SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

BK Höllvikens råd - fokus för dialog

Råden är en direkt förlängning av föreningens ledning och en förutsättning för en levande klubb. Genom råden får vi en medlemsstyrd förening och en förvaltning som borgar för framtida utveckling.

 

För att lyckas med implementering av strategiarbetet har råd skapats och varje råd har fått en ansvarig från styrelsen för att se till att råden kommer igång. Målen för respektive råd kommer vara nerbrutna från strategiarbetet. Råden ska byggas upp av medlemmar från ledare/föräldrar/spelare/anställda.

 

Vill du engagera dig och vara med och påverka föreningens framgång är du varmt välkommen att höra av dig till det råd som du anser mest intressant. Det är genom gemenskap vi tar oss framåt och kan utvecklas!

 

 

Säkra Mål – I hjärtat av samhället

Rådet ska stödja föreningens arbete rörande "Säkra Mål i Hjärtat av samhället" samt bidra till att verka för en ”så bra miljö som möjligt”, vilket är en viktig del i föreningens strategi.

 

Målet är att sprida positiva värderingar, motverka utanförskap, rasism och våld, motverka psykisk ohälsa, minska användandet av droger, diverse beroende och för att få välmående barn, ungdomar och även vuxna personer. BK Höllviken vill jobba förebyggande och se våra insatser ur ett långsiktigt perspektiv där vi följer våra barn och ungdomar från 5-årsålder tills att man blir vuxen. Genom säkra mål vill vi rusta våra barn och ungdomar för det som sker i livet, både på och utanför fotbollsplanen. 

 

I rådet arbetar: Annica Ekvall, Sara Persson, Andreas Dahlström, Sofie Nilsson och Therese Rörstrand.

 

 

Fotbollsrådet

Fotbollsrådet är en grupp som fokuserar på den idrottsliga verksamheten - föreningens huvuduppgift, med utgångspunkt från fastställda mål och medel. Rådet är föreningens beslutande organ gällande sportsliga frågor där styrelsen har en beslutande rätt i frågor som rådet inte kan enas om.

 

I rådet arbetar: Åke Kallenberg, Alex Dahlquist, Fredrik Andersson, Niklas Lindgren, Jonas Brorsson och Mattias Sjöberg.

 

 

Marknadsrådet

Med utgångspunkt ifrån klubbens intention att göra fotboll tillgänglig för så många som möjligt, genom att hålla nere kostnaderna för att spela fotboll i BK Höllviken, är det viktigt att finna vägar för ytterligare intäkter för föreningen. Rådet ansvarar för generella marknadsfrågor och har huvudansvaret för arbetet med att få in sponsorer till föreningens verksamhet. Här tar rådet också gärna emot hjälp - har du förslag på sponsorer hör av dig till Andreas Dahlström.

Rådet ansvarar också för extern marknadskommunikation, såsom utseende/skyltar på IP, hemsida och sociala medier. Fokus för rådet är övergripande strategi och plan, samt prio, snarare än genomförande.

 

I rådet arbetar: Maria Ljunggren, Andreas Dahlström och Maria Tegman.

 

 

Evenemangsrådet 

Rådet är föreningens nav när det gäller att skapa, förvalta och vidareutveckla de evenemang som klubben arrangerar och där föreningens medlemmar och anhöriga sluter upp tillsammans för att genomföra arrangemangen. Ambitionen med evenemangen är att skapa minnesvärda ”happenings” som synliggör föreningens verksamhet och som ger ekonomisk vinning. Evenemangen är av stor vikt i det gränsöverskridande arbetet mellan lagen där målsättningen är att arbeta som en gemensam förening där alla hjälps åt.

 

I rådet arbetar: John Lind, Andreas Dahlström och Sofie Nilsson
Evenemangsrådet kompletteras dessutom vid behov med ytterligare medlemmar vid behandling av de olika evenemangen.

 

 

Föräldrarådet

Föräldrarådet på BK Höllviken består av en förälder per åldersgrupp, tillsammans med styrelsen. Det är ett värdefullt forum för lagen där föräldrar och styrelsemedlemmar samarbetar för att lösa problem, besvara frågor och stödja föreningens arbete.

Tillsammans med våra anställda och medlemmar strävar vi efter att skapa bättre förutsättningar för att barn och ungdomar ska trivas på vårt säkra och trygga idrottsplats.

 

I rådet arbetar: Caroline Bergqvist och Al Fluin.

 

 

Barn/ungdomsrådet

Barn- och ungdomsrådet fungerar som en röst för våra yngre medlemmar och hjälper oss att skapa en inkluderande och engagerande miljö för alla. Rådet har som uppgift att representera våra barn och ungdomar, lyssna på deras idéer samt agera som ett rådgivande organ för vår styrelse.

 

Medlemmarna i rådet kan komma med förslag på förbättringar, arrangera egna event eller initiera projekt som är viktiga för dem. På så sätt får vi en bredare och mer inkluderande syn på föreningens framtid och kan skapa en verksamhet som är anpassad efter våra ungas behov och önskemål.

 

I rådet arbetar: Elin Sahlström och Tim Jörvall.

 

 

 

 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS