 

Roseanna Schultz, mamma till Linnea född 2015. Har spelat fotboll i Höllviken från flicklag till damlag, målvakt som seniorspelare. Varit tränare för tjejlag i föreningen tidigare.

 

Jakob Breland, pappa till Anna född 2014. Spelat forward i IFK Trelleborg. Aktiv som ledare i Höllviken sedan 2014 för F2008/2009 och tidigare aktiv i fotbollsrådet

 

Lagledare: Frida Kummerfeldt 0708 802924, mamma till Estrid 2015. Ingen fotbollsbakgrund men brinner för flickors och kvinnors självkänsla. Har som mål att skapa en sammansvetsad grupp där alla får växa och öva på ansvar efter sina förutsättningar. Tillsammans med Anna S från föräldragruppen ansvar lagledaren för sammanhållningen och gruppkänslan i laget.

 

Föräldragruppen

 

Ansvarig i Föräldragruppen: Malin Sjöström 0733-500400

Föräldrarådsrepresentant: Jenny Douhan

Lagkassan: Alma Halmgrimsdottir

Sammanhållning och gruppkänsla: Anna Schöön Löving

Sponsring: Erica Nobel

Övrigt: Mattias Thulin

 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS